Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, toate locurile s-au epuizat.

Ca in fiecare an, va invitam in acest frumos Circuit.

Vizitam Barcelona, Valencia, Granada, Alhambra, Gibraltar, Sevilia, Evora, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Fatima, Coimbra, Porto, Salamanca, Madrid, El Escorial, Muzeul Prado, Toledo... (vezi programul excursiei).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
12 Iunie
11 Iulie
14 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 799 €
799 € 799 €
 Al 3-lea adult in dubla 763 € 763 € 763 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 650 € 650 € 650 €
 Adult in camera Single 1.105 € 1.105 € 1.105 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona Compania TAROM
• Zbor direct la retur Madrid => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
Cazare 12 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Mas Camarena 4* sau similar
- 1 noapte in Granada la Hotel Urban Dream 4* sau similar
- 1 noapte in Sevilia la Hotel AC Sevilia Forum 4* sau similar
- 3 nopti in Lisabona la Hotel 3K Barcelona 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Beta Porto 4* sau similar
- 3 nopti in Madrid la Hotel Tryp Guadalajara 4* sau similar
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilia, Lisabona, Porto, Salamanca, Madrid
Ghizi locali la Sevilia, Porto, Madrid
Vizita la Muzeul Prado cu transfer inclus
Vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei: Barcelona, Gibraltar, Evora, Fatima, Coimbra

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras acolo unde se aplica (se achita la recpetiile hotelurilor)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Barcelona

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Transfer in oras si tur de oras Barcelona panoramic: Piata Spania, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla, Ronda Litoral. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare Hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar.

Ziua 2 | Barcelona

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi (vizite exterioare), Parcul Guell (intrare optionala individuala cu plata la fata locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare Hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar.

Ziua 3 | Barcelona - Valencia

Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras in Valencia, oras supranumit si Orasul luminilor. Orasul are o lunga istorie in spate fiind fondat in timpul romanilor, in Sec II i.Hr, cucerit in Sec al VIII-lea de catre musulmani si apoi cucerit de catre regele crestin Jaime I de Aragon in 1238 si transformat in Capitala Regatului Valencia. De la ruinele romane, fortaretele medievale si cladirile impozante realízate in stil gotic din central istoric la futuristul Oras al Artelor si Stiintei, Valencia este o destinatie ce un trebuie ratata. Timp liber la dispozitie in Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenada din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

Ziua 4 | Valencia – Granada

Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, vizita cu ghid local la Alhambra. La Alhambra (in Lb Araba Castelul Rosu) a fost construit initial ca o fortareata in Sec IX si transformat intr-un complex de palate in Sec XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife–Gradinile situate in fata Palatului Regal. Cazare Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar.

Ziua 5 | Granada – Gibraltar - Sevilia

Mic dejun. Excursia continua spre Gibraltarextremitatea sudica a Europei. De aici se poate admira o minunata panorama asupra continentului african. Timp liber la dispozitie in Gibraltar, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas, ne indreptam catre Sevilia. Sevilia este situata pe raul Guadalquivir–poarta de legatura cu Oceanul Atlantic. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

Ziua 6 | Sevilia – Evora – Lisabona

Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala-o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata Alcazar (Sec X). Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Prima vizita din Portugalia o vom face la  Evora–a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale, precum Catedrala-unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata-un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona-un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco. Cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Ziua 7 | Lisabona

Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium–unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup. Cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Ziua 8 | Lisabona – Sintra – Cabo Da Roca – Cascais - Estoril

Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vizitam celebrul Palat Pena–un adevarat simbol la Portugaliei. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa si unde vom face un ultim popas. Intoarcere in Lisabona si cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Ziua 9 | Fatima – Coimbra - Porto

Mic dejun. Excursia continua spre Fatima–unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra, un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra–capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira–partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis–simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Cazare Hotel Beta Porto 4* sau similar.

Ziua 10 | Porto – Salamanca – Madrid

Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca–oras antic unde se afla una dintre cele mai vechi universitati din Europa. De-a lungul timpului diferite curente arhitecturale au marcat aspectul orasului care este o colectie in aer liber de monumente romane, gotice, maure, renascentiste si baroce. Nu este de mirare ca in 1988 centrul istoric al orasului Salamanca a fost declarat Patrimoniul Universal UNESCO. Dupa o vizita de aproximativ 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei-Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 11 | Madrid Capitala Spaniei si El Escorial

Mic dejun. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal–resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si a Reginei Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial–complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 12 | Madrid – Toledo

Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Toledo–oras monument national, inclus in Patrimoniul UNESCO. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”.  Intoarcere la Madrid, dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, incepand cu ora 18:00 vizitarea Muzeului National Prado–Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, El Prado contine, de asemenea, o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velázquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita ! Cazare Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si Hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 13 | Madrid – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 11 Iulie:
Excursie: Spania-Portugalia
Perioada: 11.07.2017 - 23.07.2017
Transport: Avion Compania TAROM
Ghidul Dumneavoastra: Dl Razvan Radu
Telefon: 0738.648.663 (numar disponibil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 11 iulie 2017
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 06:00
Zbor plecare: RO421
Ora decolare: 08:30
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme. Suma dimensiunilor bagajului (inaltime+lungime+latime) sa nu depaseasca 158 cm.
Ora locala oras sosire in Barcelona este ora Romaniei – 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Constanta Sala sporturilor 11.07 02:30 B-304-YNT Viorel 0734.323.133
Pitesti OMV Vama 11.07 04:00 B-130-YNT Doru 0727.810.650

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

11.07-13.07 Hotel Front Air Congress Barcelona 4* Barcelona
13.07-14.07 Hotel Mas Camarena 4* Paterna-Valencia
14.07-15.07 Hotel Urban Dream 4* Granada
15.07-16.07 Hotel AC Forum 4* Sevilia
16.07-19.07 Hotel JK Barcelona 4* Lisabona
19.07-20.07 Hotel Beta Porto 4* Porto
20.07-23.07 Hotel Rafael Ventas 4* Guadalajara

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra (Atentie: rezervare aacestei excursii se face doar din tara):

Tarif: 35 €/adult, 15 €/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Flamenco Show:

Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais si Estoril:

Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul National Sintra.

Excursie la Toledo:

Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la El Escorial:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Stoica Camelia

  Felicitari intregii echipe din tara pentru buna organizare a circuitului Spania-Portugalia, precum si reprezentantilor dvs. care au fost alaturi de noi amandoi de nota zece + in ceea ce priveste profesionalismul. Totul a fost foarte frumos, locuri interesante, incarcate de istorie.. Oricum cuvintele sunt de prisos ! Recomand aceasta excursie Felicitari !

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Cascais

  Portugalia, Cascais

  Salutari din Madrid

  Spania, Madrid

 • Fam Paraschivoiu

  Am fost al 2-lea cuplu de tinerei in aceasta excursie, insa totul a fost superb. Am ras si ne-am distrat impreuna cu d-nul Cucu (care ne-a tinut hangul la glumitzele si nazbatiile noastre) si d-nul Luigi (care desi a vrut sa para mai serios am rupt si de la dansul cateva glume si zambete printre popasuri si cafele:) D-nul Cucu( botezat "Cucule" sau "Cuculet" ne-a spus povesti despre istoria si cultura oraselor vizitate, ne-a oferit informatii de la etimologia cuvintelor, populatie pana la legendele ascunze printre zidurile vechi. Cucu este o enciclopedie. Tot timpul zambitor si pregatit oricand sa raspunda oricarei intrebari, a incercat din rasputeri sa ne faca pe toti multumiti. Evident, mai erau "plangeri" precum "vorbiti mai tare", "mai faceti o pauza", "vrem sa stam m mult" toate nu aratau decat pasiunea pe care a pus-o in aceasta excursie. Si pot spune ca astfel de ghizi sunt sufletul excursiilor. Putea sa ne fie cald/rece/somn nu mai conta. Am invatat atatea incat ne-am intors cu capu mare dar cu drag. D-nul Luigi e un sofer profesionist- nu ne-a pierdut, punctual, respectuos si ft atent. Ne-a dus fara frane bruste si ne facea mereu pe plac la cererile "vrem caldura!/e prea cald". Ce mai... niste rasfatati am fost :) Hotelurile sunt super- am avut si niste mic dejunuri bogaaate incat nu reuseam sa gustam din toate - (suntem 2 pofticiciosi si nu ft pretentiosi) Nu a fost prima excursie din viata noastra( am m vizitat Londra, Paris, Praga, Viena, Italia) asa ca am vazut diferiti ghizi, hoteluri, mic dejunuri sau soferi. Noi ne-am indragostit de Interra si urmatoarea excursie tot cu ei mergem. Sa speram ca si ceilalti ghizi/ soferi sunt la fel.

 • Familia Zaharescu

  Circuitul Spania – Portugalia organizat de Interra Travel in octombrie 2012, ne-a lasat impresii de neuitat.

  Frumusetea locurilor vizitate a fost egalata de prestatia remarcabila a dl. ghid Cucu Adrian, un adevarat profesionist ce ne-a incantat cu cunostiintele sale in istoria, arta si gastronomia celor doua tari ale Peninsulei Iberice Itinerariul si excursiile optionale au fost bine alese, in acord cu tematica excursiei, ajutandu-ne sa cunoastem intr-un timp scurt atat de multe locuri si oameni.

  Autocarul sigur si confortabil, iar soferul dl Luigi mereu amabil. O nota aparte pentru hotelurile alese, corespunzatoare clasificarilor anuntate. Cum spaniolii si portughezii nu prea cunosc limbi straine, în relatia noastra cu personalul hotelier, cunoastrea limbii catalane si portugheze ale ghidului, ne-au fost intotdeauna de mare ajutor.

  Toate acestea ne-au determinat ca pentru excursia de Anul Nou sa alegem din nou Interra Travel.

  Familia Aurelia si Dan Zaharescu

 • Ioana Carmen

  Despre Interra numai bine, aveti profesionisti in echipa, care isi cunosc meseria si te fac sa te simti parte din peisajul acestor tari magnifice. Vad ca pastrati oferta Spania-Portugalia-Gibraltar, sper ca este cu aceeasi reprezentanti de pana acum, respectiv, ghid/dl. Dan si sofer eternul tacut dar placut in acelasi timp / dl/Cornel, de asemenea ma intereseaza daca aveti oferte pentru Spania-Gibraltar-Maroc la un pret rezonabil si Israel-Iordania-Egipt. as ramane recunoscatoare daca ati trimite aceste oferte pe adresa mea de email. Toate bune

 • Eva Sirbu

  Impresii surprinzator de bune pentru cineva aflat la prima experienta de acest fel si care nu avea deloc informatii incurajatoare despre acest tip de turism, din partea celor care il practica de ani buni. Stiam ca risc sa nimeresc un grup dificil, un ghid prea putin pregatit si care acopera lipsa de cunostinte cu filme si muzica, sau un sofer nervos, ca hotelul poate sa nu fie deloc cel promis etc, etc. M-am hotarat sa infrunt toate riscurile, pentru ca un asemenea traseu ca cel oferit de Interra - Spania-Portugalia in 13 zile era cu neputinta de acoperit altfel. La acel pret, mai ales. Din fericire, toate temerile s-au imprastiat rapid. Grupul s-a dovedit civilizat si placut, iar domnul Dan Calcisca - devenit repede prietenul nostru al tuturor, un ghid de exceptie - ca sa-l citez cu vorba favorita. Civilizat, politicos, prietenos, respectuos dar mana forte cand era cazul - si mai era, din pacate, unii oameni confunda o excursie in grup cu una pe cont propriu, toba de carte, cum se spune, si cu un talent rar de a sistematiza si oferi informatia intr-o forma vie, omeneasca, exact acea forma care atinge sufletul si fixeaza in el trairea. De altfel, nu intamplator ne indemna el la inceput sa ne deschidem sufletul si mintea ca sa primim si sa intelegem. Un indragostit de profesia lui, un pasionat inzestrat cu un talent de mare povestitor. Nu stiu si nici nu vreau sa-mi inchipui, cum ar fi aratat acest traseu minunat propus de dumneavoastra, fara ghidajul de maestru al domnului Dan si fara Don Cornel cel calm si tacut la volanul sau, fara aceasta echipa de aur a dumneavoastra. Pentru ca trebuie sa stiti : timp de 13 zile aceasta echipa a reprezentat pentru noi INTERRA. Nu stiu unde i-ati gasit, dar va felicit si va multumesc. Traseul este, intr-adevar, formidabil, oferta mai mult decat generoasa, raportat la pret mai cu seama. In rest, despre INTERRA numai de bine. V-am recomandat si va recomand cu caldura oricui vrea sa calatoreasca prin lume bine, in siguranta, civilizat si cu folos.

  Cu stima,

  Eva Sirbu

 • Ali Eden

   

  Va adresam multumiri pentru organizarea impecabila a circuitului Spania - Portugalia din perioada 12.09 - 24.09.2011.

  A fost o excursie de neuitat!

  Am apreciat in mod deosebit prestatia personalului INTERRA in derularea acestei excursii. Domnul Cucu Adrian s-a remarcat prin profesionalism, cunostinte vaste despre obiectivele vizitate (istorie, geografie, arhitectura, arte), simtul umorului si solicitudinea fata de cerintele membrilor participanti la excursie. Am apreciat, de asemenea, seriozitatea, punctualitatea si maniera de condus ale domnului sofer Cornel (regret ca nu i-am retinut numele de familie). Sigur vom mai apela la serviciile agentiei dumneavoastra.

  Cu multumiri, Prof.Univ.Dr. ALI EDEN Bucuresti, 07.11.2011

 • Familia Stanoiu

  Dragi prieteni,

  A sosit momentul sa va multumim si anul acesta! (am fost de multe ori cu Interra in circuite europene). Abia ne-am intors din minunatul circuit Spania-Portugalia (20.08 - 01.09.2011) si ne-a cuprins deja nostalgia. Totul a fost extraordinar de bine organizat, obiectivele turistice si traseele au fost riguros stabilite si reprezentative, hotelurile au oferit conditii peste medie, mesele de dimineata au fost variate si consistente iar zborurile cu Taromul au fost perfecte. In general, raportul calitate - pret a fost clar in avantajul turistilor. Cat despre cei doi OAMENI care ne-au insotit, nu avem destule cuvinte prin care sa ne exprimam admiratia. Ghidul nostru, dl. Adrian Cucu, este o persoana absolut speciala, o enciclopedie vie, un poliglot pasionat de meseria pe care o practica, un fin diplomat care ne-a purtat prin lumi actuale dar si prin istoria tarilor prin care am trecut. Nu credem ca exista o singura persoana din grup care sa nu doreasca sa repete experienta. Dl. Cucu a facut echipa excelenta cu soferul competent, responsabil, serios, respectuos, punctual si profesionist pana in maduva oaselor, dl. Cornel Alexandru. Ce bine ne-am simtit si in cata siguranta stiindu-l la volanul "Autocarului verde" pe dl. Cornel! In concluzie, circuitul nostru de vara a fost o reusita absoluta. Pentru aceasta va multumim tuturor, de la mic la mare, de la domnisoara Brindusa care ne-a inscris la doamna din stanga domnisoarei Brandusa (doua femei amabile, informate si competente), de la salariatul anonim la managerul general. Tuturor, inca o data, va multumim!

  Nicoleta si Andrei Stanoiu

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania