Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Descriere Destinatie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Vizitam printre altele Viena, Salzburg, Strasbourg, Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, Louvre, Valea Loirei, Munchen, Budapesta...(vezi programul excursiei)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara.
Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Roman, Bacau, Onesti, Pitesti.

 Plecari Circuit
26 Aprilie 22 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 475 € 475 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 375 € 375 €
 Adult in camera single 720 € 720 €

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra
Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3*:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Salzburg la Hotel Haunspergerhof 3* sau similar
- 1 noapte in Pforzeim-Strassbourg la Hotel Residenz 3* sau similar
- 4 nopti in Paris la Hotel Ibis Styles Paris Saint Ouen 3* sau similar
- 1 noapte in zona Munchen la Hotel de 3*
• Tur de oras Viena
• Tur de oras Salzburg
• Tur de oras Strassbourg
• Tur de oras Luxembourg
• Tur de oras Paris
• Tur de oras Munchen
• Tur de oras Budapesta
Vizitele si excursiile prevazute in programul excursiei

 

Nu sunt incluse
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2 | Budapesta – Viena - Salzburg

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart-Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.

Ziua 3 | Salzburg - Strasbourg

Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Strasbourg, unde ajungem in cursul serii. Cazare zona Strasbourg, in Pforzheim Hotel Residenz 3* sau similar.

Ziua 4 |  Strasbourg – Luxemburg – Reims – Paris

Mic dejun. Tur panoramic Strasbourg: Parlamentul, Consiliul Europei, centrul istoric. La pranz, plecare spre capitala Frantei–Paris, nu inainte de a face un popas in Luxemburg unde vom face un scurt tur de oras si in Reims pentru vizitarea Catedralei Incoronarii Regilor. Sosirea seara la Paris. Cazare Hotel Ibis Styles Saint Ouen 3* (pentru plecarea 26 Aprilie ) sau Ibis Porte D’Italie 3* (pentru plecare 22 Octombrie).

Ziua 5 | Paris Orasul Luminilor – Palatul Versailles

Mic dejun. Tur panoramic Paris: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Dupa pranz, optional excursie la Palatul Versailles. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. Seara, optional, o romantica Croaziera pe Sena. Cazare Hotel Ibis Styles Paris Saint Ouen 3*/ Ibis Porte D’Italie 3*.

Ziua 6 | Paris – Muzeul Louvre

Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup pentru vizitarea Muzeului Louvre si vizite pietonale. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly–renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Seara, va recomandam o plimbare pe Champs Elysee. Cazare Hotel Ibis Styles Paris Saint Ouen 3* sa Ibis Porte D’Italie 3*. (Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu metroul si pietonal impreuna cu insotitorul de grup. Autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R.)

Ziua 7 | Paris – Valea Loirei

Mic dejun. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Intoarcere in Paris. Cazare Hotel Ibis Styles Paris Saint Ouen 3* sau Ibis Porte D’Italie 3*.

Ziua 8 | Paris – Munchen

Mic dejun. Excursia continua spre Germania. Tur panoramic Munchen by night: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Sosire in cursul serii, cazare hotel de 3* zona Munchen. 

Ziua 9 | Munchen - Budapesta

Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

Ziua 10 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 22 Octombrie:
Excursie: Franta, drumul catre Orasul Luminii
Perioada: 22.10 - 31.10.2015
Transport: Autocar Interra Mercedes B-305-YNT
Ghidul Dumneavoastra: Dl Cristian Hristea
Telefon: 0720.599.790 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 22.10.2015
Traseu plecare: Bucuresti – Ploiesti - Brasov- Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta

Oras imbarcare Loc intalnire Ora intalnire
Bucuresti Piata Victoriei 05:00
Brasov Benz Mol intrare Bv dinspre Buc 08:00
Sebes Autogara Eurolines 12:00

Act de identitate: CArte de idnetitate sau pasaport in curs de valabilitate
Ora locala oras sosire in Budapesta este ora Romaniei – 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la imbarcare:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Roman Gara 22.10 03:30 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Focsani OMV Centura Focsani E-85 22.10 01:30 B-307-YNT Andi 0770.753.578
Constanta Sala sporturilor 22.10 01:00 B-302-YNT Catalin 0772.012.789

Important !
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

22.10-23.10 Hotel Expo Congress 4* Budapesta
23.10-24.10 Hotel Haunspergerhof 3* Salzburg
24.10-25.10 Hotel Achat Comfort 3* zona Strassbourg (Karlsruhe)
25.10-29.10 Hotel Ibis Port D'Orleans 3* Paris
29.10-30.10 Hotel Azimut City East 4* Munchen
30.10-31.10 Hotel Expo Congress 4* Budapesta

Va multumim pentru rezervari si va asiguram Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Descriere Destinatie

Vacanta de vis la Paris

Iti doresti o vacanta de vis, dar nu te poti hotari intre capitalele europene, atat de imbietoare si ofertante ?
Noi iti propunem o vacanta de vis la Paris si, ca sa fii sigur ca „prinzi gustul” intregii Europe, ne oprim si la Viena, Budapesta, Salzburg, Luxemburg, Reims si Strasbourg.
Daca esti pasionat de istorie sau pur si simplu un admirator al frumusetii, Viena te va incanta. La Hofburg, Palatul Imperial, este pastrata una dintre cele mai importante comori ale Sfantului Imperiu Roman: o veche coroana din Europa, lucrata in secolul al-X-lea, si incrustata cu 144 de nestemate. Tot aici se afla si Sfanta Lance, despre care legenda spune ca ar fi chiar lancea cu care a fost impuns Christos. Daca faci o vizita la Schoenbrunn, resedinta de vara a habsburgilor, te plimbi prin centrul istoric al batranei capitale imperiale si iti indulcesti popasul cu o felie din legendarul tort Sacher, si poti considera ca ai surprins esenta Vienei.
Salzburg este renumit pentru doua lucruri: este orasul in care a fost filmat „Sunetul muzicii” si locul unde s-a nascut Mozart. Impresionante sunt Gradinile Mirabell, unde s-au filmat cateva scene din „Sunetul Muzicii”, dar si fortareata Salzburg (construita acum o mie de ani, devenita simbol al orasului). Inainte de a ajunge in minunatul Oras al Luminilor, vom face cate un scurt popas in Strasbourg – numit uneori „un mic Amsterdam” datorita canalelor care il strabat si numeroaselor poduri, in Luxemburg, cocheta si fermecatoare destinatie de vacanta, dar si in Reims, unde vom vizita Catedrala unde erau incoronati pe vremuri regii Frantei – impunatoare cu stilul sau gotic, specific secolului al XIII-lea.  Mai departe, drumul ne poarta catre orasul-vedeta.
Ce putem spune in cateva cuvinte despre Paris ?
Aproximativ 7 milioane de turisti viziteaza Turnul Eiffel in fiecare an.
In jur de 12 milioane de calatori ajung anual la Notre Dame.
Iar Luvrul gazduieste 15.000 de vizitatori... in fiecare zi.
In total, Parisul gazduieste an de an 45 de milioane de turisti. Adica... toata populatia Romaniei intr-un singur oras ? Nu tocmai, ci de doua ori populatia Romaniei. Intr-un singur oras. In fiecare an.
Care sunt motivele ? Sa facem o scurta lista. Moda ?
Deocamdata, iti spunem doar atat: Coco Chanel, Yves Saint Laurent, Christian Dior. Cultura ? Sorbona: una dintre cele mai vechi si celebre universitati din lume. Spiritualitate ? La Notre Dame simti ca te inalti alaturi de divinitate. Vrei sa continui lista ? Sau poate esti debusolat. Ai auzit atat de multe despre Paris, incat ai impresia ca il cunosti, chiar inainte sa il fi vazut. Ai auzit ca trebuie sa vizitezi NEAPARAT Muzeul Luvru, nu-i asa ? Dar ai mai auzit si ca este foarte mare si ti-ar trebui cateva saptamani sa-l vezi in intregime... De unde sa incepi ? Ai o saptamana la dispozitie. Ai vrea sa vezi Turnul Eiffel, dar ai auzit si ca Montmartre este fermecator. Notre Dame, Pont Neuf, Mormantul lui Napoleon, cimitirul Père Lachaise si multe altele... Dar ti-a spus un prieten care a fost in Franta ca nu trebuie sa ratezi Valea Loirei. O sa ai timp pentru toate ? Ce o sa alegi ? La ce sa renunti ? Nu te ingrijora ! Am organizat excursia care sa iti ofere o vacanta de vis la Paris.
Ramanem in sfera burgurilor imperiale si ne indreptam catre Budapesta. Impresionante sunt Palatul Parlamentului, una dintre cele mai mari cladiri din lume, cu o frumoasa structura gotica, dar si Catedrala Sfantul Stefan, unde se afla una dintre cele mai pretuite comori ale Ungariei: mana mumificata a regelui intemeietor. Budapesta, orasul impartit de Dunare in Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou), este locul in care istoria se intalneste cu relaxarea si cu aventura. Podul cu Lanturi, Podul Libertatii, Podul Elisabeta si multe altele leaga Buda de Pesta si trecutul de prezent.
Modele pe care le-a urmat intreaga Europa, muzee in aer liber imbibate de istorie si cultura - Viena, Reims si, in primul rand, Parisul iti ofera o priveliste asupra a ceea ce are Europa mai bun de oferit.

Harta Franta

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Palatul Versailles: Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, rezervare, ghid insotitor.

Croaziera Sena: Tarif: 13 €/persoana si include: transfer autocar, bilet, ghid insotitor.

Valea Loirei: Tarif: 75 €/persoana si include: transport autocar, intrari castelele Chenonceau si Amboise, ghid insotitor.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas: Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Adriana Muntean

    Noiembrie 2014: Tocmai m-am intors din circuitul "Franta, drumul catre Orasul luminilor" si inca sunt vrajita de toate locurile frumoase pe care le-am vizitat. Totul a fost la superlativ, atat cazarea si micul dejun, cat si transportul si locurile vizitate. Obiectivele au fost puse in evidenta de minunata doamna Sanda Lucica Belciu, ghidul nostru pe perioada circuitului cea care ne-a ajutat cu mult profesionalism si daruire sa intelegem si sa apreciem ceea ce vedeam inaintea ochilor.O doamna draguta, amabila, o adevarata profesionista fara de care sunt sigura ca nu ar fi fost totul asa de frumos.A stiut sa creeze tot timpul o atmosfera placuta pornind de la muzica aleasa cu grija in functie de tara in care ne aflam, diferite glume spuse la momentul oportun sau tot felul de explicatii despre cultura, geografia, istoria locurilor strabatute si nu numai ( am aflat de pilda, lucruri interesante si despre obiective turistice din Romania sau alte tari - ceea ce ne-a starnit interesul pentru alte viitoare excursiii). Conducatorii auto Radu si Mihai au fost cei care au intregit echipa Interra, d-na Marinela Pop Campeanu ghida noastra de la Versailles ne-a fermecat cu explicatiile sale. FELICITARI INTERRA pentru echipa de profesionisti care ne-a insotit. Abia astept urmatorul circuit!

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

America de Sud

Orientul Mijlociu

Oceanul Indian

Asia

Africa

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania