Interra

Concert Robbie Williams
Budapesta Aprilie

Circuit Autocar

Autocar Ungaria Budapesta

Vacante pe alese - Concerte

de la 275 4 zile
Informatii Generale Programul Excursiei Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va invitam la un Mega Concert !

Robbie Williams live Budapesta Aprilie  "SWINGS BOTH WAYS LIVE"

Plecam din urmatoarele orase:

Autocar Interra 1: Bucuresti, Pitesti, Rm Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.

Autocar Interra 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Tg Mures, Cluj, Oradea.

 Perioada circuit: 24 - 27 Aprilie
Cu bilet Concert standing Cu bilet Concert pe scaun
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 275 € 295 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 248 € 268 €
 Adult in camera single 317 € 337 €

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 3 nopti cu mic dejun la Budapesta, Hotel Expo Congress 4*
Bilet la Concertul Robbie Williams din 25 Aprilie conform categoriei alese
Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal
Transferuri cu autocarul hotel - sala Concerte - hotel

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursii optionale

Biletele de Concert de la Interra au locuri bine pozitionate: Standing sau pe scaun in Sector 108:

Concert Robbie Williams

Programul Excursiei

24 Aprilie | Joi | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute: Autocar Interra 1: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad -  Budapesta. Autocar Interra 2: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Cluj – Oradea – Budapesta. Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* ( detalii hotel ).

25 Aprilie | Vineri | Budapesta: Tur de oras & Concert Robbie Williams

Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, tur pietonal cu insotitorul de grup pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Dupa amiaza, optional, Croaziera cu pranz pe Dunare cu Tur Budapesta de pe vasul de croaziera cu ghid local de Lb Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Timp liber la dispozitie. Seara, transfer cu autocarul la Papp László Budapest Arena pentru Concert Extraordinar Robbie Williams - Swings Both Ways Live in Budapest. Transfer la hotel dupa concert. Cazare Hotel Expo Congress 4*.   

26 Aprilie | Sambata | Budapesta: Excursii Optionale

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru excursii optionale:

  • Excursie in Defileul Dunarii cu ghid local de Limba Romana (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber  al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica  Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei  in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Optional, aici se poate organiza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa bogata, tipica medievala inclusiv bauturi palinca, vinuri, in renumitul restaurant  Renesance situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin. Tarif informativ: 25 €/persoana, minim 30 de persoane, fara pranz si spectacol de lupte cavaleresti. Intoarcere la Budapesta.
  • Excursie la Viena cu tur de oras inclus. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Timp liber in Viena. Tarif informativ: 30 €/persoana, minim 30 de persoane. Intoarcere la Budapesta.

Seara, optional, Cina traditionala ungureasca de bun ramas, cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta – „Borkatakomba” – vestitul labirint de vinuri de 88 km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Expo Congress 4*.

27 Aprilie | Duminica | Budapesta - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Ultimele detalii plecare 24 Aprilie:
Excursie: Concert Robbie Williams - Swings Both Ways la Budapesta
Perioada 24.04 - 27.04.2014
Transport: Autocar 1 Interra Mercedes B-305-YNT
Insotitor grup: D-ra Andra Antonie
Telefon 0721.102.311 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare 24.04.2014
Traseu plecare: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad - Budapesta.

Oras imbarcare Loc intalnire Ora intalnire
Bucuresti Piata Victoriei 05:00
Ramnicu Valcea Benzinaria Dacos 07:30

Transport: Autocar 2 Interra Mercedes B-306-YNT
Insotitor grup: D-na Marina Basut
Telefon 0744.221.717 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare 24.04.2014
Traseu plecare: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Cluj – Oradea – Budapesta.

Oras imbarcare Loc intalnire Ora intalnire
Bucuresti Piata Victoriei 05:00
Ploiesti Petrom Metro 06:00
Brasov Benz MOL intrare in Bv dinspre Buc 08:00
Cluj napoca Polux Center 14:00

Act de identitate: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
Ora locala in Budapesta este ora Romaniei - 1 ora


Important ! In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.

Hotelul Dumneavoastra:

24.04-27.04 Hotel Expo Congress 4* Budapesta

Va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia). Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism. In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Promotii Early Booking si Oferte Speciale:

In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Interra aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Interra poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil. Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Africa

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania