Insulele Maldive, paradisul acvatic

Insulele Maldive, paradisul acvatic

Fişă:

Locaţie: Oceanul Indian

Descriere: arhipelag format din 1190 de insule, grupate în 26 de atoli

Unic în Maldive: insulele sunt formate din bariere de recif de coral. De aici şi culoarea albă, specifică a plajelor

                                         

Turiştii care şi-au petrecut vacanţa aici o numesc insulă „barefoot”. Se referă la faptul că tot timpul sejurului au cutreierat insula desculţi (cele 5-6 perechi de sandale nou-nouţe şi pregătite să se asorteze la ţinutele „hollywoodi-ene” nu au văzut lumina zilei în Maldive).

Maldive este insula în care sunt importante lucrurile simple: albastrul cerului şi strălucirea soarelui, apa care nu se hotărăşte între nuanţele de bleumarin, turcoaz şi acvamarin, plajele acoperite cu pudră şi lungi şiruri de cocotieri care coboară până la malul mării doar pentru ca tu să auzi mai bine valurile oceanului în timp ce te legeni în hamac.

Activităţi:

Scufundări: Frumuseţea unui apus de soare pe malul Oceanului Indian în Maldive este egalată doar de unicitatea peisajului subacvatic. Culorile ameţitoare şi varietatea vieţii subacvatice îi fascinează şi îi atrag ca un magnet pe iubitorii de snorkelling.

Din insulă în insulă: Poţi să „sari” de pe o insulă pe alta: mai întâi poţi alege o insulă pustie, unde să fii doar tu în mijlocul vegetaţiei neatinse. Apoi, treci pe o insulă locuită de localnici şi experimentează cultura băştinaşă.

Sporturi acvatice: Pescuit, surf, scuba diving – orice sport nautic preferi, insula coralilor este locul perfect pentru a-l pune în practică.

Cu hidroavionul deasupra oceanului: O plimbare cu hidroavionul este o amintire nepreţuită datorită peisajelor care îţi taie respiraţia prin frumuseţe. Fotografiile făcute din avion sunt inegalabile, ca şi priveliştea insuliţelor care se înşiră în ocean precum perlele pe un şirag.

‹ Inapoi
Vacante in Maldive Male

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud