Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau recuperare din boala sau testare negativa.

Inclus Demipensiune pe Costa del Sol

Vizitam Granada, Alhambra, Cordoba, Carmona, Sevilia-Capitala Andaluziei, Pueblo Blancos (satele albe), Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda, Torremolinos, Costa del Sol, Malaga, Marbella... (click pe Program Excursie).
---------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit-Sejur 25 Mar 21 Apr 8 Mai 2 Iun 30 Iun
 Mai sunt locuri libere ? da da da da da
 Adult in camera dubla 869 € 869 € 869 € 869 € 869 €
 Al 3-la adult in camera dubla pat suplimentar 835 € 835 € 835 € 835 € 835 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 599 € 599 € 599 € 599 € 599 €
 Adult in camera single 1085 € 1085 € 1085 € 1085 € 1085 €

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Zboruri Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Swiss
• Taxele de aeroport (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)

Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului

Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 1 noapte in Granada la Hotel BS Capitulaciones 4* sau similar
- 3 nopti in Sevilia la Hotel Silken al Andaluz 4* sau similar
- 3 nopti pe Costa del Sol la VIK Gran Hotel 4* sau similar
• 3 cine la hotel pe Coasta del Sol
Pachet de excursii incluse:

- bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife
- excursie la Cordoba si Carmona
- tur de oras Sevilia cu ghid local
- excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera-Grazalema-Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilia

Nu sunt incluse:
• Excursiile optionale
• Intrarile la obiective turistice, taxa de oras, acolo unde se aplica
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Malaga–Granada
Plecarea 25.03: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Swiss LX1889 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 09:40 si sosire la Zurich la ora 11:05. Imbarcare pe zborul catre Malaga LX2110 cu decolare la ora 12:45 si aterizare la Malaga la ora 15:25.
Plecarea 21.04: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:45 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1651 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:45 si sosire la Munchen la ora 13:50. Imbarcare pe zborul catre Malaga LH1834 cu decolare la ora 14:50 si aterizare la ora 17:50.
Plecarea 08.05: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire la Viena la ora 07:20. Imbarcare pe zborul catre Malaga OS385 cu decolare la ora 09:40 si aterizare la ora 13:00.
Plecarea 02.06: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:35 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Swiss LX1883 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 14:35 si sosire la Zurich la ora 16:00. Imbarcare pe zborul catre Malaga LX2118 cu decolare la ora 16:45 si aterizare la ora 19:25.
Plecarea 30.06: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire la Viena la ora 07:20. Imbarcare pe zborul catre Malaga OS385 cu decolare la ora 09:40 si aterizare la ora 13:00.
Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel BG Capitulaciones Granada 4* sau similar.

Ziua 2 | Granada–Cordoba–Carmona–Sevilia
Mic dejun. Dimineata vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife, apoi vom pleca spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita–azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevillacum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul. Transfer la hotel. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 3 | Sevilia Capitala Andaluziei
Mic dejun. Tur de oras Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane  din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 4 | Sevilia
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 5 | Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda-Costa del Sol
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde  intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale. Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de Espana, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación.  Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo (Podul Nou) cea nai cunoscuta atrcatie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 6 | Costa del Sol relaxare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella–cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 7 | Costa del Sol–Gibraltar
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock Tour in care vom vizita: Europa point–cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului–"macacii”. Tarif: 80 €/persoana, minim 20 de participanti si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 8 | Malaga-Bucuresti
Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul catre tara astfel:
Plecari 25.03 si 08.05: Zborul Companiei Swiss LX2115 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 16:00 si sosire la Zurich la ora 18:35. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti LX1888 cu decolare la ora 20:35 si aterizare la Otopeni la ora 23:55.
Plecarea 21.04: Zborul Companiei Swiss LX2111 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 14:10 si sosire la Zurich la ora 16:50. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti LX1888 cu decolare la ora 20:35 si aterizare la Otopeni la ora 23:55.
Plecari 02.06 si 30.06: Zborul Companiei Austrian OS386 cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:45 si sosire la Viena la ora 16:55. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti OS787 cu decolare la ora 17:35 si aterizare la Otopeni la ora 20:10.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Sevilia ! Plecarea 29 Iunie 2021
  (click pe poza pentru marire)

 • Turisti Interra

  Salutari din Andaluzia ! Plecarea 20 Mai 2021

  Andaluzia

  Spania Andaluzia

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud