Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va multumim pentru rezervari, locurile s-au epuizat.

Pentru o mai buna desfasurare a programului si o dozare mai eficienta a timpului pe parcursul excursiei, pe baza experientei acumulate la fata locului pe ultima excursie in India, am decis modificarea ordinii desfasurarii programului, fata de varianta publicata initial, neffind afectat continutul programului si a obiectivelor vizitate. Aceasta modificare a ordinii de desfasurare aduce dupa sine o serie de beneficii pentru dvs. dupa cum urmeaza:

• Zboruri interne operate de Compania Aeriana regulata Jet Airways cu un orar de zbor de zi excelent.

Bonus ! 1 cina la restaurant local in seara plecarii 24 Noiembrie.

• Suplimentul de intrari monumente in valoare de 60 €/persoana comunicat in program, a intrat in vigoare, Guvernul Indian promulgand legea in cauza la data de 1 Aprilie 2016. Suntem bucurosi sa va anuntam ca acest supliment va fi absorbit de catre Interra Travel si partenerul local ! Astfel, nu va mai trebui sa achitati acest supliment obligatoriu

• Suplimentul optional de Demipensiune in valoare de 90 € pentru 7 cine, acum va avea o cina bonus ! Astfel, pentru aceesi suma platita veti beneficia de 1 cina in plus.

Vizitam Delhi, Varanasi, Sarnath, Khajuraho, Jhansi, Agra, Taj Mahal, Fortul Agra, Fatehpuri Sikri, Rajasthan, Jaipur, Fort Amber... (vezi programul excursiei).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecare Circuit
15 Noiembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 899 €
 Adult in camera single 1.120 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Delhi, Compania Lufthansa via Frankfurt
2 zboruri interne pentru confortul Dumneavoastra:
- Delhi => Varanasi
, Compania Jet Airways
- Varanasi => Kajuraho, Compania Jet Airways
• Zboruri la retur Delhi => Bucuresti, Compania Lufthansa via Munchen
Ghizi locali
Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi

Transport cu autocar local dotat cu A/C conform itinerariului excursiei

• Bilet de tren Jhansi => Agra

Cazare 8 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- early check-in in Delhi noaptea sosirii la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
- 2 nopti in Delhi la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
- 1 noapte in Varanasi la Hotel Ideal Tower 4* sau similar
- 1 noapte in Khajuraho la Hotel Clarks Khajuraho 4* sau similar
- 1 noapte in Agra la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar

- 2 nopti in Jaipur la Hotel Park Regis 4* sau similar
- 1 noapte in Gurgaon-Delhi la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar
Bonus ! 1 Cina la restaurant local in seara plecarii 24 Noiembrie
Tururile, vizitele si excursiile prevazute in programul excursiei

Biletele de intrare la obiectivele turistice nominalizate in program
• 1 plimbare cu elefantul (alternativa la jeep-uri) la Fort Amber in Jaipur
• 1 plimbare cu barca pe Fluviul Gange in Varanasi
• 1 plimbare cu ricsa in Varanasi

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport zboruri interne 50 € /persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)

• Taxa de viza+procesare documente 50 € /persoana, se obtine de catre Interra
• Supliment pentru Demipensiune (7 Cine+1 cina bonus) 90 €/persoana (se achita din tara)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup
• Alte servicii decat cele mentionate in program

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

15–16 Noiembrie | Bucuresti – Frankfurt – Delhi 

Intalnire in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:05, cu reprezentantul Interra Travel pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Delhi via Frankfurt. Decolare la ora 07:05 si aterizare in Frankfurt la ora 08:50. Imbarcare pe zborul LH760 cu destinatia Delhi cu decolare la ora 13:30. Sosire pe aeroportul din Delhi 01:30 in data de 16 Noiembrie. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. In aceasta dupa-amiaza descoperim printr-un tur partea noua a orasului. Vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-Din-Aibak in Sec XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Continuam cu Mormantul lui Humayun, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, construit la cererea sotiei imparatului, sursa de inspiratie pentru Taj Mahal. Trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.

17 Noiembrie | Delhi 

Mic dejun. Astazi descoperim vechiul Delhi. Turul incepe cu vizita la Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 20.000 de persoane. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.

18 Noiembrie | Delhi – Varanasi

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei Jet Airways 9W2423 cu destinatia Varanasi. Decolare la ora 10:50 si aterizare la ora 12:10. Sosire in inima spirituala a Indiei, Varanasi. Varanasi nu poate fi descris in cuvinte, el trebuie experimentat. Este cel mai vechi oras locuit din India si unul dintre cele mai vechi locuri de pelerinaj hindus din lume. Temple inghesuite, strazi serpuite, alei largi pline cu pelerini si barbati sfinti, preoti hindusi care daruiesc ofrande zeilor, toate acestea sunt Varanasi. Un alt nume al orasului este „cel luminos”, fiind considerat capitala zeului Shiva. Lumina din temple atinge cerul albastru, murmurul rugaciunilor este acoperit de clopotele templelor, iar toate ghaturile sunt acoperite de umbrele de soare, sub care stau brahmani care protejeaza sufletele mortilor. Dupa amiaza, vizitam Sarnath, locul unde Buddha isi face pentru prima oara cunoscuta invatatura si tot aici apar primii calugari ai comunitatii budiste. Noaptea locurile din Varanasi sunt de o frumusete rara. O vizita la Varanasi fara ghaturi ar fi incompleta, astfel spre seara ne vom bucura de aceasta experienta. Cazare la Hotel Ideal Tower 4* sau similar.

19 Noiembrie | Varanasi - Khajuraho

Inainte de rasarit facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange, participand astfel la cel mai emotionant act de credinta al pelerinilor hindusi. Cand primele raze de soare lumineaza, mii de credinciosi coboara spre Gange si se scalda in mod festiv pentru a executa ritualurile vechi de mii de ani. Ne intoarcem la hotel pentru a servi micul dejun. Dupa micul dejun, tur de oras de ½ zi. Templul Kashi-Vishwanath, cu domurile sale aurii constituie impreuna cu fluviul, cel mai sfant loc pentru toate grupurile religioase ale hinduismului. Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi, un templu unic dedicat Mamei Indiei, sunt doar cateva dintre cele mai importante atractii pe care le descoperim. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Jet Airways 9W2423 cu destinatia Khajuraho. Decolare la ora 12:40 si aterizare la ora 13:35. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza, descoperim acest tinut care stimuleaza gandirea si fantezia. In Khajuraho a trait, luptat si dominat intre Sec al X-lea si al XII-lea puternicul popor Chandella. La apogeul dominatiei lor le-au consacrat zeilor temple din profunzimea unui popor, care era concentrat asupra vietii spirituale. Arhitectura si sculpturile erotice in piatra sunt de o armonie desavarsita, fiind unice in toata tara. Sunt ilustrate sentimentele umane, precum si dragostea spirituala si fizica. Unul dintre principiile hinduismului spune ca, iubirea sexuala este o forma de energie, din acest motiv reprezentarea ei pe peretii templelor a venit natural. Din 85 de temple au ramas intr-o conditie foarte buna 22. Seara, va invitam la un show de lumina si sunet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Clarks Khajuraho 4* sau similar.

20 Noiembrie | Khajuraho – Jhansi – Agra

Mic dejun. Excusia continua astazi catre Jhansi, nu inainte de face un popas pentru vizitarea Templelor Orchha, care vorbesc si astazi despre zei inca in viata. In Orchha este venerat ca rege Lordul Ram, despre care se crede ca ziua conduce Ayodhya, iar noaptea calatoreste catre Orchha. Vom vizita fortul Jehangir Mahal, construit in anul 1606. Continuam cu Raj Mahal–renumit pentru picturile sale murale si Rai Praveen Mahal–un minunat palat construit in jurul gradinilor Anand Mahal. Ne indreptam catre gara din Jhansi pentru a ne imbarca in trenul cu destinatia Agra. Plecare la ora 18:40 si sosire la ora 21:10 in Agra (vagoane dotate cu aer conditionat). Sosim in Agra si transfer la hotel. Agra, orasul imparatilor, este medievala, cu ulite inguste si magazine multicolore. Cazare la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar.

21 Noiembrie | Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur

Mic dejun. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul pe care il vizitam in cursul diminetii. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1.000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Continuam turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Ne imbarcam in autocar si ne intreptam catre Jaipur. In drum spre Jaipur, vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in Sec al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Jaipur. Suntem in tinutul Rajasthan. Acest taram magic plin de culoare si exuberanta impresioneaza turisti cu orase pictate, temple si palate spectaculoase, forturi impunatoare, elefanti impodobiti, obiecte de artizanat colorate, muzica folk si dansuri.Transfer la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar.

22 Noiembrie | Jaipur

Mic dejun. Vom porni in aventura rajastana cu fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in Sec al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se poate ajunge cu jeepurile, insa o varianta inedita de a urca este pe elefanti pictati in culori pastelate. Odata ajunsi in varf, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Spre sfarsitul turului vom explora pietele locale. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar.

23 Noiembrie | Jaipur - Delhi

Mic dejun. Jaipur (Orasul Roz) construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Dupa eliberarea camerelor, imbarcare in autocar si transfer la Delhi. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.

24 Noiembrie | Delhi

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la mall pentru ultimele cumparaturi. Bonus ! Servirea cinei la un restaurant local. Dupa cina, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH763 cu destinatia Bucuresti via Munchen.

25 Noiembrie | Delhi - Bucuresti

Decolare la ora 01:50 si sosire la Munchen la ora 05:50. Imbarcare pe zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti la ora 08:55. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Acte necesare pentru obtinerea vizei de India:

* 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 5x5 cm pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal alb.

* pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere.

* copie dupa cartea de identitate.

* daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta.

* asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei.

* telefon de contact (indicat telefonul mobil).

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii 

Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 25 de platitori.  Pentru 20-24 de platitori se achita un supliment de 55 €/persoana.

Documente de calatorie:

Pentru aceasta calatorie este necesar Pasaportul valabil 6 luni de la data returului cu viza aplicata !

Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la zborul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Informatii utile refritoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din provincie:

TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la preluare ale pasagerilor. In situatia in care Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati cu 2 zile inainte si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.

Foarte important ! Documente necesare pentru minori:

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces. Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste. ATENTIE! Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Sud

Asia

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

Euro-Asia