Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, toate locurile s-au epuizat.

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea. Dornici sa-si faca ultimele cumparaturi de Craciun din acest loc magic, sa se intoarca acasa incarcati cu daruri pentru prieteni, milioane de turisti viziteaza Piata din Viena in fiecare an. Aici te farmeca muzicienii de strada care interpreteaza Haydn si Mozart, dar si traditionalul Cor de baieti din Viena; te indulcesti cu delicioase prajituri preparate in faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleasca de epoca in care cutreieri strazile luminate feeric iti dezvaluie magia unei capitale imperiale.

Operam 3 Grupuri de turisti cu plecari in 30 Noiembrie si 1 Grup cu plecare in 7 Decembrie.

Cu Hotel situat central in Viena pe Mariahilferstrasse.

Vizitam Viena pe indelete, Piata de Craciun, Turnul Dunarii, Palatul Schonbrunn... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 Plecari Sejur 30 Noiembrie Grup 1 30 Noiembrie Grup 2
30 Noiembrie Grup 3
7 Decembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 199 €
199 € 199 € 199 €
 Copil 2-11,99 ani 88 € 88 € 88 € 88 €
 Adult in camera single 289 € 289 € 289 € 289 €

Servicii incluse:
Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania Austrian Airlines
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 3 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar
• Tur de oras Viena cu Ghid local de Lb Romana
• Asistenta turistica locala 

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice
Taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 €/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere). In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 €/bagaj ! Nota: O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 €/persoana ! Pentru fiecare persoana este inclus bagajul de mana.

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Viena

Pentru plecarile 30.11 Grup 1 si 07.12: prezentare la ora 06:10 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00.

Pentru plecarea 30.11 Grup 2: prezentare la ora 09:10 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 11:10. Sosire la Viena la ora 12:00.

Pentru plecarea 30.11 Grup 3: prezentare la ora 11:35 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:35. Sosire la Viena la ora 14:20.

Intalnire cu ghidul local vorbitor de Lb Romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central langa celebra artera de cumparaturi Marahilferstrasse sau similar.

Ziua 2 | Viena Piata de Craciun si Turnul Dunarii 

Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata Primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar.

Ziua 3 | Viena – Palatul Schonbrunn

Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere–unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar.

Ziua 4 | Viena – Bucuresti

Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg.

Pentru returul din data de 03.12 Grup 1: la ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55.

Pentru returul din data de 03.12 Grup 2: la ora 14:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS787 cu decolare la ora 17:35. Aterizare in Bucuresti la ora 20:10.

Pentru retururile din datele de 03.12 Grup 3 si 10.12: la ora 17:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS767 cu decolare la ora 20:15. Aterizare in Bucuresti la ora 22:50.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 7 Decembrie:
Excursie: Piata de Craciun Viena avion
Perioada: 07.12.2017 - 10.12.2017
Transport: Avion Compania Austrian
Data plecare: 7 Decembrie
Locatie: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Ora prezentare aeroport: 06:10
Zbor plecare: OS768
Ora decolare: 08:10
Formalitati check-in: Dupa ce ati ajuns in terminalul de “ Plecari Internationale”, trebuie identificat ghiseul de check-in pentru zborul cu destinatia Viena - Austrian Airlines OS790, pe tabela de afisaj pentru plecari. Va indreptati catre ghiseul respectiv, unde, pe baza actului de identitate, veti efectua formalitatile de check-in si cei care si-au achizitionat bagaje de cala le vor preda. In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 60 Euro/bagaj. Cu cartea de imbarcare primita de la acest ghiseu, dupa ce treceti prin filtrele de securitate, mergeti spre poarta de imbarcare specificata pe tichet. ATENTIE ! Biroul de check-in se inchide cu 60 de minute inainte de decolare. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
Act de identitate: Pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 Piesa de maximum 08 Kilograme
Limita bagaj cala/pasager (pt. cei care au achizitionat bagaj): 1 Piesa de maximum 23 Kilograme. Depasirile de kg se achita direct la aeroport.
Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.
Ora locala oras sosire in Viena este ora Romaniei - 1 ora
Ghid local: Dna. Diana (va astepta turistii in sala de asteptare a aeroportul din Viena, dupa preluarea bagajelor si va avea o pancarta inscriptionata INTERRA )
Telefon: 0043 699 191 32927 (disponibil doar in ziua sosirii)

Detalii transferuri gratuite din tara la imbarcare:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Brasov Hotel Aro 07.12 00:40 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602
Constanta Gara CFR Constanta 07.12 00:45 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelul Dumneavoastra:

07.12-10.12 Hotel Ibis Mariahilf 3* Viena

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontierawww.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei. 

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor. 

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Luminita Nicolae

  Tocmai m-am intors din vacanta Piata de Craciun din Praga (plecarea 11 Decembrie 2016). Am numai cuvinte de lauda la adresa ghidului Tudor Pitigoi (care este foarte bine informat asupra locurilor prin care am fost) si a celor doi soferi Cosmin si Florin. Toti au dat dovada de foarte mult profesionalism. A fost o vacanta nemaipomenita. Sper sa mai calatoresc cu voi si anul care vine. Astept oferte. Sarbatori fericite!

 • Mugurel Sapoiu

  Buna seara,

  Foarte frumoasa excursia (plecarea 8 Decembrie 2016). Excelenta doamna Diana ca si ghid (5 stele), totul a fost foarte bine.

  Multumesc si voi mai apela la agentia dumneavoastra.

  Mugurel Sapoiu

 • George Neagu

  Buna dimineata. M-am intors de la targul de Craciun de la Viena si a fost totul foarte bine drept pentru care vreau sa va multumesc.

  Va doresc sa aveti sarbatori fericite!

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Asia

Africa

Oceanul Indian

America de Sud

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane