Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Cehia-Polonia-Germania

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Orasul Dresda este supranumit "Florenta de pe Elba". Frumusetea sa avea sa renasca asemenea din propria-i cenusa precum legendara pasare Pheonix, dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 februarie 1945.

Informatii Generale

Ca in fiecare an va invitam in acest frumos Circuit, cu un raport calitate-pret excelent.

Vizitam Brno, Olomuc, Memorialul Auschwitz Birkenau, Cracovia, Kalwaria Zebrzydowska, Manastirea Jasna Gora, Varsovia, Zelazowa Wola, Wroclaw, Berlin, Potsdam, Palatul Sanssouci, Dresda, Praga... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecare Circuit
16 August
 Mai sunt locuri libere ? 20
 Adult in camera dubla 599 €
 Adult in camera single 815 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3*:
- 1 noapte in Olomuc la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
- 2 nopti in Cracovia la Hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar
- 1 noapte in Varsovia la Hotel MDM 3* sau similar
- 1 noapte in Wroclaw la Hotel Ibis Centrum 3* sau similar
- 2 nopti in Berlin la Hotel Ibis Berlin Mitte 3* sau similar
- 2 nopti in Praga la Hotel Duo 4* sau similar
• Tururi de oras la Brno, Cracovia, Varsovia, Wroclaw, Berlin, Praga
• Ghizi locali la Varsovia si Cracovia
• Excursie la Dresda
• Vizita la Memorialul Auschwitz Birkenau

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 170 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno

• Bacsisul pentru ghizi locali si soferi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

16 August | Bucuresti - Praga - Olomouc

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO225 cu decolare la ora 12:55. Sosirea la Praga la ora 13:50. Plecare spre BrnoCapitala Moraviei si al 2-lea mare oras din Cehia. Suntem in Brno, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras:  Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk si Vila Tugendhat-inclusa in patrimoniul UNESCO. Dupa turul de oras ne indreptam spre Olomouc. Ajungem in unul dintre cele mai importante orase din Cehia, situat central in Moravia. Orasul este cunoscut pentru arhitectura frumoasa, pusa in valoare de cladiri si atractii interesante in pietele Horni si Colni, pentru Teatrul din Moravia, Orchestra Filarmonicii, muzee si galerii. Cazare la Hotel Clarion Congress Olomouc 4* sau similar.  

17 August | Olomouc - Auschwitz Birkenau - Cracovia

Mic dejun. Plecam din Olomouc si vizitam Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Excursia continua si ajungem in Cracovia, considerata de multi Inima Poloniei. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Cazare la Hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar.

18 August | Cracovia

Mic dejun. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Tur de oras cu ghid local: Piata Principala-una dintre cele mai mari piete medievale din lume, aflata in mijlocul orasului vechi, plina de biserici, restaurante si baruri. Admiram tarabele renascentiste ce anima centrul vechi si Biserica Sfanta Maria-o constructie gotica cu 2 turnuri ce detine unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa, Poarta Floriana si Fortareata Barbakan-o frumoasa constructie ce dateaza din Sec al XV-lea si este astazi unul din simbolurile orasului. Alaturi de fortareata Barbakan şi poarta Floriana, putem admira si trei turnuri: la Est, Baszta Pasamonikow (tunul ceaprazarilor), la mijloc, Baszta Stolarzy (turnul tamplarilor) si la Vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor). Continuam cu Catedrala–locul unde va fi depusa fiola cu sangele Papei Ioan Paul al 2-lea imediat dupa beatificare, Districtul Kazimierz si nu in ultimul rand Castelul Wawel–locul de veci al regilor si eroilor Poloniei. Catedrala Wawel, cunoscuta şi sub numele Catedrala Sfintilor Stanislaw si Vaclav, se afla pe dealul Wawel din Cracovia. Are o istorie de 1.000 de ani si a fost locul traditional de inscaunare a monarhilor Poloniei. Papa Ioan Paul al II-lea a tinut aici prima sa mesa ca preot la 2 Noiembrie 1946. In cripta catedralei, a fost inmormantat de curand presedintele Poloniei si sotia sa, Lech şi Maria Kaczynski, disparuti in urma tragicului accident aviatic de la Smolensk in care si-au pierdut viata 130 de persoane, oficialitati de rang inalt ale guvernului si figuri marcante ale culturii Poloneze. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Kalwaria Zebrzydowska. Inca din Sec XVII a devenit printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Intoarcere in Cracovia. Cazare la Hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar.

19 August | Cracovia - Varsovia

Mic dejun. In drum spre Varsovia oprire la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa, cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa Centrala si de Est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de Madona Neagra, icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia, capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Desi majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din Sec XVII si XVIII. Tur de oras panoramic si pietonal cu ghid local: Palatul Culturii si al Stiintei-cea mai inalta structura a orasului, devenita de asemenea si simbol, Drumul Regal-un traseu simbolic intre Castelul regal si Palatul Wilanow bifand de asemenea si arterele cele mai importante ale centrului istoric, Fortareata si Palatul Lazienki–numit de asemenea si Palatul pe Apa, resedinta ultimului rege al Poloniei. Transfer la hotel si cazare la Hotel MDM 3* sau similar.

20 August | Varsovia - Wroclaw

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie la Zelazowa Wola–locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal–unul din cele mai frumoase si deopotriva ingrijite locuinte din sat, acum transformat in muzeu este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Operele reprezentative ale acestuia sunt interpretate pe terasa conacului in cadrul unor recitaluri organizate din luna Martie pana in Octombrie. Plecare spre Wroclaw. Ne indreptam spre Orasul celor 100 de poduri-Wroclaw. De la stilul gotic pana la cel renascentist, de la baroc pana la modernismul de dupa razboi, orasul este o incantare pentru cei care vin aici, o combinatie de stiluri si influente prusace, austriece si bohemiene. Cazare la Hotel Ibis Centrum 3* sau similar.

21 August | Wroclaw - Berlin

Mic dejun. Tur de oras Wroclaw impreuna cu insotitorul de grup: Catedrala Insulei, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare, Biserica Sfanta Elisabeta-o frumoasa constructie gotica, Piata Rynek si Primaria-principala atractie a pietii, Sala Centenarului-singurul monument inclus in patrimoniul UNESCO din Wroclaw. O alta atractie a orasului o reprezinta micile sculpturi de pitici care sunt raspandite in tot orasul. Se spune ca acestea au aparut la inceputul anilor 1980 si aveau semnificatii politice. Ne vom indrepta apoi catre Berlin–Capitala Germaniei. Tur de oras: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Ibis Berlin Mitte 3* situat central, sau similar.

22 August | Berlin - Potsdam

Mic dejun. Cele doua entitati separate, Berlinul de Vest si Berlinul de Est, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune Est-Vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul Sec XIX ale Charlottenburg-ului. Dimineata vizite pietonale cu ghidul insotitor: Gradina Zoologica, aflata in inima orasului de Vest, care adaposteste cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se afla si un Aquarium-cel mai mare din Germania. Muzeul Pergamon, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Asta si datorita faptului ca gazduieste trei Mari Colectii de Arta–Colectia Antica, Muzeul Estului si Colectia Artei Islamice. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, deplasarea la vizite se face pietonal cu insotitorul de grup. Dupa-amiaza, optional Excursie de ½ zi la Potsdam si Palatul Sanssouci. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: "fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Cazare la Hotel Ibis Berlin Mitte 3* situat central, sau similar.

23 August | Berlin - Dresda – Praga

Mic dejun. Excursia continua in Germania catre Dresda, supranumita si Florenta de pe Elba. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria-i cenusa precum si legendara pasare Pheonix, dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Ne vom imbarca in autocar indreptandu-ne spre Praga. Sosire si cazare. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Duo 4* Praga sau similar.

24 August | Praga

Mic dejun. Turul Orasului de Aur: Castelul Praghez–cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din Anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga–Novometsky Pivovar. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la Hotel Duo 4* Praga sau similar.

25 August | Praga – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 14:35. Sosire in Bucuresti la ora 17:25.

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife calculate pentru minim 25 de participanti:

Excursie la Zelazowa Wola:

35 €/adult. Include: transport autocar,  bilet de intrare, ghid roman insotitor.

Excursie la Postdam si Palatul Sansoucci:

45 €/adult. Include: transport autocar,  bilet de intrare la Palatul Sansoucci si Park, audio guide, ghid roman insotitor.

Croaziera cu cina bufet pe Vltava:

25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, Gratuit copil 0-2,99 ani. Include: 2 ore croaziera, cina bufet, aperitiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer).

Cina traditionala cu spectacol folcloric live:

30 €/adult, 25 € /copil 6-11ani, Gratuit copil 0-5,99 an. Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (fara transfer).

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • CAMELIA STOICA

  Felicitari echipei pentru organizarea acestui frumos circuit (August 2016), nota maxima ghidei noastre Andreea, o persoana dedicata profesiei.. foarte activa, informata, o prezenata placuta, care a stiut sa organizeze si sa controleze un grup destul de mare de turisti... si nu in ultimul rand multe aprecieri la adreasa soferului ceh Vladimir, un excelent conducator auto care a facut echipa buna cu ghida noastra, si, care cu multa rabdare ne-a ajutat de fiecare data cu bagajele...

 • Florea Dobre

  Buna ziua,

  Circuitul a fost … foarte frumos si ghidul, dl Radu Razvan, foarte documentat, cu o placuta si cursiva prezentare si un traducator excelent.

  Vom apela cu placere la agentia dumneavoastra si pe viitor.

  Sa aveti o zi buna si cat mai multi turisti !

  Ing. Dobre

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Asia

Orientul Mijlociu

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania