10 sfaturi pentru calatori

10 sfaturi pentru calatori

Pentru vacante reusite si pentru armonie intre turisti si destinatiile vizitate:

 

1. Calatoreste cu simtul modestiei si cu dorinta sincera de a intalni oamenii locurilor si de a te apropia de ei.


2. Respecta sentimentele celorlalti. Nu fi agresiv, in special cand faci fotografii.


3. Cultiva-ti obiceiul de a asculta si a observa, nu doar a vedea si a auzi. Rezista tentatiei de a “a te pricepe la toate”.


4. Incearca sa intelegi ca altii pot avea notiuni despre timp si comportament diferite, nu neaparat inferioare celor pe care le-ai mostenit prin educatie.


5. In loc sa vanezi doar exotismul, descopera bogatia celorlalte culturi si civilizatii.


6. Invata obiceiurile locurilor si respecta-le.


7. Nu uita ca esti unul dintre multii turisti. Nu te astepta la privilegii deosebite.


8. Cand te targuiesti cu negustorii, nu uita ca pana si cei mai saraci pot renunta mai degraba la profit decat la propria lor demnitate. Nu profita de pe urma celor prea saraci. Plateste cat face.


9. Tine-te de promisiunile facute oamenilor pe care ii intalnesti. Daca nu poti sa te tii de cuvant, nu face promisiuni.


10. Petrece-ti putin timp in fiecare zi aprofundand experientele traite. Imbogatirea ta spirituala este binefacatoare si pentru ceilalti.

Vacanta placuta !

‹ Inapoi

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud