Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Portugalia-Andaluzia-Maroc

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Cabo Da Roca este cel mai vestic punct al Europei continentale, despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”...

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, locurile s-au epuizat.

Ca in fiecare an, in acest frumos Circuit vizitam Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Evora, Sevilia, Algeciras, Tanger, Fez, Benimellal, Marrakech, Casablanca, Algarve... (vezi programul excursiei).

Inclus Demipensiune in Maroc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecare Circuit
18 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 1.099 €
 Adult in camera single 1.408 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
Zboruri Bucuresti => Lisabona => Bucuresti, Compania Lufthansa via Munchen sau Frankfurt
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocarul conform itinerariului excursiei
Cazare 11 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* si 3* astfel:
-  2 nopti in Lisabona la Hotel de 3*
-  2 nopti in Sevilia la Hotel Pasarela 4* sau similar
-  2 nopti in Fez la Hotel Ramada 4* sau similar
-  2 nopti in Marrakech la Hotel Zalagh Kasbah 4* sau similar
-  1 noapte in Casablanca la Hotel Imperial 4* sau similar
-  2 nopti in regiunea Algarve la Hotel Yellow Praia 4* sau similar
Demipensiune in Maroc (5 Cine)
 Tururi de oras la Lisabona, Evora, Sevilia, Fez, Marrakech, Casablanca
 Excursiile zilnice si tururile prevazute in programul excursiei
 Ghizi locali la Lisabona, Sevilia si pe toata durata turului din Maroc
Bilet de ferry-boat dus-intors pentru traversarea in/dinspre Maroc
• Biletele de intrare la urmatoarele obiective turistice din program: 
Scolile coranice Attarine si Bou Anania, Fantana Nejjarine, Mausoleul Moulay Idriss si Moschea Quarouyen din Fez; Gradinile Menara, Mormintele Saadiene, Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia din Marrakech.

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 199 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Excursiile optionale, bilete de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate
• Bacsisul pentru ghizi locali si soferi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1  | Bucuresti – Munchen - Lisabona

Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Lisabona via Munchen. Decolare la ora 06:30 cu zborul LH1657 si aterizare la Munchen la ora locala 07:30. Imbarcare pe zborul LH1790 cu decolare la ora 11:20 si aterizare in Lisabona la ora locala 13:30. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: Vor putea fi admirate: cartierul Belem–un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, vizita interioara la biserica Manastirii Jeronimos–o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vizita exterioara Turnul Belem (Anul 1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca spre Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama–unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Check-in la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel de 3* Lisabona.

Ziua 2 | Sintra - Cabo da Roca - Cascais

Mic dejun. Excursie optionala de ½ de zi la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Pena (biletul de intrare se achita la fata locului) si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”. Intoarcere la Lisabona nu inainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispozitie in Lisabona. Cazare la hotel de 3* in Lisabona. 

Ziua 3  | Lisabona – Evora – Sevilia

Mic dejun. Plecare spre Evora, unul dintre cele mai frumoase si incantatoare orase din Portugalia, un adevarat muzeu in aer liber, cu un numar mare de monumente si cladiri de interes public, conservate exemplar. Vizitam vechea Catedrala si Biserica Saint Francis cu Capela Oaselor. Cazare Hotel Pasarela 4* Sevilia sau similar. 

Ziua 4 | Sevilia

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur al orasului vechi, cu Catedrala si Turnul Giralda (intrarile nu sunt incluse), care ne ofera o incredibila priveliste de ansamblu a zonei. Gasim in apropiere Palatul Regal Mudéjar cunoscut sub numele de Alcazar (intrarile nu sunt incluse), cu minunatele sale gradini, Cartierul Santa Cruz, cu strazi inguste, balcoane cu flori, fatade bogat decorate si terase ascunse. Alte atractii care nu trebuie ratate sunt Casa de Pilatos (intrarile nu sunt incluse), un mare conac din Sec al XVI-lea, inconjurat de terase si gradini exuberante, unde stilurile Mudejar, Gotic si Renascentist se imbina armonios. Trecem marele rau Guadalquivir, peste Podul Triana situat in cartierul cu acelasi nume, renumit pentru popularitatea sa. Fermecatoarele stradute inguste adapostesc Biserica Sfanta Ana si ascund la fiecare pas fabricile traditonale de ceramica. Cazare Hotel Pasarela 4* Sevilia sau similar.  

Ziua 5  | Sevilia – Algeciras – Tanger – Fez

Mic dejun. Plecare catre Algeciras, unde ne imbarcam pe ferry-boat pentru a traversa Stramtoarea Gibraltar. Sosire in Tanger (lumea noua in Limba Berbera), oras despre care Grecii antici au scris ca este cel mai incantator din lumea cunoscuta, cu cei mai inalti si frumosi oameni din lume. Dupa vizitarea orasului vechi Kasbah si Palatului Sultanului, plecam spre Fez orasul mistic, capitala spirituala a Marocului. Situat intr-o vale ingusta, avand pe fundal regiunea de mijloc a Multilor Atlas, Fez se afla la intersectia vechilor rute de caravane, care legau imperiile din Sahara (Timbuktu si Takrur) cu rutele de transport mediteraneene si atlantice. In virtutea traditiilor sale islamice, Fez-ul este considerat primul oras religios al Marocului. In Fez se gasesc de la mori de textile si faina, tabacarii, fabrici de sapun, artizanat, pana la fabrici de ulei. Cazare si cina Hotel Ramada 4* Fez sau similar. 

Ziua 6  | Fez 

Mic dejun. Dedicam aceasta zi cunoasterii amanuntite a celui mai vechi oras Islamic din lume, perla lumii arabe, stralucitor centru al intalnirilor culturale si intelectuale. Odata intrati prin Bab-el Boujloud (Marea Poarta Albastra), simbolurile lumii moderne se pierd treptat si ne trezim in labirintul multicolor al vechilor traditii. Ne lasam purtati de multitudinea de mirosuri si culori din Medina-cea mai veche parte a asezarilor arabe, cu stradute inguste pline de boutique-uri cu artizanat local, mirodenii, zarzavaturi, tapiserii, unde singurul mijloc de transport este magarul sau catarul. Gasim in Fez cele mai vechi Universitati din lume, Scolile Coranice Attarine si Bou Inania, Moscheea Quarouyen, construita de o femeie musulmana, Fantana Nejjarine, Mausoleul Moulay Idriss dedicat fondatorul orasului. Dupa-amiaza, facem o incursiune in Fez Jdid, orasul nou, unde este situat si cartierul evreiesc. Cazare si cina Hotel Ramada 4* Fez sau similar. 

Ziua 7  | Fez – Benimellal – Marrakech

Mic dejun. Plecam spre Marrakech trecand prin satele berbere Immouzer du Kandar si Ifrane. Stop pentru destindere la Benimellal, unul dintre cele mai mari centre agricole ale Marocului. Sosire in Marrakech, oras ce s-a transformat rapid din vechea capitala a caravanelor, in epicentrul turismului marocan si unul dintre cele mai importante centre turistice din nordul Africii. Cazare si cina Hotel Zalagh Kasbah 4* Marrakech sau similar. 

Ziua 8  | Marrakech

Mic dejun. Din vremuri indepartate se stie ca, in anul 1062, membrii Dinastiei Berbere Almoravids au trecut muntii, si, descoperind acest tinut magnific, nu l-au mai putut parasi niciodata, infiintand aici capitala incontestabila a marelui Imperiu, recunoscut din Andaluzia pana in Sudan. Situat in mijlocul unei impresionante paduri de palmieri, Marrakech ofera surpriza si inedit prin contrastul dintre imprejurimi si centrul orasului. Supranumit si Perla Sudului, orasul muzeu Marrakech gazduieste Gradinile Menara, Minaretul si Moscheea Koutoubia, Mormintele Saadiene, Palatul Bahia si Muzeul Dar Si Said. Dupa-amiaza vizitam centrul vital al orasului, Piata Djemaa El Fna, unde in cursul zilei gasim o multitudine de tarabe cu produse de toate felurile, iar seara mese cu mancaruri traditionale si muzica. Cazare si cina Hotel Zalagh Kasbah 4* Marrakech sau similar. 

Ziua 9  | Marrakech – Casablanca

Mic dejun. Fie ca alegem sa-i spunem Casablanca sau Ed-Dar El-Beida, gigantul de pe litoralul Atlanticului ne surprinde prin modernitate si stilul arhitectonic unic, din timpul dominatiei franceze. Bulevarde largi, strazi animate, blocuri inalte de peste 10 etaje, vile albe in stil maur, cladiri foarte bine intretinute, toate acestea fac din Casablanca cel mai cosmopolit oras al Marocului. Desi, la prima vedere, Casablanca pare sa nu pastreze nimic din atmosfera filmului cu acelasi nume, orasul vechi ascunde romantismul oriental, in suuq-urile marocane, imbiind turistii, la fiecare colt de straduta, cu arome ale mirodeniilor specifice, ale produselor de patiserie traditionale, sau a varietatii de tipuri de masline comercializate. Intram in atmosfera metropolei si vizitam Moschea lui Hassan II (intrarea nu este inclusa), Vechea Medina, Palatul Regal, Piata Regelui Mohammed al V-lea. Timp liber la dispozitie in Casablanca. Cazare si cina la Hotel Imperial 4* Casablanca sau similar. 

Ziua 10  | Casablanca – Tanger – Algeciras - Algarve

Mic dejun. Transfer la Tanger in port, cu asistenta pentru indeplinirea formalitatilor de plecare, pentru imbarcare pe ferry-boat cu destinatia Algeciras. Dupa debarcare, plecare catre Algarve, promisiunea unor zile scaldate de soare, perfecte pentru plaja, petrecerea timpului intr-o atmosfera relaxata si primitoare, potrivita atat pentru odihna, cat si pentru cultura. Exista nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber adaptate pentru toate categoriile de varsta. Algarve este, de asemenea, cunoscut pentru contrastul cu adevarat unic intre linia de coasta de aur si frumoasa zona rurala, multe atractii istorice si mii de specii de flora si fauna, transformand regiunea in destinatia perfecta pentru plaja, dar si pentru pasionatii de fotografie, pictura sau vizionarea naturii. Cazare la Hotel Yellow Praia 4* Monte Gordo sau similar. 

Ziua 11 | Algarve

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Optional Excursie de 1 zi “Turul istoric al Provinciei Algarve”. Incepem vizitele cu Localitatea Silves, o veche capitala maura, renumita pentru ca adaposteste Castelul Silves, placat cu gresie rosie, dar si Catedrala construita in Sec al XIII-lea. Ne continuam calatoria catre Monchique–cel mai inalt punct din regiune, unde avem timp liber pentru cumparaturi. Urmatoarea oprire, Lagos, este un oras pitoresc unde in trecut a avut loc prima piata de sclavi din Europa, Statuia Printului Henry Navigatorul, Capela de Aur a Sfantului Anton, Muzeul Antonine. Continuam cu Sagres, fost sat pescaresc si port, aici se afla cel mai sud-vestic punct al Europei, Capul St.Vincent. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Yellow Praia 4* Monte Gordo sau similar. 

Ziua 12  | Algarve – Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie pentru plaja, shopping sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Transfer la aeroportul din Lisabona si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea zborului la Frankfurt. Decolare la ora 15:45 cu zborul LH1169 si aterizare in Frankfurt la ora 19:45. Imbarcare pe zborul LH1422 cu decolare la 20:35 si aterizare in Bucuresti la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 18 Octombrie:
Excursie: Portugalia-Andaluzia-Maroc
Perioada: 18.10.2016 - 29.10.2016
Transport: Avion Compania Lufthansa
Ghidul Dumneavoastra: D-na Andreea Manoliu
Telefon: 0721.189.408 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 18 Octombrie 2016
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 03:30
Zbor plecare: LH1657
Ora decolare: 06:10
Act de identitate: Pasaport valabil minim 6 luni de la data returului
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager
1 singur bagaj de mana de maxim 08 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 bagaj de cala de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire: in Lisabona este ora Romaniei -2H

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer telefon
Iasi Petrom Pacurari 17.10 21:00 B-304-YNT Toni 0721.523.678
Ploiesti Gara sud 18.10 02:30 B-301-YNT Ion 0729.602.602
Sibiu Hotel Ibis 17.10 22:30 B-307-YNT Nicu 0771.283.139
Constanta Gara CFR Constanta 18.10 00:45 Rezervare Direct Turism SRL Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

18.10-20.10 Hotel Vip Executive Diplomatico 4* Lisabona
20.10-22.10 Hotel Ribera de Triana 4* Sevilia
22.10-24.10 Hotel Ramada 4* Fez
24.10-26.10 Hotel Zalagh Kasbah 4* Marrakech
26.10-27.10 Hotel Imperial 4* Casablanca
27.10-29.10 Hotel Yellow Monte Gordo 4* Algarve

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Sintra, Cabo da Roca, Cascais:

50 €/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la Palatul Regal, vizite conform descrierii.

Turul istoric al Provinciei Algarve:

60 €/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, intrare la Fortareata Sagres, Muzeul Antonine si Biserica St. Antony, Castelul Silves.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Mihai Moraru

  Buna ziua,

  Am venit din excursia Portugalia-Andaluzia-Maroc (plecare 2 Sept 2015), unde eu si sotia mea ne-am simtit foarte bine. Va multumim dumneavoastra, ghidului roman, ghizilor locali si soferului portughez, pentru ca am avut o vacanta placuta.

  O zi buna,

  Mihai Moraru

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Maroc

  Maroc

  Salutari de la Moscheea Hasan al II-lea din Casablanca

  Maroc, Casablanca, Moschee Hasan II

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Sud

Asia

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

Euro-Asia