Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Spania Marele Tour

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Triunghiul de aur din Madrid ofera un intreg Univers. El Greco, Velazquez, Rembrandt... Este format din Muzeul El Prado, Muzeul Reina Sofia, Muzeul Thyssen-Bornemisza.

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, toate locurile s-au epuizat.

Ca in fiecare an, va invitam in acest mozaic de dans, cultura si arta.

Inclus Demipensiune pe Costa Maresme.

Vizitam Madrid, Muzeul National Prado, El Escorial, Toledo, Sevilia, Cordoba, Granada, Alhambra, Valencia, Barcelona, Costa Maresme, Montserrat... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
24 Iunie 26 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 689 € 689 €
 Al 3-lea adult in camera dubla 662 € 662 €
 Copil 2-11 ani cu 2 adulti in camera 565 € 565 €
 Adult in camera Single 909 € 909 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
Cazare 9 nopti la hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti cu mic dejun in Madrid la Hotel Laguna Park 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Sevilia la Hotel AC Sevilia Forum 4* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Granada la Hotel Urban Dream 4*sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Valencia la Hotel Mas Camarena 4* sau similar
- 3 nopti cu Demipensiune (mic dejun si cina) pe Costa Maresme la Hotel Sirius 4* sau similar
• Tururi de oras la Madrid, Sevilia, Granada, Valencia, Barcelona

Ghizi locali la Madrid, Toledo si Sevilia
Vizita la Muzeul Prado din Madrid
• Vizitele si excursiile mentionate in programul excursiei: Toledo, Cordoba, Barcelona

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Imbarcare in autocar si ne vom indrepta catre capitala Spaniei pentru un Tur panoramic Madrid cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice. Transfer la hotel si indeplinirea formalitatilor de check in. Incepand cu ora 18:00 Vizitarea Muzeului National Prado–Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, El Prado contine, de asemenea, o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede şi aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari şi printr-un numar mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velázquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita libera individuala dupa ora 18:00 ! Cazare Hotel Laguna Park 4*  in Parla (pentru plecarea din 24 Iunie datorita Congresului Mondial de Hematologie) respectiv Hotel Osuna 4* Madrid (pentru plecare din 26 Septembrie) sau similar.

Ziua 2 | Madrid Capitala Spaniei – El Escorial

Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial–complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare Hotel Laguna Park 4* Parla (pentru plecarea din 24 Iunie datorita Congresului Mondial de Hematologie) respectiv Hotel Osuna 4* Madrid(pentru plecare din 26 Septembrie) sau similar.

Ziua 3 | Madrid – Toledo - Sevilia

Mic dejun. Excursia continua spre Toledooras monument national, inclus in Patrimoniul UNESCO. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz”. Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito (preturi informative: Catedrala-9 €/pers, Sinagoga–3 €/pers). Sosire in Sevilia in cursul serii. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilia.

Ziua 4 | Sevilia Capitala Andaluziei

Mic dejun. Sevilia este situata pe raul Guadalquivir–poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala-o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Puteti urca in Turnul Clopotnitei “La Giralda”, de unde puteti admira panorama uimitoare a orasului. (Greu de urcat, dar merita !). Vizavi de cetate este Fortareata Alcazar (Sec X). Timp liber la dispozitie in Sevilia. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilia. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Sevilia – Cordoba – Granada

Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si continuam drumul spre Cordoba. Cordoba–a fost centrul civilizatiei musulmane din Peninsula Iberica timp de 3 secole si este situat pe raul Guadalquivir–cel mai mare din Andaluzia. Se viziteaza Impunatoarea Moschee. Privita din afara, “Mezquita” (Moscheea) pare o adevarata fortareata, insa in interior arhitectura este cu adevarat minunata si iti taie rasuflarea. Excursia continua spre Granada. Optional, vizita cu ghid local la Alhambra. La Alhambra (in Lb Araba Castelul Rosu) a fost construit initial ca o fortareata in Sec IX si transformat intr-un complex de palate in Sec XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife–Gradinile situate in fata Palatului Regal. Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans Flamenco. Cazare Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar.

Ziua 6 | Granada – Valencia

Mic dejun. Dimineata, scurt tur panoramic Granada. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras in Valencia, oras supranumit si Orasul luminilor. Orasul are o lunga istorie in spate fiind fondat in timpul romanilor, in Sec II i.Hr, cucerit in Sec al VIII-lea de catre musulmani si apoi cucerit de catre regele crestin Jaime I de Aragon in 1238 si transformat in Capitala Regatului Valencia. De la ruinele romane, fortaretele medievale si cladirile impozante realízate in stil gotic din central istoric la futuristul Oras al Artelor si Stiintei, Valencia este o destinatie ce un trebuie ratata. Timp liber la dispozitie in Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenada din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

Ziua 7 | Valencia - Barcelona

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia, plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau program individual de cumparaturi. La pranz, excursia continua spre Barcelona si mai departe catre Costa Maresme pentru cazare. Cina si cazare Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.

Ziua 8 | Barcelona

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi, Parcul Guell (intrare optionala individuala cu plata biletului de intrare la fata locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Cina si cazare Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.

Ziua 9 | Costa Maresme – Montserrat

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, excursie la Montserratcapitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria, un loc important de pelerinaj situat intr-un decor montan care-ti taie rasuflarea. Pe drumul de intoarcere vom face o vizita cu tur ghidat si degustare la una dintre renumitele Crame din regiune. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cina si cazare Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.

Ziua 10 | Barcelona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 24 Iunie:
Excursie: Spania Marele Tour
Perioada: 24.06.2017 - 03.07.2017
Transport: Avion Compania TAROM
Persoana contact Aeroport Otopeni: Banica Constantin
Telefon: 0725.561.961 (numar disponibil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 24 iunie 2017
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 05:40
Zbor plecare: RO415
Ora decolare: 08:10
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme. Suma dimensiunilor bagajului (inaltime+lungime+latime) sa nu depaseasca 158 cm.
Ora locala oras sosire in Madrid este ora Romaniei – 1 ora
Ghidul Dumneavoastra: D-na Belciu Sanda Lucica (va astepta turistii pe aeroportul din Madrid)
Telefon: 0040.729.352.060 (numar disponibil in ziua plecarii)

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 23.06 22:30 B-130-YNT Nicu 0774.400.153
Bacau Parcare stadion municipal 24.06 00:30 B-130-YNT Nicu 0774.400.153
Brasov Hotel Aro 24.06 03:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602
Sibiu Hotel Ibis 24.06 01:00 B-300-YNT Toni 0721.523.678
Rm Valcea Benzinaria Socar 24.06 03:00 B-300-YNT Toni 0721.523.678
Pitesti OMV Vama 24.06 04:00 B-300-YNT Toni 0721.523.678
Constanta Sala sporturilor 24.06 02:30 B-746-DAN Dan 0766.229.429
Lehliu Gara Lehliu Gara 24.06 04:00 B-304-YNT Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

24.06-26.06 Hotel Axor Feria 4* Madrid
26.06-28.06 Hotel AC Forum 4* Sevilia
28.06-29.06 Hotel Urban Dream Granada 4* Granada
29.06-30.06 Hotel Mas Camarena 4* Valencia-Paterna
30.06-03.07 Hotel Mercury 4* Costa Maresme

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra (Atentie: aceasta excursie se rezerva doar din tara):

Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Excursie la El Escorial:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.

Flamenco Show:

Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Montserrat:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup.


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Mariana Borza

  A fost suuuper ! Toata lumea multumita ! Ghid de 10 cat priveste de Cosmin nu mai avem nimic de zis decat "un mare conducator !". Bravo Interra multumim pt vacantele placute !

 • Filip Lenuta

  Un frumos circuit prin orasele Spaniei. Spania Marele Tour 24 Iunie 2017. Multumim Interra. Multumim echipei: ghid Lucica Belciu + Sofer Constantin Banica zis Cosmin. o echipa de nota 10. Si un grup tot de nota 10.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Vizita la Muzeul Prado

  Spania, Madrid, Muzeu Prado

 • Gabriela Stanescu

  Am apelat la serviciile dv anul trecut, am fost pe Spania Marele Tour si am fost extrem de multumita, fapt pentru care m-am hotarat ca anul acesta sa plec tot cu Interra in excursia Austria -Bavaria _iulie cu avionul.

  V-am recomandat cu mare placere si am convins o familie sa mi se alature. As fi interesata daca pt inscriere timpurie inceputul acestei luni, beneficiem de vreo reducere. Astept raspunsul dumneavoastra.

  Va multumesc, Stanescu Gabriela

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania