Interra

Oferte speciale

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a datelor personale

Agentia de turism Interra Travel, in conformitate cu standardele inalte cu care v-a obisnuit si dorind sa sprijine confidentialitatea datelor dvs. personale, administreaza toate informatiile personale furnizate in timpul studierii de catre dvs. a paginilor web http://www.interra.ro  in concordanta cu dispozitiile legale stabilite de Legea nr. 677/2001 - “Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).
Pornim de la premisa ca prin completarea “campurilor/chestionarelor/actelor...” din cadrul paginilor web http://www.interra.ro  ce necesita datele dvs. personale (date furnizate de dvs. in mod deliberat) va dati acordul ca Interra Travel sa inregistreze/administreze si sa interpreteze aceste date  in scopul si pe o durata specifica tranzactiei in turism.
Dorim sa specificam ca Interra Travel, prin colectarea/administrarea si interpretarea datelor dvs. personale, DORESTE sa vina in intampinarea asteptarilor dvs. vis-a-vis de serviciile oferite de catre o agentie de turism.
BENEFICIILE DVS. in urma prelucrarii datelor personale:
- o mai usoara si sigura alegere din partea dvs. a serviciilor noastre orientate catre nevoiile si asteptarile dvs. ;
- asigurarea unui suport profesionist in favoarea dvs. cu privire la modalitatile de rezervare, urmarire evolutie rezervare, modalitati si facilitati plata, asistenta in strainatate...
- crearea de oferte speciale/ promotionale de sezon, grup....
- gasirea celor mai bune cai si modalitati de promovare a serviciilor nostre conforme cu exigentele dvs.... 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INREGISTRAREA DATELOR
Studierea informatiilor de pe website-ul  http://www.interra.ro nu presupune colectarea nici unui tip de date personale, acest lucru intamplandu-se NUMAI in cazul serviciilor in care sunt necesare acestea (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante...)
Administratorul website-ului http://www.interra.ro  foloseste provizoriu pentru o buna functionare tehnica  urmatoarele informatii ce nu contin date personale, aceste informatii apar automat administratorului de site:
- adresa de internet de protocol (IP)
- denumirea domeniului (URL)
- datele de accesare
- file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
- codul HTTP al parolei raspuns
- datele paginii web de unde se face accesarea
- cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
- data vizitarii
- datele paginilor parcurse, respectiv
- denumirea browserului

UTILIZAREA SI TRANSMITEREA DATELOR
Conform legislatiei in vigoare Interra Travel, de cate ori doreste sa utilizeze si alte informatii in plus fata de cele specificate mai sus, va instiinteaza si va solicita aprobarea dvs cu privire la acest lucru, in aceelasi timp oferindu-va posibilitatea de a reveni oricand asupra incuviintarii dvs. vis-a-vis de datele personale. Interra Travel se angajeaza sa nu transmita unei terte persoane datele dvs personale cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege. Interra Travel va aduce la cunostiinta ca poate utiliza datele dvs personale printre altele in urmatoarele situatii:
- cercetarea  si analizarea pietei
- analizarea obiceiurilor clientilor
- intocmirea statisticilor vizitarilor
- comunicarea de informatii despre noile produse si servicii
- comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi
- rezolvarea reclamatiilor clientilor
- onorarea comenzilor
Interra Travel va aduce la cunostiinta ca  administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afacere. Numai furnizorul datelor in cauza poate da aprobarea de iesire de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri. Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

SECURITATEA DATELOR
Interra Travel, pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale precum si a abuzurilor, se angajeaza sa utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei Interra Travel.

MODALITATI INFORMARE
Interra Travel va ofera tot sprijinul si ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale in urma unei cereri scrise. In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei Interra Travel. Interra Travel va supune atentiei faptul ca de pe website-ul http://www.interra.ro puteti fi redirectionat catre website-urile altor firme si organizatii pentru care Interra Travel nu isi asuma responsabilitatea fata de continutul si corectitudinea datelor comunicate de acestia, precum nici pentru protectia datelor dvs. In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

LEGISLATIE
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Interra Travel. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Interra Travel. Asa cum speram ca v-am convins de profesionalismul nostru dorim sa aflam parerea dvs.
(lucru important pentru noi), cu privire la politica noastra de confidentialitate. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa : office@interra.ro

Va multumim

înapoi

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2018, Revelion 2019Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

America de Sud

Oceanul Indian

Asia

Africa

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania