Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Un traseu de poveste de pe Cote D'Azur pe Costa de Barcelona !Vizitam Cannes, Nisa, Saint Tropez, Monaco, Eze, Marsilia, Aix En Provence, Avignon, Nimes, Montpellier, Perpignan, Girona, Costa Maresme,  Barcelona, Montserrat... (vezi programul excursiei)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
2 Iulie
10 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 695 € 695 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 495 € 495 €
 Adult in camera single 890 € 890 €

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Nisa, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti, Compania TAROM
Transport cu autocar Interra pe circuit
• Taxele de autostrazi si parcari incluse
Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 3 nopti cu mic dejun in Cannes sau Nisa la Hotel de 4*
- 1 noapte cu mic dejun in Nimes la Hotel de 3*
- 3 nopti cu Demipensiune pe Costa Maresme la Hotel de 4*
Tururi de oras si vizite la Cannes, Nisa, Marsilia, Avignon
Tururi de oras si vizite la Montpellier, Perpignan, Girona, Barcelona

Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil, 140 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxe de oras (se achita la receptia hotelului)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Cannes

Intalnire cu reprezentantul Interra la ora 07:20 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborurl Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare la ora 09:20, sosire la Nisa la ora 11:05. Suntem pe Coasta de Azur, sau pe Riviera Franceza, paradisul opulentei franceze si nu numai. Avand un cadru natural de o frumusete spectaculoasa cu muntii Alpi prabusindu-se in Marea Mediterana, numeroase golfulete si faleze elegante, zona s-a bucurat mereu de celebritate, dezvoltandu-se cu statiuni destinate luxului si rasfatului. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici inca din perioada antebelica. In zilele noastre destinatia a devenit accesibila pubilicului larg, insa statiuni precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Cazare la Hotel de 4* in Cannes sau Nisa.

Ziua 2 | Cannes – Nisa – Saint Tropez

Mic dejun. Tur de oras Cannes-supranumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International De Film organizat anual aici, cat si pentru mondenitatile care il viziteaza, devenind un simbol al regiunii. Vizitam Palatul Festivalurilor si Congreselor, dar si "Croisette’’–aici sunt expuse afise cu unii din cei mai faimosi actori care au venit la Cannes, la Festivalul de Film. Ne continuam traseul pe Coasta de Azur bucurandu-ne de frumusetile acestei regiuni. Plecare catre Nisa–bijuteria Rivierei Franceze. Ne putem incepe vizita cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco-emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Dupa-amniaza, optional excursie la Saint Tropez. Bine ati venit in oaza de liniste a miliardarilor ! Micul orasel adaposteste resedinte particulare ale VIP-urilor mondiale dar si deosebite atractii turistice precum Muzeul Annonciade cu una din cele mai bogate colecţii de tablouri ale impresioniştilor francezi, Citadela sau orasul vechi. Ne putem plimba pe stradutele pitoresti ale Centrului Vechi sau ne putem bucura de nisipul fin pe una din renumitele plaje ale statiunii. Cazare la Hotel de 4* in Cannes sau Nisa.

Ziua 3 | Monaco - Eze

Mic dejun. Astazi va propunem o frumoasa excursie optionala in principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust. Putem vizita Vechiul Monaco, schimbarea garzii la pranz, faimosul circuit de Formula 1. O alta atractie-Cazinoul din Monaco, cu  o putere de seductie irezistibila si o faima pe masura personajelor si a averilor pierdute la masa de ruleta sau pocker, isi asteapta vizitatorii. De asemenea pentru cei pasionati de shopping propunem o vizita pe bulevardul Beaux Arts din Monte Carlo, cea mai scumpa strada de cumparaturi din lume cu ultimele creatii de moda. Vizita continua cu Eze un foarte frumos sat medieval tipic frantuzesc, faimos pentru fabricarea de parfumuri. Cazare la Hotel de 4* in Cannes sau Nisa.

Ziua 4 | Marsilia - Aix En Provence - Avignon - Nimes

Mic dejun. Ne continuam excursia traversand frumoasa regiune Provence catre Marsilia. Vizitam Marsilia, cel mai mare port al Frantei: Catedrala Notre Dame de la Garde de unde putem admira superba panaorama a orasului, micile insulite si grandioasele vase de croaziera, vechiul port, celebrul bulevard La Canebiere, Palatul Longchamp (exterior). Important centru univesitar, adesea comparat cu Florenta, Aix En Provance, va fi urmatorul nostru popas. Renumit pentru numeroasele izvoare termale, Aix este un oras elegant, cu bulevarde largi, piete umbroase si sute de fantani din piatra frumos sculptate. Vizitam orasul vechi si Catedrala Saint-Sauveur. Plecam catre Avignon, capitala papala a Frantei si un important centru cultural al provinciei Provence. Avignon este orasul in care au fugit Papii corupti ai Romei in Sec al XIV-lea. Acestia au construit Le Palais de Papes, cel mai mare edificiu catolic gotic din lume. Putem admira Palatul Papal, Micul Palat, Catedrala Notre Dame-des-Doms si celebrul Pont St-Beneze. Excursia continua catre Nimes, anticul oras aflat la poalele muntilor Cevennes cunoscut pentru bogatia arhitecturala. Cazare la Hotel de 3* in Nimes.

Ziua 5 | Montpellier - Perpignan - Girona – Costa Maresme

Mic dejun. Plecam catre Montpellier-vechi oras universitar, un adevarat muzeu de arhitectura franceza din epoci diverse, aici putand fi admirate cladiri vechi, un turn de apa din Sec al XVIII-lea, strazi inguste, pietruite, dar si un cartier modern. Continuam cu oraselul Perpignan, locul in care se intalnesc toate drumurile spre mare, munti si alte atractii precum biserici, citadele si comori artistice. Vizitam intr-un scurt tur panoramic Piata Republicii, Teatrul si Castillet-poarta fortificata a orasului construita din caramida rosie si care este de asemenea si emblema orasului. Traversam vechii munti Pirinei catre insorita Spanie si ajungem in Girona-vechea capitala a Cataluniei. Scurt tur de oras: vizitam Cartierul Evreiesc (El Call)-cel mai bine conservat district de acest gen din Catalonia si remarcabil in toata Spania, Centrul Istoric ce prezinta strazi pietonale inguste cu o varietate de cafenele, terase si restaurante. Ne indreptam catre Santa Susanna–una din cele mai animate statiuni de pe coasta Barcelonei. Cazare si cina la hotel de 4*.

Ziua 6 | Barcelona – Orasul lui Gaudi

Mic dejun. Vizitam unul din cele mai cosmopolite orase ale lumii, oras ce poarta adanc semnatura avantgardistului arhitect Antoni Gaudi-Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell- una dintre operele neterminate ale lui Gaudi si aflat ín Patrimoniul UNESCO, Sagrada Familia–emblema orasului si cea mai neconventionala biserica din Europa, Casele Gaudi-adevarate bijuterii arhitecturale, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Bulevardul Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Intoarcere in Santa Susanna–cazare si cina la hotel de 4* Costa Maresme.

Ziua 7 | Costa Maresme – Montserrat

Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau optional excursie la Montserrat–muntele sfant al Cataluniei, un important loc de pelerinaj pentru crestini. In Limba Catalana "montserrat" inseamna "munte zimtat", aceasta denumire caracterizand aspectul acestor munti ce pot fi observati de la o distanta mare. Vom vizita Manastirea Montserrat-situata la o altitudine de 1.241 m, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria–patroana spirituala a Cataluniei. Excursia cuprinde si un scurt popas la una dintre renumitele Crame de vin din regiune cu degustare de vin spumant. Intoarcere in Santa Susanna–cazare si cina hotel de 4* Costa Maresme.

Ziua 8 | Costa Maresme – Bucuresti

Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu decolare la ora 11.30. Sosire Bucuresti Otopeni ora 15.40. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 10 Septembrie:
Excursie: Circuit Coasta de Azur-Costa de Barcelona
Perioada: 10.09 - 17.09.2015
Transport: Avion Compania TAROM
Ghidul Dumneavoastra: Dl Radu Razvan
Telefon: 0734.835.405 (numar disponibil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 10.09.2015
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 07:20
Zbor plecare: RO401
Ora decolare: 09:20
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaport in curs de valabilitate
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Nisa este ora Romaniei – 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 09.09 22:00 B-303-YNT Drou 0727.810.650
Brasov Petrom Mc.donalds Calea Bucuresti 10.09 04:30 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Buzau Benz OMV E-85 10.09 05:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Ploiesti Gara sud 10.09 06:30 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Constanta Sala sporturilor 10.09 03:20 B-300-YNT Nicu 0761.263.854
Fetesti Petrom Centura 10.09 04:20 B-300-YNT Nicu 0761.263.854
Slobozia Petrom iesire spre Braila 10.09 05:20 B-300-YNT Nicu 0761.263.854

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

10.09-13.09 MV Resort & Spa 4* Cannes
13.09-14.09 Hotel Best Western L'Orangerie 3* Nimes
14.09-17.09 Hotel Top Callela Palace 4* superior Costa Maresme

Va multumim pentru rezervari si va asiguram Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Excursie la Saint Tropez: Tarif: 25 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor.

Excursie la Monaco & Eze: Tarif: 50 €/persoana si include: autocar, intrare parfumerie ghid insotitor.

Excursie la Montserrat: Tarif: 45 €/persoana si include: autocar, intrare crama, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Bora Constantin

    Am facut acest traseu in iulie si nu regret alegerea facuta. Aveti niste circuite extraordinare la care se adauga ghizii si soferii cu adevarat profesionisti. Aceleasi cuvinte de lauda si pentru fetele din centrala : Ana si Alina. Este al patrulea an consecutiv cand imi fac concediile cu INTERRA si voi merge si in urmatorii ani. FELICITARI tuturor. C. BORA, Craiova

  • Grindei Manuela

    Am participat la acest circuit cu plecarea din 8 septembrie 2013 si am numai cuvinte de lauda pentru Interra. Am vazut locuri minunate, cazarea si mancarea au fost excelente, iar ghida (doamna Marina Basut) si soferii - intotdeauna foarte amabili si buni profesionisti. E a treia mea iesire cu Interra (dupa Cehia-Bavaria-Austria si Ciao Italia) si cu siguranta vor mai urma si altele... Felicitari echipei care a organizat aceasta excursie de vis!

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Asia

America de Nord si Centrala

Africa

Oceanul Indian

Orientul Mijlociu

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania