Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Vizitam pe indelete Londra, Windsor, Oxford, Canterburry, Bruges, Bruxelles, Anvers, Amsterdam...  (vezi programul excursiei)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
8 August
2 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 635 € 635 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 535 € 535 €
 Adult in camera single 874 € 874 €

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Londra, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Bruxelles => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Cazare 6 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3*:
- 3 nopti in Londra la Hotel Premier Inn Docklands 3* sau similar
- 3 nopti in Bruxelles la Hotel Courtyard by Marriott 3* sau similar
Excursii la Canterbury si Brugges cu autocar Interra
• Taxele de autostrazi si parcari incluse
Tur de oras Londra cu autocar si Ghid local
Tur de oras Bruxelles cu autocar si Ghid local
• Traversare cu ferry-boat Dover => Calais

Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil, 140 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Taxe de oras (se achita la receptia hotelului)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Londra

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO391 cu destinatia Londra. Decolare la ora 12:30, sosire la Londra la ora 14:05. Suntem in Londra-cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Tur panoramic cu ghid local Londra: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3* (plecarea 8 August), sau Hotel Ibis Earls Court 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 2 | Londra

Mic dejun. Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Dupa amiaza, va sugeram o vizita la British Museum sau program de shopping pe Oxford Street si de ce, nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul orasului. Seara, optional, se poate face o croaziera pe Tamisa. Cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3* (plecarea 8 August), sau Hotel Ibis Earls Court 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 3 | Windsor si Oxford

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale Castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George–un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei „Order of the Garter”–cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward al-III-lea. In interior se afla inmormantati Henry al VIII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Intoarcere la Londra si cazare la Hotel Premier Inn Docklands 3* (plecarea 8 August), sau Hotel Ibis Earls Court 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 4 | Londra – Canterburry – Bruges - Bruxelles

Mic dejun. Plecare spre Canterbury, unul dintre cele mai frumoase orase istorice ale Marii Britanii. Putem admira Catedrala, una din cele mai importante edificii ecleziastice ale Angliei–sediul episcopului de Canterbury, liderul Bisericii Angliei. Continuam catre Dover unde ne vom imbarca pe ferry-boat pentru a traversa Canalul Manecii catre Franta. Debarcam la Calais si ne indreptam spre pitorescul Bruges, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub Patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame–ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Excursia continua spre Bruxelles-capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, sediu al Parlamentului European si al Comisiei Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democratie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur panoramic: cartierul european, Atomium, Mini Europa, Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Courtyard By Marriot 4* (plecarea 8 August) sau Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 5 | Bruxelles - Anvers

Mic dejun. Tur de oras in Bruxelles cu ghid local: Catedrala St. Michel-o bijuterie a arhitecturii gotice datand din Sec al XIII-lea, Palatul de Justitie, Platoul Heysel, Piata Spaniei, Manneken Pis – mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place-impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria, Galeriile St. Houbert-galerie de shopping in Bruxelles datand din Sec al XIX-lea. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru explorarea capitalei belgiene sau optional, excursie la Anvers-supranumit „Orasul Diamantelor”, al doiea oras ca marime al Belgiei. Orasul asteapta sa ne incante privirile: Gara Centrala-una din cele mai frumoase si celebre din lume, Primaria, Catedrala Sfanta Maria-cea mai inalta catedrala din Tarile de Jos a carei constructie a durat peste 170 de ani, Piata Mare, Piata Centrala, Statuia lui Ruben. Seara, intoarcere la hotel si Cazare la Hotel Courtyard By Marriot 4* (plecarea 8 August) sau Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 6 | Bruxelles - Amsterdam

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie la Amsterdam. Trecem granita in Olanda si ne indreptam catre controversatul Amsterdam-o metropola moderna ce emana un aer tineresc si degajat. O vizita in acest oras poate semana cu o incursiune in Sec al XVII-lea, deoarece arhitectura din aceasta perioada abunda in centrul orasului. Primul contact cu orasul va fi unul sclipitor din toate punctele de vedere. Vizitam Coster Diamonds, una din cele mai renumite si vechi fabrici-muzeu de diamante din lume. Aici putem vedea cum diamantele sunt slefuite chiar in fata ochilor nostri, iar la sfarsitul turului avem posibilitatea de a cumpara pretioasele pietre incadrate in bijuterii deosebite la preturi reduse. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de ape, astfel putem opta pentru o croaziera pe canale pentru a admira cel mai bine bogatiile acestui oras. Continuam cu vizitarea celei mai vechi parti a Amsterdamului, faimosul Cartier Rosu (Red Light District) cu multe baruri si restaurante, precum si cladiri istorice, muzee sau edificii ecleziastice, precum cea mai veche biserica din Amsterdam-Oude Kerk sau Biserica Veche, construita in stil gotic tarziu datand din Sec al XIV-lea. Incheiem cu Piata Dam si Palatul Regal, in centrul orasului. Intoarcere in Bruxelles si cazare la Hotel Courtyard By Marriot 4* (plecarea 8 August) sau Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* (plecarea 2 Septembrie).

Ziua 7 | Bruxelles - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pentru vizite individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO374 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:25, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 2 Septembrie:
Excursie: Circuit Londra-Bruxelles
Perioada: 02.09 - 08.09.2015
Transport: Avion Compania TAROM
Ghidul Dumneavoastra: D-na Macarie Corina
Telefon: 0737.781.917 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 02.09.2015
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 10:30
Zbor plecare: RO391
Ora decolare: 12:30
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaport in curs de valabilitate
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Londra este ora Romaniei – 2 ore

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Bacau Parcare Stadionul Municipal 02.09 05:30 B-307-YNT Liviu 0766.938.634
Brasov Petrom Mc.donalds Calea Bucuresti 02.09 07:30 B-130-YNT Nicu 0761.263.854
Campina OMV Campina 02.09 09:30 B-130-YNT Nicu 0761.263.854
Sibiu Hotel Ibis 02.09 05:30 B-300-YNT Andi 0770.753.578
Rm Valcea Benzinaria Socar 02.09 07:30 B-110-YNT Toni 0721.523.678
Constanta Gara CFR Constanta 02.09 06:00 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602.

Important !

In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

02.09-05.09 Hotel Ibis Earls Court 3* Londra
05.09-08.09 Hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* Bruxellles

Va multumim pentru rezervari si va asiguram Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Excursie la castelul Windsor & Oxford: Tarif: 80 €/persoana si include: autocar, intrare castel, ghid insotitor.

Excursie la Anvers: Tarif: 40 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor.

Excursie la Amsterdam: Tarif: 80 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

America de Sud

Oceanul Indian

Asia

Africa

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania