Informatii Generale Program Excursie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Argentina: dovada vaccinarii plus test negativ RT-PCR max 72h inainte
• Uruguay: test negativ RT-PCR
• Brazilia: acelasi test facut pentru Uruguay

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.
In pasi de Tango si pe ritm de Samba in America de Sud
Am inclus si doua zboruri locale pentru confortul Dumneavoastra !

Vizitam Buenos Aires, Delta del Tigre, Pampasul Argentinian, Colonia del Sacramento, Puerto Iguazu, Cascadele Iguazu Argentina, Cascadele Iguazu Brazilia, Rio de Janeiro, Sugarloaf, Corcovado, Insulele Tropicale... (click pe Program Excursie).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Plecari excursie
19 Mai 26 Mai 1 Noiembrie 10 Noiembrie 17 Noiembrie
Mai sunt locuri libere ? 0 0 0 0 0
Adult in camera dubla 2.249 € 2.249 € 2.249 € 2.249 € 2.249 €
Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 2.249 € 2.249 € 2.249 € 2.249 € 2.249 €
Adult in camera single 2.599 € 2.599 € 2.599 € 2.599 € 2.599 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Buenos Aires, Compania Air France
2 zboruri locale pentru confortul Dumneavoastra:
- zbor Buenos Aires => Puerto Iguazu
- zbor Puerto Iguazu => Rio de Janeiro

Zboruri la retur Rio de Janeiro => Bucuresti, Compania Air France
• Taxele de aeroport
(pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Cazare 10 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 4 nopti in Buenos Aires la Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar
- 2 nopti in Foz do Iguacu la Hotel Viale Cataratas 4* sau similar
- 4 nopti in Rio de Janeiro la Hotel Royal Rio 4* situat in Copacabana, sau similar
• Tur de oras cu ghid local in Buenos Aires
• Excursie in Delta del Tigre cu ghid local
• Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz si spectacol traditional incluse
• Excursie in Uruguay la Colonia del Sacramento
• Excursie la Cascadele Iguazu partea argentiniana
• Excursie la Cascadele Iguazu partea braziliana
• Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado Rio de Janeiro
• Excursie de jumatate de zi la Sugar Loaf Rio de Janeiro
• Ghizi locali la toate transferurile si excursiile din program
• Biletele de intrare la Parcurile Nationale Iguasu, Sugar Loaf si Corcovado

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale, bilete intrare la obiective turistice (altele decat cele din program)
• Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi aprox 5 USD/turist/zi, se achita la fata locului la inceputul excursiei

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Buenos Aires
Plecari 26 Mai, 10 Noiembrie, 17 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire la Amsterdam la ora 15:55. Decolare spre Buenos Aires la ora 21:40 cu zborul KL701.
Plecari 19 Mai, 1 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1589 cu destinatia Paris. Decolare la ora 20:05 si sosire la Paris la ora 22:15. Decolare spre Buenos Aires la ora 23:20 cu zborul AF228.

Ziua 2 | Buenos Aires
Sosire in Buenos Aires la ora 08:00. Dupa formalitatile de recuperare a bagajelor si cele vamale, intalnire cu ghidul local. Tur de oras Buenos Aires (fara intrari) pentru a cunoaste in detaliu orasul in care s-a nascut tangoul. Buenos Aires este cel mai mare oras din Argentina si al doilea oras ca marime din America de Sud, dupa Sao Paulo. Parisul din Sud, cum este denumit acest oras, impleteste cu maiestrie traditia si modernismul intr-o bogatie interculturala extrem de variata, datorata in primul rand numerosilor imigranti stabiliti aici din toate colturile lumii. Pe parcursul turului vom descoperi zonele istorice ale orasului, concentrate in inima cartierului Monserrat, cel mai vechi dintre cele 47 de barrios (cartiere). In centrul Monserratului gasim Plaza de Mayo–centrul politic al tarii, reprezentand un important punct de atractie pentru vizitatori. In Plaza de Mayo se afla cladirea Guvernului sau casa Rosada. Construita in anul 1580, cladirea a fost renovata spre afarsitul Sec XIX si vopsita in roz, culoare care semnifica calea de mijloc intre culoarea rosie a federalilor si albul unitarilor–principalele puteri politice de la acea vreme. Alaturi de casa Rosada, vom putea vedea Cabildo–prima cladire guvernamentala din Buenos Aires, construita in Sec XVI, Catedrala Metropolitana si Piaramida de Mayo–primul monument care a fost ridicat pentru comemorarea revolutiei de la 1810. Continuam cu un tur pietonal in cartierul La Boca unde vom avea ocazia sa vedem cum locuiau primii imigranti care au venit in Buenos Aires. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.

Ziua 3 | Buenos Aires–Delta del Tigre
Mic dejun. Dupa micul dejun, excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre (Delta Tigrului), unde veti avea ocazia sa descoperiti Raul Parana si miile de insule dimprejur, navigand la bordul unei ambarcatiuni pe diferitele brate ale Deltei (durata 5 ore). Pana nu de mult o zona saraca, Delta del Tigre prospera acum datorita dezvoltarii turismului si a localnicilor din marile orase care si-au construit case de vacanta sau locuinte permanente pe insulele de pe Raul Parana. O excursie in Delta reprezinta o experienta incredibila intr-un cadru natural unic. Intoarcere in Buenos Aires, timp liber la dispozitie. Seara, optional Cina si Spectacol de Tango. Tarif: 85 USD/persoana si include: transfer cu autocarul dus-intors, bilet de intrare, cina si spectacol de tango, insotitor de grup. Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.

Ziua 4 | Buenos Aires–Pampasul Argentinian
Mic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentiniana (Santa Susana) unde veti putea vedea activitatile ce se desfasoara zi de zi si traditii ramase neschimbate de sute de ani. Pranz cu barbeque, cantece si dansuri populare, pentru a va putea crea o imagine completa despre viata cotidiana a unui Gaucho. Gauchos sunt poate cele mai reprezentative figuri din istoria poporului. Ei erau neinfricatii calareti singuratici care strabateau pampasul argentinian, capabili sa continuie in cele mai vitrege conditii, fara sa se opreasca din drum pana nu isi atingeau scopul. Pentru orice argentinian, Gaucho reprezinta un simbol al mandriei nationale. Intoarcere la Buenos Aires si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.

Ziua 5 | Buenos Aires-Uruguay Colonia del Sacramento
Mic dejun. Excursie de 1 zi in Uruguay. Transfer in port si imbarcare pe ferry boat pentru o traversare de o ora pana la Colonia del Sacramento in Uruguay. Colonia del Sacramento este un oras colonial in sud-vestul Uruguaiului, pe raul Rio de la Plata. Asezarea a fost fondata de portughezi in anul 1680 si apoi cucerita de colonistii spanioli aflati in Buenos Aires, fiind de-a lungul timpului un oras disputat atat de portughezi cat si de spanioli si brazilieni. In timpul turului de oras vom vizita Barrio Historico sau centrul vechi al orasului, care pastreaza vii fragmente importante din istoria sa zbuciumata. In centru se afla cartierul istoric construit de portughezi, cu strazi intortocheate care urmaresc formele de relief neregulate, fiind inconjurat de partea adaugata de spanioli, cu ale sale calle perfect ordonate si aliniate. Printre obiectivele importante care se pot vizita aici se afla si Iglesia Matriz–cea mai veche biserica din Uruguay, construita de portughezi in 1695–1699. Colonia del Sacramento este considerata monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1995. Timp liber la dispozitie pentru pranz la un restaurant local (se achita local pranzul). Intoarcere la Buenos Aires. Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.

Ziua 6 | Buenos Aires–Puerto Iguazu
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul companiei LAN cu destinatia Puerto Iguazu. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza, Excursie la Cascadele Iguazu (partea argentiniana). Dintre toate cascadele Iguazu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Pe partea braziliana exista o pasarela de-a lungul canionului, cu o prelungire pana la baza cascadei Garganta del Diablo. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care aduce vizitatorii pana la diferite pasarele. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Viale Cataratas 4* sau similar.

Ziua 7 | Iguazu experienta suprema
Mic dejun. Excursie la Cascadele Iguazu (partea braziliana). Cascada Iguazu–sau mai bine spus Cascadele Iguazu datorita celor 275 de cascade diferite intinse pe o lungime de 3 km–este una dintre minunile naturale ale lumii, localizata pe raul Iguazu, formand o granita naturala intre Argentina si Brazilia, fiind declarata Monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1986. Debitul normal de apa este de aprox. 1.000 metri cubi pe secunda, dar au fost inregistrate si debite de peste 1.700 metri cubi pe secunda. Cascada este divizata de insula San Martin, cele doua parti ale cascadei fiind conectate prin numeroase pasarele de unde aveti ocazia sa admirati peisaje unice, absolut superbe cu cele doua parti ale cascadei. Debitul cel mai mare de apa se inregistreaza in zona numita Gatlejul Diavolului sau La Garganta del Diablo, zona impartita intre cele doua tari. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru programe optionale locale: Macuco Safari, Parcul de Pasari (Bird Park), Cina cu spectacol local (Tarifele si descrierea programelor vor fi prezentate de ghidul local la sosire). Cazare Hotel Viale Cataratas 4* sau similar.

Ziua 8 | Iguazu–Rio de Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul companiei locale cu destinatia Rio de Janeiro. Sosire la Rio de Janeiro si intalnire cu ghidul local dupa formalitatile vamale. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.

Ziua 9 | Rio de Janeiro-Sugarloaf
Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Sugarloaf. Vom ajunge in apropiere de Urca, la intrarea in Golful Guanabara, unde se afla unul din cele mai mari simboluri ale orasului: “Painea de zahar”. Acesta se va vizita cu funicularul, pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m inaltime, de unde vom putea admira o panorama minunata spre Golful Guanabara si insulitele sale, Podul Rio-Niteroi si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar in varf, la 395 m inaltime, de unde o panorama splendida se asterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niteroi. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local (aproximativ 25 USD/persoana). Intoarcere la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.

Ziua 10 | Rio de Janeiro-Corcovado
Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado (intrari incluse). Oriunde s-ar afla in oras, turistii pot admira cel mai frumos simbol al orasului Rio de Janeiro: Statuia Mantuitorului Iisus Hristos de pe muntele Corcovado, ce se inalta la 710 m altitudine peste nivelul marii, statuie inaugurata in anul 1931. Vizita incepe in apropierea Cosme Velho, de unde un tren-mocanita va va transporta prin cea mai mare padure urbana din lume, Padurea Tijuca, pana sus la statuie. Odata ajunsi, o vedere panoramica extraordinara se dezvaluie in fata D-voastra, orasul Rio descoperindu-si toate frumusetile, printre care “Painea de zahar”, Golful Guanabara, plajele din sud si Laguna Rodrigo de Freitas. Intoarcere la hotel. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local (aproximativ 25 USD/persoana). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar. 

Ziua 11 | Rio de Janeiro–Insulele Tropicale
Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Excursie optionala de 1 zi in Insulele Tropicale cu pranz inclus. Se va pleca de la hotel dis-de-dimineata, de unde ghidul nostru va va conduce spre o lume de vis minunata. Ne vom deplasa de-a lungul tarmului, aproximativ 65 mile, pana la satul pescaresc Itacuruca, traversand numeroase campuri, plantatii de bananieri si sate. Aici natura s-a intrecut pe sine, in golf existand mai mult de 300 insulite. Micile jungle plutitoare, din piatra pura, sunt acoperite cu o deasa vegetatie luxurianta, oglindindu-se in apele intunecate de smarald. La Itacuruca, ne vom imbarca pe un “saveiro” (vaporas) pentru o croaziera pe apele Golfului Sepetiba. Veti putea face baie si plaja. Dupa croaziera, ne vom indrepta catre Insulele Martin, unde veti putea servi un pranz-bufet delicious, o selectie de salate si preparate calde, inclusiv gratar specific zonei. Momentul intoarcerii este la fel de frumos ca si cel al sosirii, deoarece va puteti relaxa in timp ce vom naviga printre insulitele raspandite in zona. Nu degeaba aceasta excursie a fost aleasa una dintre cele mai incantatoare atractii din intreaga zona Rio. Tarif: 100 USD/persoana, se achita la fata locului. Cazare Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.

Ziua 12 | Rio de Janeiro–Paris/Amsterdam
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, eliberarea camerelor la ora 12:00.
Pentru plecarile: 19 Mai, 26 Mai, 1 Noiembrie: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF443 cu destinatia Paris. Decolare la ora 21:55.
Pentru plecarile: 10 Noiembrie, 17 Noiembrie: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM706 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 20:50.

Ziua 13 | Paris/Amsterdam-Bucuresti
Pentru plecarile: 19 Mai, 26 Mai, 1 Noiembrie: Sosire la Paris la ora 14:10. Imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1588 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 15:25 (pentru plecarile din 19 Mai si 26 Mai), respectiv zborul Companiei Air France AF1088 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:55 (pentru plecarea din 20 Aprilie). Aterizare in Bucuresti, Aeroportul Henri Coanda Otopeni, la ora 19:20 (pentru plecarile din 19 Mai si 26 Mai), respectiv 24:50 (plecarile din 20 Aprilie, 1 Noiembrie).
Pentru plecarile: 10 Noiembrie, 17 Noiembrie: Sosire la Amsterdam la ora 12:15. Timp liber la dispozitie. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti, decolare la lora 20:45 si aterizare in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:30.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 26 Mai:
• Excursie: Argentina-Uruguay-Brazilia
• Perioada: 26.05-07.06.2022
• Transport: Avion Compania KLM
• Insotitor de grup: Dna Andreea Manoliu
• Telefon: 0721.189.408 (numar disponibil cu 24 h inainte de plecare)
• Data plecare: 26 Mai.
• Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda Otopeni
• Punct intalnire: Birourile de check-in KLM
• Ora de intalnire: 11:30
• Zbor plecare: KL1374
• Ora decolare: 13:55
• Act de identitate: Pasaport normal sau biometric valabil minim 6 luni de la data returului.
• Limita bagaj mana/pasager: 12 kg zbor intercontinental, 8 kg zbor regional
• Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
• Ora locala oras sosire in Buenos Aires este ora Romaniei-6 ore.

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Lidl vis-a-vis de Iulius Mall 26.05 04:00 Rezervare Autovip Ion 0729.602.602
Brasov Hotel Aro Palace 26.05 07:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602
Constanta Gara CFR Constanta 26.05 07:30 rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important transferuri:
• In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari !
• Va rugam sa ne trimiteti nr de telefon mobil la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
• Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
• Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
• Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
• Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

• Moneda locala: Moneda locala in Argentina este Peso Argentinian. Paritatea este de aproximativ 1 ARS = 0.0088 USD | 1 USD = 112.91 ARS. Moneda locala in Brazilia este Realul Brazilian. Paritatea este de aproximativ 1 BRL = 0.212 USD | 1 USD = 4.70 BRL. Moneda locala in Uruguay este Peso Uruguay. Paritatea este de aproximativ 1 UYU = 0.023 USD | 1 USD = 41.67 UYU Va recomandam sa aveti la Dvs. USD. Atentie! Niciodata nu platiti cu cartea de credit in bazaruri sau in locuri care nu prezinta incredere.
• Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
• Bacsisul: este recomandat in America de Sud pentru buna desfasurare a programului si este necesar pentru ghizii locali, soferi. Pentru a rezolva in mod organizat aceasta necesitate, insotitorul de grup va colecta de la Dvs. suma de 55 USD/persoana care acopera intreaga perioada a circuitului.
• Electricitatea: Este de 220V. Va recomandam sa va luati adaptor universal pentru priza.
• Clima: Temperaturile pe perioada calatoriei sunt cuprinse intre 12°C-26°C. Imbracaminte si incaltaminte recomandata: in timpul zilei puteti purta haine mai subtiri, iar pentru serile si diminetile reci, va rugam sa puneti in bagaj si haine mai groase. Incaltamintea pentru programul de vizite trebuie sa fie cat mai comoda. Alte articole recomandate: ochelari de soare, costumul de baie, crema cu factor de protectie, palarie de soare. In perioada calatoriei exista sanse de precipitatii, de aceea va rugam sa aveti la Dvs. si jachete impermeabile sau pelerine de ploaie.
• Medicamente: Pentru afectiuni frecvente precum diaree, constipatie, raceala, va rugam sa luati cu Dvs. medicamentele adecvate. 
• Roaming: Daca doriti sa va activati roamingul la telefoanele mobile, va recomandam sa verificati inainte de plecare tarifele si operatorii preferati. Pentru a apela un nr. de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national (0040) urmat de codul orasului si de nr. de telefon dorit
• Cumparaturi: In general, preturile se pot negocia, cu exceptia bunurilor de strict necesar. Produsele cumparate din bazaruri nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate. Este posibil ca in apropierea obiectivelor turistice sa fiti abordati de catre vanzatori ambulanti, care vor insista sa cumparati mici suveniruri. Daca nu doriti sa cumparati, este suficient sa spuneti NU. In locurile aglomerate trebuie sa fiti intotdeauna atenti la gentile Dvs.
• Securitate obiecte: Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate (seiful din camera de hotel sau de la receptia hotelului).
• Utilizarea aparatelor foto si a camerelor video: Accesul cu camera video sau aparatul de fotografiat la unele obiective turistice din America de Sud este permis numai cu plata unei taxe sau in unele cazuri interzis. Aceste reguli se modifica periodic, asadar va recomandam sa verificati la fiecare obiectiv in parte, cu insotitorul de grup. Camerele video si Laptopurile se declara autoritatilor vamale, atat la aeroportul din Bucuresti, cat si in aeroporturile din America de Sud.

Hotelurile Dumneavoastra:

27.05-31.05 Hotel Dazzler Maipu 4* Buenos Aires
31.05-02.06 Hotel Wyndham 4* Iguazu
02.06-06.06 Hotel Royal Rio 4* Rio de Janeiro

Ora de zbor excursie-ore locale:

Data Zbor Plecare Ora Sosire Ora
26.05 KL1374 Otopeni 13:55 Amsterdam 15:55
26.05 KL701 Amsterdam 21:40 Buenos Aires 06:15+1
31.05 AR1736 Buenos Aires 12:00 Iguazu 13:50
02.06 LA3819 Iguazu 14:50 Rio de Janeiro 16:45
06.06 AF443 Rio de Janeiro 21:55 Paris 14:10+1
07.06 AF1588 Paris 15:25 Otopeni 19:20

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania