Obiective Turistice

Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas, Nevada: „oraşul care nu doarme niciodată", „capitala mondială a distracţiei", „oraşul păcatelor". Metropolă suprarealistă aflată în mijlocul deşertului, unde mii de neoane strălucitoare îţi iau ochii, Vegasul este construit ca să te hipnotizeze.


Vegasul este mai mult decât un oraş, este un adevărat spectacol. Locuri celebre de pe glob îşi află aici copii fidele: Turnul Eiffel, Sfinxul, piramide egiptene, palate din Roma antică.
Nicăieri în lume industria jocurilor de noroc, a cumpărăturilor şi a distracţiei nu are amploarea de aici. Dar ceea ce face acest loc fascinant este asocierea lui cu libertatea absolută: aici căsătoriile sunt încheiate la „minut", spectacolele pentru adulţi întrec orice imaginaţie, cazinourile sunt ca apa şi aerul şi nici nu poate fi vorba de restricţii când vine vorba de consumul de băuturi alcoolice.


Frumuseţea spectacolelor de lumini şi sunet care au loc după lăsarea serii este greu de descris în cuvinte. Dar îţi poţi face o idee despre ce este vorba, ţinând cont de faptul că acelora care au probleme cu inima le este recomandat să nu asiste la spectacole, emoţiile transmise fiind extrem de puternice.
I-ai văzut pe George Clooney şi Brad Pitt exersându-şi măiestria în încercarea de a jefui Bellagio, Mirage şi MGM Grand - trei dintre cele mai mari cazinouri din oraş. Ai auzit povestindu-se despre Vegas în versurile cântecelor. Se vorbeşte despre el întotdeauna cu fascinaţie şi respect, încât pare o „fată morgana" a libertăţii şi a distracţiei supreme... Astfel că ajungi să te întrebi dacă acest oraş chiar există şi este adevărat ce se spune despre el sau este o proiecţie americană extrem de bine realizată.


Ceea ce poţi face este să te convingi singur, văzând cu ochii tăi. Dar nu uita ce spunea unul dintre cei mai bogaţi proprietari de cazinouri din Vegas: „Singurul mod de a face bani într-un cazinou este să deţii unul".

‹ Inapoi
Vacante in SUA Las Vegas

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud