Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Descriere Destinatie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Scandinavia Fiordurile Norvegiei

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Cel mai lung si adanc Fiord din lume este Fiordul Sognefjord ! Cel mai frumos si spectaculos Fiord din lume este Fiordul Geiranger ! Ambele se afla in Norvegia.

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, toate locurile s-au epuizat.

Ca in fiecare an, minunatiile Norvegiei, inclusiv cele mai frumoase Fiorduri din lume.

Inclus Demipensiune.

Vizitam Lillehammer, Dombas, Oppedal, Kristiansund, Atlantic Road, Molde, Drumul Trolilor, Fiordul Geiranger, Stryn, Ghetarul Briksdal, Parcul National Jostedalsbreen, Skei, Sognefjord, Flam, Myrdal, Bergen, Fiordul Hardanger, Cascada Voringsfoss, Geilo, Torpo, Oslo...  (vezi programul excursiei).

Fiordul Sognefjord cel mai lung si adanc fiord din lume !
Fiordul Geiranger cel mai frumos si spectaculos fiord din lume !
Fiordul Hardanger al 2-lea ca marime din Norvegia, al 3-lea din lume !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
25 Iunie
26 Iulie
26 August
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 1.069 € 1.069 € 1.069 €
 Al 3-lea adult in camera pat suplimentar 969 € 969 € 969 €
 Copil 2-13,99 ani cu 2 adulti pat suplimentar 969 € 969 € 969 €
 Adult in camera single 1.339 € 1.339 € 1.339 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Oslo => Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt sau Munchen
• Transport cu autocar Interra pe tot circuitul
Cazare 8 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* astfel:
- 1 noapte in zona Dombas la Hotel Dombas 3* sau similar
- 1 noapte in Molde la Hotel Alexandra 3* sau similar
- 1 noapte in zona Stryn/Nordfjord la Hotel Stryn 3* sau similar
- 1 noapte in zona Skei/Forde la Thon Hotel Forde 3* sau similar
- 2 nopti in Bergen la Hotel Thon Bergen Brygge 3* sau similar
- 2 nopti in Oslo la Hotel Quality Expo 3* superior sau similar
6 cine la hotel in Dombas, Molde, zona Stryn, zona Skei, Bergen

• Croaziera pe Fiordul Geiranger de la Geiranger la Hellesylt
• Croaziera pe Fiordul Sognefjord de la Gudvangen la Flam
• Tur de oras la Oslo cu ghid local
• Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program

• Tururile si vizitele mentionate in program: Lillehammer, Dombas, Atlantic Road, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen, Fiordul Hardangerfiord, Cascada Voringsfoss, Geilo, Gol, Torpo

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil,  240 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
Intrarile la obiectivele turistice din program
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno

Excursie optionala cu celebrul Flamsbana, Tarif informativ 55 €/persoana (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Oslo – Lillehammer – Dombas

Pentru plecarea 25 Iunie: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:20, pentru check-in si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:20 si aterizare la ora 07:50. Imbarcare pe zborul cu destinatia Oslo LH860 decolare la ora 09:55 si aterizare la ora 11:50.

Pentru plecarile 26 Iulie, 26 August: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:10, pentru check-in si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si aterizare la ora 07:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Oslo LH2452 decolare la ora 08:45 si aterizare la ora 10:55.

Dupa formalitatile de recuperare a bagajelor, imbarcare in autocar si ne vom continua traseul spre nord, de-a lungul Lacului Mjosa, cel mai mare lac din Norvegia, indreptandu-ne spre Lillehammer unde vom face un scurt popas. Lillehammer a devenit cunoscut pe harta turistica dupa ce a fost desemnat orasul gazda al Jocurilor Olimpice de Iarna din anul 1994. Ne vom continua traseul spre nord pana in zona Dombas. Cazare si cina la Hotel Dombas 3* in zona Dombas sau similar.

Ziua 2 | Dombas – Oppedal – Kristiansund – Molde

Mic dejun. Continuam calatoria spre nord, prin Oppendal spre Kristiansund unde vom face un scurt popas pentru vizitare si pauza de pranz. De aici ne continuam traseul pe Atlantic Road pana la Molde. Atlantic Road este una dintre cele mai cunoscute rute turistice din Norvegia, serpuind de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, de la insula la insula, pe o lungime de 8 km. Vom putea admira peisaje uluitoare, unice, si cu putin noroc vom putea vedea foci si balene adeseori reperate in aceasta zona. Spectacolul vizual oferit de acest traseu, imbinand insule, poduri suspendate si oceanul, este unul nepretuit. In continuare ne aventuram pe bratele fiordului, in peisajul incantator al Vaii Eidesdalen trecand prin fermecatorul orasel Bud inainte de a ajunge la Molde. Cazare si cina la Quality Hotel Alexandra 3* in Molde sau similar.

Ziua 3 | Molde – Drumul Trolilor – Fiordul Geiranger – Stryn           

Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Kongen (Rege), Dronningen (Regina) si Bispen (Episcop), par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe Drumul Vulturilor unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1 ora pe Fiordul Geiranger–inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1.400 m altitudine si coboara la 500 m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Vom debarca la Hellesylt de unde ne continuam traseul catre zona fiordurilor de nord (zona Stryn). Cazare si cina la Hotel Stryn 3* sau Hotel Innvik Fjord 3* sau similar in zona Stryn-Nordfjord.

Ziua 4 | Stryn – Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen – Skei   

Mic dejun. Vizita la Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen. Ghetarul Briksdal coboara abrupt de la 1.200 m pana in Valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Timp liber pentru drumetii sau pentru o plimbare cu “masinuta trolilor” care face drumul pana la ghetar. Dupa-amiaza ajungem in localitatea Olden unde vom face un scurt popas si apoi continuam catre zona Skei/Forde. Cazare si cina la Thon Hotel Forde 3* sau similar.

Ziua 5 | Skei – Sognefjord – Flam – Myrdal – Bergen 

Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Sognefjord, trecand prin Sogndal si traversand cu ferry-boat-ul de la Manhaller la Fodness pentru a ajunge la Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, optional Excursie cu celebrul Flamsbana, o spectaculoasa calatorie cu trenul catre Myrdal. Trenul merge aproape de varf si ne ofera ocazia sa admiram privelisti minunate asupra muntilor si cascadelor. Aceasta este cea mai fumoasa plimbare cu trenul din Norvegia. Tarif informativ: 55 €/persoana (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic). De la Myrdal ne vom intoarce in Flam, unde ne imbarcam in autocar si continuam calatoria catre Bergen Capitala Fiordurilor. Cazare si cina la Hotel Thon Bergen Brygge 3* sau Scandic Byparken 3* similar.

Ziua 6 | Bergen Capitala Fiordurilor

Mic dejun. Tur de oras Bergen pietonal. Suntem in cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo. Faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Optional, Croaziera pe Fiorduri la Mostraumen, o ocazie inedita de a vedea Fiordul Osterfjord, muntii si cascadele, toate la un loc in doar 3 ore si jumatate. Vom calatori pe partea interioara a Fiordului Osterfjord, spre trecatoarea Mostraumen, foarte ingusta si stapanita de un curent deosebit de puternic, iar traversarea acesteia este o provocare in sine si o experienta de neuitat. Va fi o adevarata aventura, avand prilejul de admira cateva cascade si fiorduri inguste, toate inconjurate de munti abrupti, care se revarsa efectiv in apa. Intoarcere la Bergen si timp liber la dispozitie. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Cazare si cina la Hotel Thon Bergen Brygge 3* sau Scandic Byparken 3* similar. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarile se fac pietonal impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 7 | Bergen – Fiordul Hardanger – Cascada Voringsfoss – Geilo – Torpo – Oslo      

Mic dejun. De la Bergen ne indreptam spre Fiordul Hardangerfiord. Fiordul Hardangerfiord este o combinatie a tuturor peisajelor existente in Norvegia, de la cascade spectaculoase si livezi de meri si ciresi, pana la varfuri muntoase acoperite cu zapada si ghetari spectaculosi. Vom strabate Canionul Mabodal si apoi vom traversa platoul muntos Hardanger spre statiunile montane Geilo si Gol, nu inainte de a face o scurta oprire la spectaculoasa Cascada Voringsfoss, cu o cadere de 180 m. Inainte de a ajunge la Oslo, stop fotografic la biserica din lemn Torpo. Seara, sosire in Oslo. Cazare Hotel Quality Expo Oslo 3* superior sau similar.

Ziua 8 | Oslo Capitala Norvegiei

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional, Turul celor 3 Muzee. Se viziteaza Muzeul Kon Tiki, Muzeul Polar Fram si Muzeul Navelor Vikinge, muzee avand exponate cu o vechime de peste 1.000 de ani si foarte bine conservate. Tarif informativ: 30 €/persoana si include: biletele de intrare la cele 3 muzee, traversare cu ferry-boat (one way) de la Primarie la muzee, transport cu autocarul. Transfer la hotel. Cazare Hotel Quality Expo Oslo 3* superior sau similar.

Ziua 9 | Oslo – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile Companiei Lufthansa astfel:

Retur la plecarea 25 Iunie: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH2455 cu destinatia Munchen. Decolare din Oslo la ora 18:40, aterizare la Munchen la ora 20:50. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1656, decolare din Munchen la ora 21:55 si aterizare la Bucuresti la ora 24:50.

Retur le plecarile 26 Iulie, 26 August: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 17:05, aterizare la Frankfurt la ora 19:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:35 si aterizare la Bucuresti la ora 23:50.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 26 Iulie:
Excursie: Scandinavia Fiordurile Norvegiei
Perioada: 26.07 - 03.08.2017
Transport: Avion Compania Lufthansa
Ghidul Dumneavoastra: D-na Capsa Antoaneta
Telefon: 0738.648.665 (numar disponibil cu 48 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 26.07.2017
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 04:00
Zbor plecare: LH1657
Ora decolare: 06:20

Documente de calatorie pentru aceasta excursie: Pasaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei, sau Cartea de identitate romaneasca valabila, emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia.
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 8 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Oslo este ora Romaniei - 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer telefon
Iasi Autogara Codreanu vis-a-vis de Vama 25.07 21:30 Rezervare Massaro Trans Ion 0729.602.602
Ploiesti Gara sud 26.07 03:20 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Constanta Sala sporturilor 26.07 00:10 B-303-YNT Doru 0727.810.650

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

26.07-27.07 Hotel Scandic Dombas 3* Dombas
27.07-28.07 Thon Hotel Molde 3* Molde
28.07-29.07 Thon Hotel Alesund 3* superior Alesund
29.07-30.07 Thon Hotel Jolster 4* Skei
30.07-01.08 Hotel Scandic Byparken 3* superior Bergen
01.08-03.08 Quality Hotel Expo 4* Oslo

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Descriere Destinatie

Norvegia este faimoasa atat pentru muntii si fiordurile spectaculoase si pitoresti, cat si pentru orase precum Oslo sau Bergen, care te incanta cu numeroase muzee, cu arhitectura medievala sau cu o viata de noapte intensa.
Geiranger, Hardanger, Sogne - trei nume diferite, trei fiorduri care iti dezvaluie povestile misterioase ale apei, depanate prin forta peisajelor spectaculoase si a ghetarilor masivi, fascinanti prin albul nesfarsit.

O destinatie cu adevarat spectaculoasa este Drumul Trolilor, care serpuieste pe pantele muntoase abrupte. A fost deschis pe 31 iulie 1936 dupa lucrari care au durat 8 ani de catre regele Norvegiei, care la ceremonia de inaugurare i-a dat numele pe care il poarta si in prezent. In mitologia nordica, trolii sunt creaturi uriase si infricosatoare, care au vietuit in aceste zone muntoase. Cu toate ca este inchis pe timp de iarna, Drumul Trolilor atrage in jur de 600.000 de calatori din iunie pana in octombrie/noiembrie.

Desi frumusetea peisajelor este coplesitoare, surprizele nu se termina aici. Bergen, oras istoric, te cucereste cu farmecul caselor imbracate in culori pastelate printre care serpuiesc stradute inguste pavate cu piatra cubica si cu bogatia de activitati culturale si sportive. Primele cladiri din Bergen au fost ridicate de-a lungul vechiului debarcader, Bryggen. Secole de-a randul a constituit un centru important al orasului si astazi este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Mergand prin galeriile intunecoase din Bryggen, vei calatori inapoi in timp, in vremurile in care negustorii din Liga Hanseatica dominau orasul.
Oslo, capitala Norvegiei, „tivita" de fiordul cu acelasi nume si intinderi de paduri, imbina farmecul melancolic al perioadei medievale cu energia si stilul de viata modern. De la Muzeul Edvard Munch pana la un drum facut prin istorie la Muzeul Corabiilor Vikinge sau la Muzeul Polarship Fram, Oslo iti ofera experiente cu adevarat deosebite.

Norvegia este considerata una dintre cele mai frumoase tari din lume. Descopera si tu frumusetea uluitoare a fiordurilor norvegiene, natura salbatica a muntilor cu piscuri inzapezite, dar si farmecul citadin al Norvegiei.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Nistorica Iulia

  As dori sa va multumesc pentru circuitul din 26 iulie 2016. Calatoresc de aproape patru ani cu Interra si am avut parte de excursii impresionante, dar circuitul din Norvegia a fost cel mai frumos dintre toate. Multumiri si ghidului nostru, domnul Cristi Hristea !

 • Gabriela Duda

  Am participat la excursia in Norvegia din 26 iunie 2016 si pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase excursii pe care le-am facut vreodata, atat de frumoasa incat ma gandesc ca, dupa 3-4 ani, sa o repet. Desigur la asta a contribuit maretia salbateca a peisajului, frumusetea calma a locurilor vazute ( poate ca ar fi nimerit ca, pe viitor, sa se adauge si Trondheim la acest circuit), dar as vrea sa fac o mentiune speciala pentru ghidul nostru, dl. Razvan Radu care, intr-un mod neostentativ, dar foarte eficient, ne-a dat informatii interesante despre locurile pe unde treceam, a fost pentru noi toti nu numai un conducator de grup care sa asigure functionarea fara probleme a programului, ci si un camarad care ne-a tratat pe toti cu egala prietenie si curtoazie. Lui, in mod special, doresc sa-i aduc multumiri; la acestea se adauga multumiri agentiei, pentru initiativa de a promova un asemenea minunat program.

 • Liliana Cotitosu

  Ne-a placut tare mult circuitul (am fost in plecarea 24 Iunie) A fost foarte bine organizat si am vazut multe lucruri absolut uimitoare. Natura in toata splendoarea ei, bunastarea prezenta fara ostentatie, vremea a fost la fel de generoasa. Ne-am simtit minunat. Felicitari si toate cele bune va dorim. Transmiteti multe multumiri si complimente domnilor soferi.

  Cu aleasa consideratie,

  Lili Cotitosu

 • Aneta Paduroiu

  Buna ziua ! Mai bine mai tirziu decit niciodata !

  Aduc multumirile mele din suflet pentru excelenta calatorie in Norvegia (per. 25 iun - 3 iul.2013). A fost ceva cu totul deosebit: - traseul, obiectivele, tot ce am vazut si am respirat, a fost excelent, o destinatie care merita din plin sa fie vazuta; - ghidul a fost la inaltime, si-a dat tot interesul, a fost complet implicat si dedicat; succesul calatoriei i se datoreza din plin; multumirile mele si pe aceasta cale; - conducatorii auto au fost excelenti, merita tot respectul si toate multumirile noastre pentru profesionalismul cu care ne-au purtat pe sofisticatele trasee ale Norvegiei; D-zeu sa le dea sanatate, putere si sa-i ocroteasca oriunde vor merge; - am avut parte de parteneri de calatorie excelenti, oameni asezati, cu respect fata de ceilalti, fata de conducatorii auto, fata de ghid. Desi am fost singura, fata de ceilalti care, majoritatea au fost familii, m-am simtit foarte bine in preajma lor. Am mai fost in calatorii dar n-am avut asemenea grup, foarte bun, din pct meu de vedere. In final afirm, cu toata convingerea, ca sunt incintata ca am avut ocazia sa descopar agentia dvs Interra, care mi-a facut o impresie foarte buna, chiar si cu acele obs pe care le-am notat in hirtiile de impresii transmise prin intermediul ghidului. Am povestit amatorilor de calatorii de agentia dvs; va doresc multe si frumoase calatorii in continuare, precum si turisti pe masura inaltimii agentiei dvs.

  Inca odata, multumesc pentru tot; daca veti avea destinatii si pe gustul meu si, daca voi fi ingaduita, voi mai fi alaturi de dvs. Toate cele bune, cu tot respectul din adincul inimii !

  Aneta Paduroiu - Buzau 19 iulie 2013

 • Matu Ioana

  Am calatorit in Norvegia in luna august. Circuitul a fost minunat, totul foarte bine organizat. Felicitari si multumesc pentru vacanta reusita.

 • Popov Viola Maria

  Multumesc frumos pentru frumosul circuit organizat. A fost perfect din toate punctele de vedere.

 • Elena Croitoru

  Buna ziua,

  Dupa intoarcerea din circuitul Fiordurile Norvegiei, din iulie, vroiam sa va multumesc si sa va felicit pentru profesionalism.

  A fost o excursie excelenta din toate punctele de vedere !

  Este prima data cand merg in vacanta cu Interra si cu siguranta nu ultima data.

  Felicitari si toate cele bune !

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania