Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

NOU de la Interra pentru 2018 in Rusia: Magia Iernii - Capul Nord - Aurora Boreala.

Vizitam Sankt Petersburg, Fortareata Petru si Pavel, Muzeul Ermitaj, Puskin si Pavlovsk, Murmansk, Capul Nord Rusesc, Spargatorul de gheata Lenin, Satul Sami Sam Syyt, Aventura in cautarea Aurorei Boreale, Moscova, Kremlin... (vezi programul Excursiei).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecare Circuit
4 Februarie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 999 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 999 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 849 €
 Adult in camera single 1.159 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Sankt Petersburg, Compania Aeroflot via Moscova
Zbor direct intern Sankt Petersburg => Murmansk, Compania Aeroflot, pentru confortul Dumneavoastra
Zbor direct intern Murmansk => Moscova, Compania Aeroflot, pentru confortul Dumneavoastra

• Zbor direct la retur Moscova => Bucuresti, Compania Aeroflot
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Sankt Petersburg la Hotel Dostoevsky 4* sau similar
- 2 nopti in Murmansk la Hotel Holiday Inn Poliarnie Zori 4* sau similar
- 2 nopti in Moscova la Hotel Holiday Inn Suschevsky 4* sau similar
Pensiune completa 2 zile in Murmansk (mic dejun, pranz si cina)
Tur de oras cu ghid local in Sankt Petersburg
• Vizita cu ghid local la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg
, cu bilet de intrare inclus
• Tur de oras cu ghid local in Murmansk
Vizitarea primului spargator de gheata nuclear-Lenin (bilet de intrare inclus)

• Excursie la satul Sami Sam Syyt cu pranz traditiional inclus

• Excursie In cautarea Aurorei Boreale

• Tur de oras cu ghid local in Moscova
• Vizita la Kremlin cu ghid local, bilet de intrare inclus

• Vizita la Metroul din Moscova cu ghid local, bilet de intrare inclus

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil 260 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Intrarile la obiectivele turistice din program, altele decat cele mentionate la servicii incluse
• Taxa de viza consulara si procesare 70 €/persoana (se achita in agentie, se poate modifica pana la momentul aplicarii)
Asigurarea medicala obligatorie emisa de compania ruseasca Lexagrant, 10 €/persoana, se achita la inscriere. Incepand cu 65 de ani se aplica un coeficient de multiplicare, detaliile mai jos:

  • 65 - 70 ani - coeficient de multiplicare 1,5
  • 71 - 75 ani - coeficient de multiplicare 2
  • 76 - 80 ani - coeficient de multiplicare 2,5
  • 81 - 84 ani - coeficient de multiplicare 3
  • 85 - 90 ani - coeficient de multiplicare  4

Excursiile optionale, asigurarea storno (optionala)
• Bacsisuri soferi si ghizi locali: 25 €/turist, se achita ghidului insotitor la sosirea in Rusia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

4 Februarie | Bucuresti – Sankt Petersburg

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeroflot SU2035 cu destinatia Moscova. Decolare la ora 12:30 si aterizare la Moscova, aeroportul Sheremetyevo, la ora 16:40. Imbarcare pe zborul SU026 ce decoleaza la ora 18:45 si aterizeaza la Sankt Petersburg la ora 20:10. Transfer la hotel si check-in. Rusia se apropie cel mai mult de Occident prin orasul Sankt Petersburg, stralucind pe raul Neva, nu departe de Marea Baltica. Pentru a crea noua sa capitala aflata pe un teren mocirlos, Marele Tar Petru cel Mare acum trei secole a drenat prin canale care acum aduc atata frumusete orasului. Fermacatoarele canale navigabile sunt la fel de frumoase ca cele din Venetia si Amsterdam, iar splendoarea bulevardelor largi si bine gandite, a cladirilor monumentale in stil rococo si clasic si a parcurilor minunate au cu siguranta ceva din randuiala si fastul Europei dar evident cu specific rusesc. Transfer si cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.

5 Februarie | Sankt Petersburg Pe urmele Dinastiei Romanov

Mic dejun. Astazi vom descoperi fascinantul oras care pana in anul 1917 a fost capitala Rusiei si resedinta Tarilor. Tur de oras cu ghid local pe parcursul caruia vom putea admira Catedrala Sfintei fecioare din Kazan, Palatul de Iarna, piata Senatului si cladirea Senatului si a Sinodului, catedrala si piata Sf. Isaac–un simbol al orasului cu Domul aurit avand o inaltime de 101 m si un interior somptuos care exprima opulenta, Piata Palatului si Columna lui Alexandru, Fortareata Sf. Petru si Pavel. Dupa turul de oras vizitam Fortareata Petru si Pavel. Astazi fortareata adaposteste mai multe muzee ce exemplifica istoria orasului Sankt Petersburg: Catedrala Petru si Pavel, Mausoleul Grand Ducan, Depozitul de arme al Artileriei, Monetaria, Ingineria si Casa Comandantului, etc.  O vizita ampla o vom face la Muzeul Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, gazduit in Palatul de Iarna. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse numai 60.000 de opere, prezentand istoria artei europene si orientale incepand cu era preistorica. Printre operele importante ale colectiilor, gasim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso si multi alti artisti celebri. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie pentru plimbari sau vizite individuale. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.

6 Februarie | Sankt Petersburg - Puskin si Pavlovsk

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Sankt Petersburg sau optional, Excursie de 1 zi Puskin si Pavlovsk. Orasul Puskin, situat la 25 km Sud de Sankt Petersburg, era denumit in trecut Tarskoe Selo insemnand “Satul Regal”, deoarece din Sec al XVIII-lea a devenit resedinta de vara a tarilor Rusiei. Istoria incepe la inceputul Sec al XVIII-lea cand acolo se afla o mosie denumita "Saarskaya Myza". Petru cel Mare a daruit mosia sotiei sale, Ekaterina Alekseevna, viitoarea Imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei. In 1724 a fost construit primul palat, cunoscut sub denumirea de Conacul de piatra, iar numele mosiei a fost schimbat in Tarskoe Selo. Atunci cand imparateasa Elisabeta (1741-1762), fiica lui Petru cel Mare, a mostenit aceasta proprietate, s-a hotarat sa o transforme in resedinta ei de vara de gala. La porunca ei, arhitectii Rastrelli, Zemtsov si Sevakinskiy au creat acest ansamblu unic de palate si parcuri. Totul era fastuos, magnific, cu nenumarate decoratii interioare si exterioare sculptate. Aici s-a desfasurat prima companie teatrala rusa, condusa de Fiodor Volkov. Numai pentru decoratiile exterioare au fost folosite peste 100 de kilograme de aur. Dar cea mai spectaculoasa ramane Sala de chihlimbar. La sfarsitul Sec al XVIII-lea palatul a fost refacut de arhitectul Giacomo Quarenghi pentru viitorul tar Alexandru I, care ii adauga splendide decoruri in stilul Empire. Tarskoe Selo este asociat si cu cel mai mare poet al Rusiei, Alexander Puskin, care a studiat la liceul din oras intre 1811 si1817. Continuam cu complexul arhitectonic Pavlovsk, cel mai tanar complex din vecinatatea Sankt Petersburg. A fost construit in 1777 de catre Ecaterina, care l-a daruit fiului sau Pavel, pentru a-si construi un domeniu de vanatoare. Construit de arhitectul Charles Cameron si apoi de italianul Vincenzo Brenna complexul este un exemplu de rafinament si eleganta, care imita Versailles-ul. Tapiseriile din matase prezentau delicioase ghirlande de flori, fructe si instrumente muzicale, simboluri ale fericirii rurale, cu servicii de portelan de Sèvres, printre care faimosul Gurjevski, cu faimosul mobilier francez creat de Henri Jacob. In Sala Tronului erau primiti cavalerii Ordinului de Malta, Pavel fiind Mare Maestru. Dupa asasinarea lui Pavel, sotia sa, Maria Fiodorovna, il transforma intr-unul dintre cele mai sugestive palate din Europa. Este considerat una dintre perlele arhitecturii ruse din perioada clasicismului. Monumental si Parcul Pavlovsk, intins pe 600 de hectare, este unul dintre cele frumoase din Europa. Tarif: 90 €/adult include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor (minim 10 persoane). Intoarcere in Sankt Petersburg. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.

7 Februarie | Sankt Petersburg - Murmansk

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeroflot cu destinatia Murmansk. Decolare la ora 08:35 cu zborul SU6343 si aterizare in Murmansk la ora 10:35. Murmansk este cel mai mare oras din regiunea artica situat la Capul Nord Rusesc si unul dintre cele mai tinere orase rusesti fiind ultimul oras fondat in timpul dinastiei Romanovilor in anul 1916. Desi la prima impresie Murmansk pare a fi un oras industrial, tipic sovietic, a carui identitate este legata de abundenta resurselor naturale si de portul de la Marea Nordului, la o vedere mai atenta vom vedea ca are multe de oferit. Tur de oras cu ghid local. Vizitam Spargatorul de gheata Lenin, primul spargatorul de gheata cu propulsie nucleara, realizat in 1957. Timp de 30 de ani aceasta nava impresionanta, mandria ingineriei sovietice, a salvat din apele inghetate ale zonei arctice numeroase vase. Retras din functiune in 1989, vasul a fost restaurat si transformat in muzeu, atragand anual numerosi turisti. De la bordul navei admiram panorama orasului si coboram in sala motoarelor unde vedem un reactor nuclear adevarat. Turul de oras continua catre piata principala a orasului, “Piata celor 5 colturi”  si apoi ne indreptam catre simbolurile orasului: Memorialul Soldatului Necunoscut, cunoscut de catre localnici sub numele Monumentul Alyosha, Monumentul Asteptarii, dedicat femeilor ce isi asteapta sotii sa se intoarca de pe mare si care ofera o panorama superba asupra Golfului precum si Memorialul dedicat marinarilor cazuti in timp de pace. Servim gustarea de pranz la o cafenea locala. Transfer la hotel si check in. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Park Inn Poliarnie Zori 4* in Murmansk sau similar.

8 Februarie | Satul Sami Sam Syyt – Aventura in cautarea Aurorei Boreale

Mic dejun. Plecam din Murmansk pentru a descoperi frumusetea peisajului arctic ce ne inconjoara precum si oamenii ce traiesc aici. Ne indreptam catre satul Sami (lapon) Sam Syyt, un muzeu in aer liber ce este dedicat conservari identitatii si mostenirii culturale acestui popor indigen zonei arctice. Aflam mai multe despre modul traditional de viata si despre istoria poporului sami. Desigur, din activitatile acestei zile nu lipseste plimbarea cu sania trasa de reni, hranirea renilor sau fotografierea in haine traditionale sami.  Aici ne vom familiariza cu fauna salbatica a zonei arctice: cerbul, elanul, husky, vulpea polara, iepurii, etc. De asemenea, vom lua parte la o serie de jocuri Sami in aer liber. Servim masa de pranz cu sprecific traditional sami. Inainte de plecare, nu uitati sa va cumparati cel mai apreciat suvenir–Amuletele magice ! Intoarcere la Murmansk. Servirea cinei la hotel. Seara, va invitam la o excursie de neuitat: In cautarea Aurorei Boreale. Orasul Murmansk, situat in Nord-Vestul extrem aproape de granita cu Finlanda, se bucura de nu mai putin de 40 de nopti continue. Din acest motiv, este unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru vizionarea unuia dintre cele mai frumoasa fenomene naturale: Aurora Boreala !  “Miraculos, Captivant, Uimitor” sunt cele mai folosite cuvinte de turisti din intreaga lume pentru a descrie “Luminile Nordului”. Cu rabdare si un pic de noroc avem oportunitatea sa admiram spectacolul uimitor de lumini pe care natura ni-l poate oferi. Ne vom indrepta catre cel mai bun loc de unde putem observa bolta stelara a nordului si asteptam. Niciodata nu se stie daca sau unde va aparea ! Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Park Inn Poliarnie Zori 4* in Murmansk sau similar.

9 Februarie | Murmansk - Moscova

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Decolare la ora 10:50 cu zborul SU1321 si sosire pe aeroportul din Moscova la ora 13:10. Intalnire cu ghidul local pentru transferul la hotel. Capitala Rusiei reprezinta un complex unic de artitectura veche si moderna. Este centru politic major, economic, cultural, stiintific, religios, financiar, educational si de transport al Rusiei si al intregului continent. Orasul s-a schimbat semnificativ in ultimele decenii: dupa trecutul sau comunist, acesta a devenit unul dintre cele mai avansate orase internaționale din Rusia. Astazi ofera o mare varietate de atractii turistice interesante si oportunitati de divertisment. Există mai mult de 60 de muzee care asteapta sa fie explorate, parcuri frumoase, strazi, restaurante. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Holiday Inn Suschevsky 4*  Moscova sau similar.

10 Februarie | Moscova Capitala Rusiei

Mic dejun. Tur de oras Moscova cu ghid local. In timpul turului vom observa Piata Rosie, Piata Manezh, Strada Tverskaya si Minskaya, Parcul Victory, Arcul de Triumf, Podul Bagration, Casa Alba, Strada New Arbat, Piata Arbat, Zamoskvorechye, terasamentul St. Sofya, Catedrala Hristos Mantuitorul, Biserica Sfantul Nicolae, strada Leo Tolstoy, strada Pirogovskaya, Manastirea Novodevichy, platforma de observare Sparrow Hills. Continuam cu vizita Kremlin-ului, fosta resedinta a tarilor Rusiei, construit incepand incepand cu Sec XV. In prezent complexul fortificat gazduieste catedralele si palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (Sec XV)–principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (Sec XV)–cu 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (Sec XVI)–necropola tarilor  Rusiei pana la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare-care marcheaza centrul Moscovei. Cele mai vechi constructii sunt Palatul Fatetelor unde se afla tronurile imperiale si Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Continuam explorarea orasului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Statiile subterane ale Moscovei sunt proiectate si decorate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Astfel, metroul este pentru multi localnici, dar mai ales pentru turisti un adevarat muzeu subteran. Cazare Hotel Holiday Inn Suschevsky 4* Moscova sau similar

11 Februarie | Moscova – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeroflot SU2034 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10, sosire in Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:25. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Pentru obtinerea vizei de intrare in Rusia sunt necesare urmatoarele acte:

• Pasaport valabil minimum 6 luni de la data returului si cu minim 2 pagini consecutive libere.

• Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit.

• Copie dupa cartea de identitate.

• Adeverinta de la locul de munca cu specificarea functiei sau cuponul de pensie.

• Copia politei de asigurare medicala.

• In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau de o terta persoana, este necesara copia dupa imputernicirea notariala de la parinte sau ambii parinti si cazierul judiciar al persoanei care insoteste minorul.

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Oceanul Indian

Asia

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

America de Sud

Mari si Oceane