Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

O frumoasa Vacanta la Atena-Casa Zeilor, Leaganul Civilizatiei
Cu Hotel situat central in Atena !

11 locuri libere la plecarea 10 Iulie.
Vizitam
Atena pe-ndelete, Acropole, Cap Sounion, Insulele Poros-Aegina-Hydra, Peloponez, Istmul Corint, Epidaurus, Micene, Delfi... (click pe Program Excursie).

-----------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din:
Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

  Plecari excursie
5 Iun 10 Iul 14 Aug 18 Sep
  Mai sunt locuri libere ? 0 11 12 13
  Adult in camera dubla sau tripla 500 € 500 € 500 € 500 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 465 € 465 € 465 € 465 €
  Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 400 € 400 € 400 € 400 €
  Adult in camera single 665 € 665 € 665 € 665 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Atena => Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Breeze Boutique 4* situat central, sau similar
• Tur de oras Atena cu autocar si ghid local
• Ghid local pentru vizita la Acropole
si Muzeul Acropolei
• Tur pietonal cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Asigurare travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Atena
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 14:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05.
Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la Hotel Breeze Boutique 4* situat central sau similar. Detalii hotel

Ziua 2 | Atena-Acropole, Muzeul Acropolei-Cap Sounion
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras Atena cu ghid local care cuprinde Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Nationala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole si noul Muzeu al Acropolei, le vom vizita impreuna cu ghidul local (biletele de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (Sec al V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul–elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul-cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Dupa-amiaza va propunem, optional, Excursie la Cap Sounion pentru apus de soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume !) cu servirea unei mese pescaresti la o taverna traditionala greceasca cu o panorama de exceptie asupra marii. Cazare la Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 3 | Atena–Insulele Poros-Aegina-Hydra
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau optional, Excursie in Insulele Poros-Aegina-Hydra. Ne apropiem mai intai de Poros, insula care inspira la pace, romantism si relaxare, imbodobita cu paduri de pini ce ajung pana pe crestele stancoase, acolo unde marea uda pamantul, dar si cu plaje de nisip si privelisti spectaculoase care dau sentimentul de libertate deplina. Urmatoarea oprire este in  insula, care potrivit mitologiei grecesti, a fost denumita astfel dupa  Aegina, zeita de care Zeus s-a indragostit, dar pe care Hera a aruncat-o in exil impreuna cu fiul nascut din dragostea lor. Luam amestecul de frumusete si poveste si ii adaugam o masura de cultura si istorie, ajungand in Hydra, denumita astfel datorita multitudinii de izvoare de aici. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 4 | Atena–Peloponez
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei minoice, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidaurus si Micene, unde vom vizita cetatea antica si Mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 5 | Atena–Delfi
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau optional excursie la Delfi cu pranz inclus pentru vizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Situat pe versantul Muntelui Parnassus, Templul de la Delfi, inchinat zeului Apollo, era considerat de catre grecii antici centrul lumii. Oracolul de la Delphi era consultat in toate aspectele vietii,de la probleme politice si militare la cele domestice. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 6 | Atena–Bucuresti
Mic dejun. Continuam vizita in Atena impreuna cu insotitorul de grup si ne indreptam atentia spre dealul Philopappou si spre monumentul care ii poarta numele si ii este dedicat printului grec Gaius Julius Antiochus Epiphanes Philopappos. Vom vizita dealul Pnix fiind de o mare importanta istorica deoarece a fost locul de intalnire al legislativelor democratice in vremurile stravechi, continuam cu celebrul cartier Plaka, Monastiraki reprezentand unul din principalele districte comerciale din Atena si dealul Lycabettus situat la 300 m deasupra nivelulului marii si al carui varf este cel mai inalt punct din cadrul Atenei. Dupa acest tur va sugeram o vizita individuala la doua dintre cele mai cunoscute Muzee ale Atenei: Muzeul National de Arheologie-cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei (colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele) si Muzeul Benaki-primul muzeu independent din Grecia (care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti). Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Cap Sounion:
Tarif: 70 €/persoana si include: transport autocar, cina pescareasca la restaurant local si insotitor de grup.

Excursie in Peloponez cu pranz inclus:
Tarif: 90 €/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

Excursie in Insule Poros–Aegina-Hydra:
Tarif: 105 €/persoana si include: transfer hotel-port-hotel, bilet croaziera, pranz, insotitor de grup.

Excursie la Delfi:
Tarif: 90 €/persoana si include: transfer autocar, pranz la restaurant local, bilet de intrare, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Doina Stirbat

    Multumesc,
    A fost un circuit minunat. Excursiile optionale bine structurate. Ghidul grec super, mancarea din excursiile optionale super. Am apreciat transferul la intoarcere, deoarece am fost asteptati, desi avionul a ajuns cu intarziere.
    Succes !
    Doina Stirbat

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania