Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Gala Imperiala de Revelion la Viena.

Cu Hoteluri de 3* superior sau 4* situate central in Viena.

Servicii incluse:
• Asistenta turistica locala in Lb Romana
Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotelul ales, de mai jos
Cina Festiva de Revelion All Inclusive in Sala mare de festivitati de la Arcotel Wimberger. Vezi prezentare in programul excursiei

Nu sunt incluse:
• Transportul la Viena si retur
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Excursiile optionale

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arcotel Wimberger 4*                         Charming Hotel

Este un hotel ce pastreaza intacte traditiile vieneze, situat intr-o locatie centrala, foarte aproape de celebra artera de cumparaturi Mariahilferstrasse. O adevarata legenda in Viena inca din anul 1871, hotelul este si in ziua de azi un loc popular in randul celebritatilor si artistilor care-i trec pragul in fiecare an! In restaurantul hotelului se serveste unul dintre cele mai faimoase brunch-uri din tot orasul–Wimberger Jazzbrunch. Barul Joe’s Bar este decorat in stil colonial si serveste un numar impresionant de specialitati menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Hotelul are 225 de camere dotate cu aer conditionat/incalzire, Flat Tv, mini bar, seif, internet WiFi. Parcarea subterana a hotelului poate primi pana la 224 de autoturisme, iar tariful informativ este de 18 €/24 ore. Alte detalii

 Perioada Sejur 29 Decembrie 2016 - 2 Ianuarie 2017
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 455 €
 Copil 4-11,99 ani cu 2 adulti in camera 125 €
 Copil 0-3,99 ani cu 2 adulti in camera gratuit
 Adult in camera single 615 €

Arcotel Wimberger Viena

Hotel Ibis Mariahilf 3* superior              Modern Hotel

Situat central la inceputul celebrei Mariahilferstrasse–renumita pentru multitudinea si diversitatea magazinelor si centrelor comerciale. Camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire cu control individual al temperaturii, radio, telefon, ceas desteptator, satelit TV, baie proprie. Hotelul este situat la mica distanta de mers pe jos de Arcotel Wimberger unde are loc petrecerea de Revelion. Alte detalii

 Perioada Sejur 29 Decembrie 2016 - 2 Ianuarie 2017
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 431 €
 Copil 4-11,99 ani cu 2 adulti in camera 125 €
 Copil 0-3,99 ani cu 2 adulti in camera gratuit
 Adult in camera single 571 €

Hotel Ibis Mariahilf Viena

Programul Excursiei

29 Decembrie | Sosire la Viena

Sosire pe cont propriu la Viena. Incepand cu ora 14:00, cazare la Hotelul ales, 3* superior sau 4*. Timp liber la dispozitie.

30 Decembrie | Viena Tur de oras

Mic dejun. Optional, Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana. Intalnire cu ghidul local vorbitor de Lb Romana la hotel. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Tarif: 25 €/adult, 15 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanti si include: transport autocar, ghid local de limba romana. Durata: 3 ore. Cazare la hotelul ales.

31 Decembrie | Viena – Heiligenkreutz – Mayerling, La Multi Ani 2017 !

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz si Mayerling. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre Viena trecand pe langa un oras imperial de o frumusete atemporala – Baden. Sosire la Viena. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanti si include: transport autocar, ghid local de Lb Romana, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling. Seara, Cina Festiva de Revelion All Inclusive in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4*. Cazare la hotelul ales.

Revelion Viena

Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la Arcotel Wimberger 4*. La miezul noptii, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, vom avea parte de un show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.

Program informativ:

 • Cocktail de bun venit
 • Cina festiva de revelion bufet extins
 • Bauturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, bauturi racoritoare, ceai, cafea, sampanie
 • Muzica live cu program de dans
 • Show
 • Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
 • Vals la miezul noptii

1 Ianuarie 2017 | Viena – Abatia Melk si Valea Dunarii

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii–Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla si una dintre cele mai mari biblioteci din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanti si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotelul ales.

2 Ianuarie 2017 | Viena plecare

Mic dejun. Eliberarea camerelor pana maxim la ora 12:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Nota: Turul de oras si excursiile optionale se rezerva din tara odata cu pachetul de servicii turistice.

Alte Informatii

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia). Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism. In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  A fost frumos de Revelion 2016 la Viena. Gala Imperiala-un adevarat festin !

  Revelion Viena 2016

  Revelion Viena 2016 masa

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Sud

Asia

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

Euro-Asia