Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Carnaval Venetia si Coasta de Azur

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Mai avem 20 de locuri libere.

NOU de la Interra.

Inclus Carnavalul de la Venetia, Carnavalul de la Nisa, Festivalul Lamailor, Festivalul Mimozelor.

Cu autocar Interra nou.

Vizitam Budapesta, Mestre, Venetia, Carnavalul de la Venetia, Riviera Dei Fiori, San Remo, Menton, Cannes, Mandlieu, Saint Tropez, Nisa, Carnavalul de la Nisa, Monaco, Verona, Innsbruck, Swarowsky Kristallwelten, Salzburg, Viena... (vezi programul excursiei).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

• Rm Valcea, Pitesti

 Perioada Circuit
22 Februarie-3 Martie
 Mai sunt locuri libere ? 20
 Adult in camera dubla 525 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 465 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 431 €
 Adult in camera single 729 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra nou

Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Benczur 3* sau similar
- 2 nopti in Venetia-Mestre la Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar
- 3 nopti in Cannes la Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar

- 1 noapte in zona Verona la SHG Hotel Catullo 4* sau similar
- 1 noapte in Salzburg la Best Western Plus Amedia Art Hotel 4* sau similar
• Tururi panoramice de oras Viena si Budapesta
• Vizitarea Carnavalului de la Venetia cu ghidul insotitor
• Popasuri de vizitare la San Remo si Menton

• Tur pietonal in Cannes cu ghidul insotitor
• Transferuri cu autocarul pentru participare la ceremoniile Carnavalului de la Nisa
• Vizite la Monaco, Verona si Innsbruck

Nu sunt incluse:
• Taxe de oras unde se aplica
• Bilete de transport public Mestre-Venetia si retur
• Bilete de intrare la evenimentele de la Carnaval si Festivaluri
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

Program Excursie

22 Februarie | Bucuresti–Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Benczur 3* Budapesta sau similar.

23 Februarie | Budapesta–Mestre

Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras Budapesta: Piata Eroilor cu Monumentul Mileniului, Padurea Orasului, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor. Excursia continua spre Italia, unde pe seara vom ajunge in zona Venetia–Mestre. Cazare Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar.

24 Februarie | Carnavalul de la Venetia

Mic dejun. In fiecare an, in aceasta perioada, toate strazile, canalele, pietele si fiecare coltisor al Venetiei se transforma prin culoare, muzica, mister si buna dispozitie intr-o uriasa scena pentru nesfarsitele spectacole si petreceri ale Carnavalului. Impreuna cu insotitorul de grup vom face un tur pietonal care nu va rata Piata San Marco cu basilica San Marco, Palatul Dogilor, podul Rialto peste Canal Grande si alte monumente celebre ale Venetiei si vom participa la evenimentele gazduite de celebrul Carnaval. In aceasta zi in Piazza San Marco, inima Carnavalului Venetian, pe langa traditionalele concursuri zilnice de masti si costume venetiene, are loc Zborul Ingerului, un eveniment de traditie care cere ca o fata, castigatoarea festivalului Festa delle Marie din anul precedent, costumata in inger, sa coboare sustinuta de o franghie din clopotnita bisericii San Marco pana in mijlocul pietei, acolo unde ii va oferi un omagiu “dogelui”. Cazare Hotel Novotel Venice Mestre Castellana 4* sau similar.

25 Februarie | Mestre–Riviera Dei Fiori–San Remo–Menton–Cannes

Mic dejun. Traversam regiunea Padana din Nordul Italiei si apoi pe Riviera Dei Fiori unde vom face un popas la San Remo, una din cele mai importante statiuni de pe riviera italiana. Celebru ca fiind locul de desfasurare a Festivalului anual de muzica italiana, una din  principalele atractiile turistice din San Remo este orasul in sine. Pentru o mica statiune, San Remo prezinta o varietate impresionanta de moduri pentru petrecerea timpului. Exista un port unde poposesc iahturi luxoase, strazi aglomerate pentru cumparaturi, si o piata ofertanta pentru cei in cautarea de chilipiruri. Ne indreptam spre Coasta de Azur pe care in Februarie aveti sansa s-o descoperiti intr-un aspect inedit cand mimozele infloresc si se desfasoara: Festivalul Lamailor de la Menton, Carnavalul de la Nisa si traditionalul Festival al mimozelor in Mandlieu La Napoule. Prima vizita va fi la Menton, gazda Festival du Citron. Cazare Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar.

26 Februarie | Cannes–Mandlieu-Saint Tropez–Carnaval Nisa

Mic dejun. Suntem in Cannes, punctul perfect pentru a poposi pe Riviera Franceza sau Cote D'Azur. Este si unul dintre cele mai fascinante orase din sudul Frantei. Cannes este suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, insa este suficient de mare pentru a gasi aici mari hoteluri, restaurante, plaje si magazine cat doresti. Supranumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film organizat anual in localitate, cat si pentru mondenitatile care il viziteaza, devenind un simbol al regiunii. Tur de oras Cannes: celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allee des Etoiles  de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet.  Dupa amiaza, excursie optionala la Mandelieu, capitala  Mimozelor de pe Coasta de Azur, urmata de vizita celebrului parfumier Fragonard de la Grasse si renumita statiune Saint Tropez, celebra din filmele cu Brigitte Bardot sau cu “jandarmul” Louis de Funes, o destinatie exclusivista pe Riviera Franceza. Tarif: 40 €/persoana, minim 25 de participanti. Seara, deplasare la Nisa unde de la ora 21.00  in cadrul Carnavalului se desfasoara Parada Luminilor. In place Massena, animatiile vizuale sunt difuzate pe ecrane gigant. Seara toate carele alegorice sunt iluminate, tot Corso umple de lumina inima orasului Nisa. Tarif: 26 € in tribune /12 € in promenoir (zone A)/ 5 € in promenoir (zone B). Cazare Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar.

27 Februarie | Cannes–Carnaval Nisa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Cannes. Deplasare la  Nisa unde de la ora 14.30 puteti participa in Place Massena la celebra Bataie cu Flori, manifestare ce reprezinta un spectacol unic in lume si se numara printre serbarile cele mai renumite de pe Coasta de Azur. De pe fiecare car alegoric, manechine costumate lanseaza pana la 100.000 flori spre public... Tarif: 26 € in tribuna/12 € in promenoir (zona B). Cazare Hotel Best Western Cannes Riviera 4* sau similar.

28 Februarie | Cannes–Monaco–Verona

Mic dejun. Parasim Coasta de Azur si continuam cu Monte Carlo, celebrul cartier din Monaco. Fiind renumit prin cazinourile sale, in fiecare an numerosi turisti sunt atrasi de clima placuta si de cazinoul din Monte Carlo, deoarece intregul venit anual al tarii provine din turism si jocuri de noroc. Tot aici se afla Circuitul Monaco, unde are loc Formula Unu, Monaco Grand Prix, precum si numeroase restaurante de lux si boutique-uri ale brandurilor celebre. Excursia continua spre Verona unde seara vom face o plimbare prin orasul Julietei: Piata Bra cu Arena di Verona, Piazza delle Erbe, Arche Scaligeri s.a. Cazare SHG Hotel Catullo 4* San Martino Buon Albergo zona Verona, sau similar.

1 Martie | Verona–Innsbruck–Swarowsky Kristallwelten-Salzburg

Mic dejun. Ne indreptam spre pasul Brennero traversand Trentino-Alto-Adige si Tirolul de Sud. In Tirolul austriac vom face un popas la Innsbruck pentru o incursiune in centrul istoric si apoi vom descoperi Lumea Cristalelor Swarowsky de la Wattens, prilej de a alege martisorul perfect. Seara sosim la Salzburg. Cazare Best Western Plus Amedia Art Hotel 4* sau similar.

2 Martie | Salzburg–Viena-Budapesta

Mic dejun. Din oraul lui Mozart plecam spre orasul lui Strauss. Tur panoramic Viena cu celebrul bulevard Ring si cladirile sale monumentale. Ne indreptam spre Budapesta unde seara, optional, va propunem Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Lb Romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 €/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Benczur 3* Budapesta.

3 Martie | Budapesta-Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic.

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud

Mari si Oceane