Voucher cadou

Voucher Cadou
Un cadou original: voucherul de vacanta !
Stiai ca de 8 Martie iubita ta vrea sa mearga la Spa ? Daca nici macar nu banuiai, crede-ne pe cuvant ca isi doreste sa se rasfete intr-un loc de vis. Tu stiai ca anul acesta iubitul tau doreste sa isi sustina echipa de fotbal favorita din tribune si nu din fata televizorului ? Dar ca parintii tai viseaza de o viata la un circuit elegant ?
Stim ca vrei sa ii faci o surpriza persoanei iubite, de aceea suntem alaturi de tine. Acum iti punem la dispozitie voucherul cadou: alegi suma pe care esti dispus sa o platesti, ne spui numele persoanei careia ii este destinat si... nu mai trebuie decat sa ii dai cadoul si sa te bucuri alaturi de ea. Vei vedea ca efectul unui asemenea cadou este special: asta pentru ca daruiesti mai mult decat un obiect mult dorit, daruiesti amintiri pentru viata, experiente care imbogatesc sufleteste.
Cand oferi cadou un voucher de vacanta ?
Fie ca te bucuri pentru proaspetii insuratei, esti mandru ca fiul sau fiica ta tocmai a absolvit cu succes facultatea sau se apropie o ocazie speciala - ziua de nastere, Ziua Femeii, Craciunul sau Anul Nou, sau vrei sa-ti trimiti parintii in circuitul mult visat, atunci este momentul potrivit sa oferi cadou o vacanta. Voucherele cadou sunt de asemenea o modalitate eleganta pentru mediul corporate. Daca vrei sa faci cadou unui partener de afaceri, sa rasplatesti sau sa iti motivezi  colaboratorii sau angajatii, o vacanta este solutia potrivita.
Care sunt avantajele unui voucher cadou ?
In primul rand, suma pe care vrei sa o cheltuiesti depinde numai si numai de tine. Libertatea financiara este, astfel, maxima. Apoi, perioada de vacanta este flexibila. Depinde doar de beneficiarul voucherului cand doreste sa mearga in concediu. Nu in ultimul rand, este foarte important sa stii ca poti alege tu tipul de vacanta si destinatia sau poti sa le lasi la alegerea beneficiarului.
Daca stii deja ca vrea sa mearga la shopping in Viena sau ca este fan Shakira, atunci noi iti alcatuim excursia potrivita. Daca insa nu esti sigur de preferintele persoanei careia ii vei face cadoul, este suficient sa ne spui care este valoarea voucherului. Iar beneficiarul voucherului isi va alege singur destinatia si evenimentele la care doreste sa participe. Sau poate vrea un superb circuit sau sejur din cele gata facute si prezentate pe acest site.
Voucherul de vacanta este un cadou elegant. Pe langa faptul ca economisesti timp pentru ca nu mai esti nevoit sa cutreieri magazinele, te vei convinge ca bucuria pe care o aduci este inegalabila.  Sigur, daca doresti, pastram secretul, lansandu-l pe beneficiar sa ghiceasca de la cine l-a primit...

Pentru a discuta despre un voucher cadou, agentii nostri va stau la dispozitie la adresa:  rezervari@interra.ro
Termene & Conditii:
•  voucherul nu poate fi transformat in bani de catre beneficiar
•  voucherul nu poate fi transferat altei persoane, fara acordul platitorului
•  voucherul nu poate fi returnat
•  voucherul este electronic, se poate transmite si pe mail
•  voucherul trebuie valorificat integral nu poate fi fractionat, nu se ofera rest in bani
•  valabilitatea voucherului este de maxim 1 an

back to top