Obiective Turistice

Pastele in jurul lumii

Pastele in jurul lumii

Sarbatorile de Paste sunt un timp al bucuriei, dar si un timp pentru armonie si liniste.

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar motivul pentru care milioane de oameni din intreaga lume il celebreaza este Invierea Fiului. Sarbatoare a sacrificiului suprem facut din dragoste pentru oameni, este si un timp al sentimentelor de impacare, liniste, speranta. Odata cu Pastele, salutam venirea primaverii, renasterea naturii, un nou inceput.

Orice calatorie este, de asemenea, un nou inceput: o ocazie sa descoperi o lume, sa castigi un nou orizont, sa te imbogatesti spiritual. Orice calatorie este o experienta pe care o traiesti cu entuziasm si curiozitate. Orice calatorie este un timp al bucuriei, dar si al reflectiei. Anul acesta te invitam sa petreci Pastele intr-o calatorie de neuitat, alegand una dintre tentantele oferte pe care ti le-am pregatit pentru  Vacanta de Paste 2012

Admira intinderile multicolore ale faimoaselor lalele olandeze la  Amsterdam !
Urca pe Acropole si caut-o pe zeita Atena la Partenon. Si pentru ca esti in Grecia iti uram Kaló Páskha ( Paste Fericit ) !

Vino in Croatia sau in Muntenegru si gusta savuroasa „sirnica”, painea dulce cu apa de trandafir si coaja de portocala, dupa ce ai inmuiat-o intr-un pahar de vin „prosec” pe malul Mediteranei ! Fa o incursiune in inima celor mai frumoase Capitale Imperiale si opreste-te sa petreci Pastele la Praga, orasul de turta dulce !  Daca iti doresti sa gasesti Raiul pe Pamant, fa cum a spus poetul (G.B. Shaw): mergi sa vizitezi „perla Adriaticii”, orasul Dubrovnik !  Petrece un Paste de poveste in circuitul  Austria-Bavaria: la Salzburg, Orasul lui Mozart, la Innsbruck, „orasul cu Acoperis de Aur”, in lumea cristalina de la Muzeul Swarovski, in superbul Tirol sau intr-un sejur la Viena, eleganta doamna imperiala. Ramai in constelatia capitalelor imperiale si petrece vacanta de Paste la Budapesta, acest „oras ciudat, dar minunat”, care trebuie explorat si descoperit ca o comoara ascunsa.

De Paste, vino sa iei lumina la Paris, Orasul Luminilor. Si, bineinteles... Joyeuses Pâques ! Prinde cel mai frumos apus de soare pe Podul Carol din Praga, Orasul de Aur !
Sarbatoreste Invierea Fiului la Vatican, Cetatea Sfanta, si bucura-te de renasterea naturii in Roma, Cetatea Eterna ! Lasa-te cuprins de vraja portocalilor infloriti si a festivalurilor colorate de Paste in Sicilia, alaturi de localnicii veseli si prietenosi ! Mergi la Sfantul Munte (Montserrat) si la Sagrada Familia ! Barcelona te asteapta sa-ti ureze Felices Pascuas ! Mergi in Israel  sa iei lumina !

Intra in Epoca Descoperirilor pe urmele lui Vasco da Gama ! Sarbatoreste Pastele la Lisabona !
Hotaraste acum care dintre oferte este cea mai tentanta.

 

‹ Inapoi
Vacante in Spania , Croatia , Israel , Portugalia , Italia , Franta , Cehia , Grecia , Austria , Olanda , Germania Vacante in Barcelona , Dubrovnik , Tel Aviv , Lisabona , Catania , Roma , Paris , Praga , Atena , Viena , Amsterdam , Bavaria

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud