Interra

Concert Robbie Williams
Budapesta Aprilie

Transport Individual

Individual Ungaria Budapesta

Vacante pe alese - Concerte

de la 250 4 zile
Informatii Generale Programul Excursiei Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va invitam la un Mega Concert !

Robbie Williams live Budapesta Aprilie  "SWINGS BOTH WAYS LIVE"

Cu transport Individual

 Perioada circuit: 24 - 27 Aprilie
Cu bilet Concert standing Cu bilet Concert pe scaun
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 250 € 270 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 199 € 225 €
 Adult in camera single 325 € 345 €

Servicii incluse:
Cazare 3 nopti cu mic dejun la Budapesta, Hotel Novotel Congress 4*
Bilet la Concertul Robbie Williams din 25 Aprilie conform categoriei alese
Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal cu autocar si Ghid
• Asistenta turistica locala in Lb Romana

Nu sunt incluse:
• Transportul, asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursii optionale

Optional, putem emite si bilete de avion TAROM, de la 199 €/persoana dus-intors cu taxe aeroport incluse.

Variante de zboruri:

Data Plecare Ora Sosire Ora
24.04 Bucuresti 08:15 Budapesta 09:05
24.04 Bucuresti 13:45 Budapesta 14:35
24.04 Bucuresti 18:30 Budapesta 19:20
27.04 Budapesta 19:50 Bucuresti 22:30

Biletele de Concert de la Interra au locuri bine pozitionate: Standing sau pe scaun in Sector 108:

Concert Robbie Williams

Programul Excursiei

24 Aprilie | Joi | Sosire la Budapesta

Sosire pe cont propriu la Budapesta. Incepand cu ora 14:00 se poate face cazarea la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Novotel Congress 4* ( Detalii hotel ).

25 Aprilie | Vineri | Budapesta: Tur de oras & Concert Robbie Williams

Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal cu autocar si ghid: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, tur pietonal cu ghidul pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Dupa amiaza, optional, Croaziera cu pranz pe Dunare cu Tur Budapesta de pe vasul de croaziera cu ghid local de Limba Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Timp liber la dispozitie. Seara, Concert Extraordinar Robbie Williams - Swings Both Ways Live in Budapest la Papp László Arena. Cazare Hotel Novotel Congress 4*.

26 Aprilie | Sambata | Budapesta: Excursii Optionale

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru excursii optionale:

  • Excursie in Defileul Dunarii cu ghid local de Limba Romana (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber  al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica  Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei  in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Optional, aici se poate organiza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa bogata, tipica medievala inclusiv bauturi palinca, vinuri, in renumitul restaurant  Renesance situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin. Tarif informativ: 25 €/persoana, minim 30 persoane, fara pranz si spectacolul de lupte cavaleresti. Intoarcere la Budapesta.
  • Excursie la Viena cu tur de oras inclus. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Timp liber in Viena. Tarif informativ: 30 €/persoana. Intoarcere la Budapesta.

Seara, optional, Cina traditionala ungureasca de bun ramas, cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta – „Borkatakomba” – vestitul labirint de vinuri de 88km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Novotel Congress 4*.

27 Aprilie | Duminica | Budapesta, plecare

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Plecare spre tara. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Ultimele detalii plecare 24 Aprilie:

24 Aprilie: Sosire pe cont propriu la Budapesta
14:00 Cazarea la hotel se face incepand cu ora 14:00.
Pentru mini bar si alte servicii contra cost (parcare, etc) hotelul solicita garantie credit/debit card sau cash depozit. Recomandam depozitul cash, ca valoare aproximativa 100 Euro/camera. Timp liber la dispozitie.

25 Aprilie: 09:30 Intalnire la receptia hotelului cu ghidul local dl Laszló Nyisztor – 0036309775805 pentru inscrierea si achitarea excursiilor optionale.

19:00 Acces in Papp László Arena
20:00 Concert Robbie Williams – Swings Both Ways.

27 Aprilie:

08:00-12:00 Eliberarea camerelor la ora indicata de hotel, cel tarziu la ora 12:00.

Asistenta turistica locala: partenerul nostru Imola Tours, Tel Urgenta: 0036-205839716.

Va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia). Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism. In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

America de Sud

Orientul Mijlociu

Oceanul Indian

Asia

Africa

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania