Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Budapesta-Brno-Praga-Viena-Bratislava.
Vizitam si Cesky Krumlov-bijuteria medievala a Cehiei.

Cu autocar Interra de 4*.

Vizitam Brno, Praga, Castelul Karlstejn, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Viena, Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza, Hinterbruhl, Bratislava, Budapesta... (vezi programul excursiei).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit 2021
23 Mai
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 399 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 399 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 299 €
 Adult in camera single 527 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
-  1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis City West 3* sau similar
-  3 nopti in Praga la Hotel Duo 4* sau similar
-  2 nopti in Viena la Hotel Arion City 4* sau similar
-  1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis City West 3* sau similar

• Tururi de oras in Capitalele Imperiale: Budapesta, Praga si Viena
• Tururi de oras la Brno si Bratislava
• Excursie la Cesky Krumlov
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup

Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurarea storno si medicala cu protectie covid, de la 87 lei/persoana (functie de varsta, numar de zile)

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Ibis City West 3* sau similar.

Ziua 2 | Budapesta–Brno-Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Gyor-Brno-Praga. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno–Capitala Moraviei. Suntem in Brno, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk. Excursia continua spre Praga unde ajungem in cursul serii. Cazare la Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 3 | Praga Orasul de Aur
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf. Vit–simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, Golden Lane–strada de aur, zona boema a orasului. Continuam turul pietonal in centrul istoric: orasul vechi, Piata Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Praga are de oferit numeroase obiective de interes turistic, atat in zona orasului vechi, cat si in zona orasului modern. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn, situat la aproximativ 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Cazare la Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 4 | Praga–Karlovy Vary
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Acesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 5 | Praga–Cesky Krumlov–Viena
Mic dejun. Plecare catre unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumlov este, fara doar si poate, unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din Sec al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in Sec al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plastovy most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Excursia continua catre Viena unde ajungem in cursul serii. Cazare la Hotel Arion City 4* sau similar.

Ziua 6 | Viena–Heiligenkreutz-Mayerling-Padurea Vieneza - Hinterbruhl
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez-Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, fosta resedinta de iarna a Imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Sisi, Palatul Hofburg–fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sisi, Catedrala Sf. Stefan. Dupa amiaza, optional, excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Hinterbruhl. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Intoarcere la Viena. Cazare la Hotel Arion City 4* sau similar.

Ziua 7 | Viena–Bratislava-Budapesta
Mic dejun. Dimineata transfer cu autocarul la Palatul Schonbrunn. Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in Lb Romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. La pranz plecare spre Budapesta via Bratislava. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Excursia continua catre Budapesta. Sosire in cursul serii si tur panoramic Budapesta: Citadela, Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regală de Incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de Lb Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus).  Cazare la Hotel Ibis City West 3* sau similar.

Ziua 8 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Castelul Karlstejn:
Tarif: 45 €/adult, 39 €/copil 2-14 ani si senior. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos.

Excursie la Karlovy Vary:
Tarif: 25 €/adult, 20 €/copil 2-12 ani si senior. Include: transfer autocar, insotitor de grup.

Cina traditionala si spectacol folcloric la restaurant U Marchanu:
Tarif: 35 €/adult, 28 €/copil 2-11,99 ani si include: transfer autocar, cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live.

Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Hinterbruhl:
Tarif: 45 €/adult, 40 €/copil 2-12 ani si senior. Include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 35 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • C. Nedelcu

  Felicitari echipei Interra care a organizat si a realizat frumosul circuit Capitale Imperiale, plecarea 27 Octombrie 2019. In numele celor 10 turisti care s-au simtit rasfatati in acest circuit va multumim D-na Kiran, multumim de asemenea profesionistilor Cristi si Mihai cei care au condus impecabil pe cei aproape 4.000 km ai circuitului, multumim si lui Cosmin, care ne-a adus inapoi la casele noastre si nu in ultimul rand d-rei Cristina Radulescu cea care ne-a ghidat peste tot in circuit. Asteptam ofertele pentru 2020 pentru a alege o alta excursie in organizarea si compania celor de la Interra. In numele celor 10 fericiti va multumeste C. Nedelcu.
  Pe curand.

 • Carmen Simionescu

  Eu impreuna cu sotul meu am fost foarte incantati de cum a fost in circuitul Capitale Imperiale, plecarea 28 Octombrie 2018, oferit de firma dumneavoastra, de locurile vizitate si prestatia ghidului-Tudor Pitigoi si a conducatorilor auto atat pentru transferul intern cat si cei care au asigurat transportul pe parcursul circuitului. Astept ofertele dumneavoastra pentru anul viitor pentru Spania sau Anglia. Multumesc!

 • Victoria Tanase

  Multumim pentru circuitul Capitale Imperiale plecarea 21 Martie 2018 ! O echipa extraordinara (Eugen, Cosmin si Ticu) care a contribuit la realizarea unui concediu foarte frumos. Great atmosphere, good vibes.

 • Vasile Maria

  Super tare !!! Organizarea bună, șoferii și Ghidul. M-am intors din circuitul Capitale Imperiale, mulțumită (plecarea 28 Octombrie 2017) !!!

 • Mariana Mutescu

  Super, super, superexcursie ! 04-12.06.2015 a fost o perioada pe care pare ca am visat-o, atat de incredibil de frumoase au fost locurile pe care le-am vazut. Organizare excelenta. Ghid meserias -Tudor. Doar ca fiind atat de inalt (macar nu a trebuit sa poarte stegulet, ca zecile de ghizi asiatici), se deplasa putin cam repede fata de noi, pigmeii. Dar fara ceea ce ne-a aratat si povestit el, excursia nu ar fi avut acelasi farmec. Multumesc Tudor ! Deja ma uit pe ofertele agentiei, pentru a ma hotari ce excursie aleg pentru concediul de la anul.

 • Andreea Chiva

  Capitale Imperiale Octombrie 2014, inca un circuit de exceptie marca Interra. Totul a fost la SUPERLATIV ! Prestatia impecabila a ghidului, Dl. Tudor Pitigoi, si vastele sale cunostinte in domeniu au transformat fiecare popas intr-o lectie de istorie, arta si cultura in cel mai autentic si rafinat stil imperial. In plus, cei doi soferi, Dl Florin si Dl Cosmin, printr-un inalt profesionalism, amabilitate si deschidere, ne-au oferit permanent comfort si siguranta. Si nu in ultimul rand, itinerariul bine ales si frumusetea peisajelor imbracate in simfonia de culori a toamnei au intregit decorul unei vacante de vis, pe care o vom pastra in suflet ca o calda aducere aminte. MULTUMIRI si FELICITARI Interra! MULTUMIRI si FELICITARI minunatei echipe care ne-a fost alaturi in aceasta calatorie: ghidul Dl. Tudor Pitigoi si soferii Dnii Cosmin si Florin! Cu deosebita consideratie, Andreea Chiva

 • Seitan Tamara

  Buna ziua! M-am intors de curand din excursia Capitale imperiale. Este un traseu de care ar trebui sa se bucure fiecare european. Cei din grupul meu au facut-o cu siguranta. Foarte punctuali, prietenosi, doritori de noi informatii am vizitat tot ce se putea in timpul alocat. Am avut siguranta drumului si o companie placuta oferita de soferii Mihai si Radu.Tanarul ghid Tudor ne-a impartasit din cunostintele sale si sunt convinsa ca pe viitor, odata cu experienta, va deveni un conducator de grup si mai bun! O intalnire scurta, dar deosebit de placuta a fost cu d-na Lidia Nasincova, ghida locala din Praga. Energica si delicata, cu solide cunostinte in toate domeniile: istorie, geografie, arta,religie, ne-a invaluit pe toti cu o buna dispozitie molipsitoare!

  La final, pot spune ca excursia a meritat din toate punctele de vedere!

  Va doresc si voua o astfel de experienta turistica.

 • Rodica Raichici

  Buna tuturor,

  Capitale Imperiale s-a chemat circuitul din 4-12.06.2013, ma alatur tuturor celor care au avut o ghida supercompetenta Mia Cojocaru, soferi profesionisti cu adevarat - Radu si Mihai, iar pt cel care ne-a dus din Cta la Buc si retur, aceleasi cuvinte de lauda ! Cu totii amabili, saritori si buni ascultatori, evitand cu delicatete sa se " alature" micilor barfe ! Dna Mia.............ce sa va spun ? initial, stiind ca face aceasta meserie de ani buni, mi-a fost "teama" ca se va dovedi un soi de robot, nici pomeneala de asa ceva, am vazut ca-si face meseria cu drag si orgoliu, respectandu-si si colegii de breasla ! Ce sa va mai spun: organizarea a fost f buna, traseele bine alese, obiectivele vizitate erau cele ce meritau a fi vazute ! Acum ce nu mi-a placut: hotelul din Praga, sala micului dejun tot de-acolo, m-a adus cu picioarele pe pamant: suntem catalogati cam la coada civilizatiei ! Dna Mia ar fi trebuit sa ne faca "adunarea" de fiecare data cu 10 min mai devreme, asa poate ne-am fi adunat la timp, nu suntem o natie disciplinata, asta-i clar, iar dupa vizitarea oricarui obiectiv turistic sa ne intrebe ce ne-a placut, asa un soi de " extemporal", sa ne incite la discutii ! Ce as mai propune: soferii sa faca curat cu toti turistii in autocar prezenti, asa poate s-ar fi pastrat curatenia, de jena macar ! Inca ceva: mariti taxele cu 1 euro, iar cu banii obtinuti dotati ghizii si soferii cu sepci, palarii, tricouri, camasi ...............si insigne cu emblema firmei, tot asa s-ar putea sa se distribuie macar o amintire mica-mica fiecarui participant la excursie ! Cam atat am avut de spus ! Celor care vor dori sa plece, s-a faca cu toata increderea ! merita ! va doresc drum bun tuturor

 • Alina Aly

  Am calatorit cu Interra in excursia "Capitale Imperiale" la inceputul lunii iunie. Am fost foarte incantati de cazare si mai ales de conditiile de transport. D-na Mia, ghida care ne-a insotit e de nota 100. Felicitari pentru tot personalul care a insotit grupul din data de 9 iunie. Multumim pentru vacanta reusita !

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

America de Sud

Australia si Oceania

Mari si Oceane