Interra
Informatii Generale Programul Excursiei Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va multumim pntru rezervari, toate locurile s-au epuizat.

Cu un itinerariu nou, ca sa patrundem mai bine frumusetea si puterea spiritului irlandez.

Vizitam Londra, Castelul Windsor, Stonehenge, Salisbury, Bath, Cardiff, Rosslare, Cork, Blarney, Ring of Kerry, Adare, Limerick, Bunratty, Stancile Moher, Galway, Connemara, Dublin, Belfast, Holyhead, Liverpool, Warrington... (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite din:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit
20 Iulie
20 August
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 1.099 € 1.099 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 1.049 € 1.049 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 799 € 799 €
 Copil 12-16,99 ani cu 2 adulti in camera 999 € 999 €
 Adult in camera single 1.499 € 1.499 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Londra, Compania Blue Air
• Zbor direct la retur Liverpool => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse: 1 piesa max 32 kg la cala, 1 piesa max 10 kg la mana

• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti in Londra la Hotel Ibis London Wembley 3* sau similar
- 1 noapte in Cardiff la Hotel Copthorne Cardiff Caerdydd 4* sau similar
- 1 noapte in Rosscarbery-Cork la Hotel Celtic Ross 3* sau similar
- 1 noapte in Limerick la Hotel Castletroy Park 4* sau similar
- 1 noapte in zona Galway la Hotel Oranmore Lodge Hotel Conference and Leisure Center 4* sau similar
- 3 nopti in Dublin la Hotel Citywest Conference & Golf Resort 4* sau similar
- 1 noapte in Warrington la Hotel Pentahotel 4* sau similar

• Traversare cu ferry-boat Pembroke => Rosslare
• Traversare cu ferry-boat Dublin => Holyhead
• Tururi de oras la Londra, Cardiff, Cork, Dublin, Liverpool
Ghizi locali la Londra si Dublin
• Vizitele si excursiile prevazute in programul excursiei
: Stonehenge, Catedrala Salisbury, Bath, Blarney, Ring of Kerry, Castelul si Parcul Bunratty, Stancile Moher, Connemara, Abatia Kylemore

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 199 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxe de oras (se achita receptia hotelurilor), biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno

• Excursiile optionale, bacsis pentru soferi si ghizi locali

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul Excursiei

Ziua 1 | Bucuresti – Londra

Pentru plecarea din 20 Iulie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 14:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B1231 cu destinatia Londra. Decolare la ora 16:00, sosire la Londra la ora 17:25.      

Pentru plecarea din 20 August: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:25 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B131 cu destinatia Londra. Decolare la ora 08:25, sosire la Londra la ora 09:50.

Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Tur de oras panoramic Londra cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si check-in. Cazare la Hotel Ibis London Wembley 3*(plecarea 20 Iulie), Hotel Ibis Excel 3* (plecarea 20 August), sau similar Londra.

Ziua 2 | Londra – Castelul Windsor

Mic dejun. Continuam vizitarea Londrei cu turul pietonal. Incepem turul cu Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie si Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale. Continuam cu Palatul Parlamentului locul unde se afla cele doua camere ale Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord: Camera Lorzilor si Camera Comunelor. El este flancat de doua turnuri inalte de aproximativ o suta de metri, Victoria Tower si celebrul turn cu ceas, Big Ben. Apoi ne indreptam catre Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei si asistam la schimbarea garzilor, un ceremonial plin de muzica si culoare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau optional, excursie la Castelul Windsor. Castelul a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala, incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. Se mai poate admira Capela St. George–un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter)–cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. Cazare la Hotel Ibis London Wembley 3*(plecarea 20 Iulie), Hotel Ibis Excel 3* (plecarea 20 August), sau similar Londra. 

Ziua 3 | Londra – Stonehenge – Salisbury – Bath - Cardiff

Mic dejun. Excursia continua cu o zi de vizite memorabila. Prima oprire este la Stonehenge, cu siguranta cel mai mare simbol national al Marii Britanii, reprezentand mister, putere si rezistenta. Continuam excursia cu vizitarea Catedralei Salisbury, unica printre catedralele medievale din Anglia, fiind cea mai inalta biserica cu spira din intreaga Anglie, avand cea mai lata curte interioara dintre toate, cat si una dintre cele patru exemplare originale ale Magnei Carta. Scurta oprire in elegantul oras Bath, inscris in Patrimoniul UNESCO, binecunoscut ca oras romantic care imbina peisajul impresionant cu arhitectura in stil georgian. Orasul a fost fondat de catre romani, care au folosit izvoarele termale naturale din zona pentru a construi complexul de bai termale ce erau considerate inima orasului. In Sec al XVIII-lea, in timpul domniei regelui George al III-lea, imaginea orasului este revitalizata, Bath fiind transformat in orasul elegant de astazi. Cladirile realizate in stil neoclasic au fost proiectate astfel incat sa se imbine armonios cu ruinele romane, in special Templul Minervei si complexul de bai termale. Ne continuam drumul catre Cardiff in Tara Galilor. Cazare la Hotel Copthorne Cardiff Caerdydd 4* (plecarea 20 Iulie), Hotel Clayton Cardiff 4* (plecarea 20 August), sau similar Cardiff.

Ziua 4 | Cardiff – Rosslare - Cork

Mic dejun. Suntem in Cardiff, capitala Tarii Galilor. Tur de oras Cardiff. In mijlocul orasului se afla Castelul Cardiff, un castel impozant ce este considerat un exemplu superb al arhitecturii gotice din Tara Galilor. De-a lungul timpului castelul s-a aflat in proprietatea unor personalitati precum Richard Neville, Conte de Warwick „The King-Maker”, ce a jucat un rol decisiv in timpul Razboiului Rozelor sau al III-lea Marchiz de Bute, unul dintre cei mai bogati oameni din lume la sfarsitul Sec al XIX—lea si cel care a contribuit decisiv la aspectul actual al castelului. Ne indreptam mai departe catre Parcul Cathays, unde printre printre cele trei gradini englezesti se afla cateva dintre cele mai frumoase exemple ale arhitecturii romantice edwardiene precum cladirea Primariei, Muzeul National sau Universitatea din Cardiff. Tot in centrul orasului se afla si Stadionul Millennium, stadionul national al Tarii Galilor. Desigur nici o vizita in Cardiff nu este completa fara Golful Cardiff, emblema a revitalizarii orasului. Dupa turul de oras ne vom indrepta spre ferry-boat si traversam Canalul George de la Pembroke la Rosslare, spre Irlanda. Debarcare la Rosslare si transfer la Cork. Cazare la Hotel Celtic Ross 3* sau similar Rosscarbery-Cork.

Ziua 5 | Cork – Blarney – Ring of Kerry – Adare - Limerick

Mic dejun. Suntem in Cork, al doilea oras ca marime din Irlanda, dupa Dublin, nominalizat in anul 2010 de Lonely Planet in lista top 10 destinatii de calatorie. Farmecul orasului ni se dezvaluie intr-un tur de oras: Primaria, Catedrala St. Finbarr, Strada St. Patrick, Libraria, Catedrala St. Anne, Inchisoarea Orasului, Piata Englezeasca. Parasim orasul Cork si vizitam Blarney, faimos pentru Piatra Blarney-traditia spune ca turistii care saruta piatra aflata in zidul castelului irlandez Blarney vor capata darul elocventei. Legenda spune ca piatra ar fi de fapt jumatate din celebra Piatra a Destinului care exista de pe vremea personajului biblic Iacob. Povestirea medievala sustine ca o batrana a conferit puteri magice pietrei pentru a rasplati regele care a salvat-o de la inec. Dupa ce a sarutat piatra fermecata, regele a devenit un foarte bun orator. Continuam excursia strabatand 170 km pitoresti cunoscuti sub numele de Ring of Kerry. Ring of Kerry este un circuit adorat de montaniarzi, care curge de-a lungul coastei de Vest a Irlandei si uimeste prin frumusetea peisajelor. Aici muntii, vaile, lacurile si marea se contopesc intr-un peisaj superb ce iti taie respiratia. Charlie Chaplin si-a facut multe dintre vacante aici, motiv pentru care irlandezii i-au ridicat un monument, in mijlocul strazii, respectand dorinta celebrului actor, care a vrut sa vada privelistea ametitoare si dupa ce nu va mai fi pe Pamant. Sosire in Limerick si cazare la Hotel Castletroy Park 4* sau similar Limerick.

Ziua 6 | Limerick – Bunratty – Stancile Moher - Galway

Mic dejun. Dimineata vizitam Limerick, al treilea mare oras al Irlandei, oras medieval cunoscut pentru frumusetile naturale si farmecul rural, facandu-l locul ideal pentru cei care vor sa evadeze din metropole. Scurt tur panoramic si pietonal: Catedrala St. Mary, Castelul Regelui John, piatra unde a fost semnat Tratatul Limerick. Excursia continua trecand prin Adare, unul din cele mai pitoresti sate din Irlanda. Pasim inapoi in timp si vizitam Castelul si Parcul Bunratty. Imagine iconica a unei fortarete medievale este intruchipata in Castelul Bunratty, care este cel mai bine conservat castel medieval din Irlanda. Apoi o plimbare prin Parcul Bunratty ne arata cum era viata intr-un sat irlandez in Sec al XIX-lea. Ferme traditionale, biserica, oficiul postal, magazine si bineinteles nelipsitul pub sunt recreate pana in cel mai mic detaliu. Calatoria continua catre Stancile Moher (Cliffs of Moher), una dintre cele mai populare atractii turistice ale Irlandei, ce se intind de-a lungul coastei Atlanticului pe o lungime de aproximativ 8 km. Scurta oprire pentru a admira stancile ce coboara abrupt in apele Atlanticului si care parca exprima forta si frumusetea spiritului irlandez. Ne continuam drumul catre boemul oras Galway, in Vestul Irlandei. Cu pub-uri vopsite in culori vesele, spectacole in aer liber si festivale organizate frecvent, Galway este considerat Inima culturala a Irlandei. Dupa turul de oras transfer la hotel pentru check in. Cazare Hotel Westwood 4* (plecarea 20 Iulie), Hotel Oranmore Lodge Hotel Conference and Leisure Center 4* (plecarea 20 August) sau similar in zona Galway.

Ziua 7 | Galway – Connemara - Dublin

Mic dejun. Plecare catre Dublin, mergand prin tinutul Connemara. Situat la marginea Europei, pe coasta de Vest a Irlandei, Connemara este considerat Taramul de smarald. De la peisajul aspru al Muntilor Twelve Bens, la dealuri inverzite, la zone dominate de lacuri si mlastini, si plajele aurii ce se intind de-a lungul Oceanului Atlantic, Tinutul Connemara este de o frumusete aparte. Aici vizitam Abatia Kylemore, situata pe marginea unui lac si inconjurata de padure. Constructia a fost realizata la sfarsitul Sec al XIX, ca o resedinta privata pentru omul de afaceri Mitchell Henry. Acesta a dorit sa construiasca un castel superb, situat intr-un decor idilic, care sa includa tot confortul si inovatiile lumii moderne. Din 1920 proprietatea a trecut sub stapanirea comunitatii de maicute  benedictine ce traiesc aici de atunci. Ne continuam drumul catre destinatia noastra de astazi, Dublin. Sosire si transfer la hotel pentru check in. Cazare Hotel Citywest Conference Leisure & Golf Resort 4* sau similar Dublin.

Ziua 8 | Dublin

Mic dejun. Tur de oras Dublin cu ghid local. Vom descoperi prima data partea de Nord a orasului unde putem admira adevarate monumente arhitectonice: GPO (General Post Office), O’Connel Street, Custom House, Phoenix Park-cel mai mare parc public din Europa. Ne indreptam in partea de Sud, un pic mai sofisticata: Georgian Square, Merrion Square–unde se gaseste casa lui Oscar Wilde. Nu departe de aici se afla casa lui Bram Stoker–celebrul autor al cartii Dracula. Se viziteaza apoi celebrul Trinity College. Vizavi de Universitate se gaseste Castelul Dublin si doua catedrale anglicane. Dupa turul de oras timp liber la dispozitie in Dublin. Va sugeram o vizita la Old Jameson Distillery, situata in inima vechiului Dublin (biletele se achita la fata locului). Pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din Irlanda. Renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat Muzeu al Whiskey-ului unde va vor fi dezvaluite aproape toate secretele whiskey-ului irlandez. Un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat spirit irlandez. Totul culmineaza cu o vizita in Jameson Bar unde veti fi invitati sa degustati un pahar de Jameson Whiskey. Inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri. Va sugeram o vizita la fabrica de bere Guinness (biletele se achita la fata locului). Celebra fabrica este cea mai mare din Europa si a fost inaugurata in anul 1904. Astazi gazduieste o expozitie dedicata berii Guinness. Veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. Expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. Turul se termina la etajul 7 in Gravity Bar unde veti degusta un pahar de bere Guinness. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Citywest Conference Leisure & Golf Resort 4* sau similar Dublin.

Ziua 9 | Dublin - Belfast Capitala Irlandei de Nord

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Belfast. Initial a fost doar un satuc cu o trecere peste gura unui rau, inconjurat de terenuri fertile. Nu le-a luat insa mult piratilor si talharilor sa realizeze ca aici era un golf adanc si un loc de adapost de furtunile Atlanticului de Nord, loc potrivit si pentru reparatii. De la aceste inceputuri umile, localnicii harnici au dezvoltat o industrie a constructiei navelor, iar restul e istorie. Astazi capitala administrativa a Irlandei de Nord, Belfastul este un important port, un oras industrial si un modern centru universitar. Este punctul de intalnire a culturilor britanice si irlandeze. Orasul exprima un aer de optimism, cu noi hoteluri, baruri, restaurante si magazine. Daca ati auzit ca patronii barurilor si restaurantelor intampina fiecare client ca pe un vechi prieten, sa stiti ca este adevarat. Localnicii au placerea de a chestiona turistii si de a le impartasi istoria lor. In muzeul de istorie al localitatii pot fi admirate mai multe antichitati interesante, precum si tezaurul Invincibilei Armada. Se mai poate vizita Castelul Belfast, Catedrala St. Ana, Gradina Botanica, Opera din Belfast. Cazare Hotel Citywest Conference Leisure & Golf Resort 4* sau similar Dublin.

Ziua 10 | Dublin – Holyhead – Liverpool - Warrington

Mic dejun. Transfer in port pentru imbarcarea pe ferry-boat. Croaziera Dublin–Holyhead. Debarcare in Anglia si transfer la Liverpool, unul dintre cele mai cunoscute orase din Anglia. Sosire in orasul legendarei trupe Beatles si tur panoramic  in Liverpool, ce a fost declarat Capitala Culturala Europeana in 2008. Principalele atractii: Centrul Cultural al orasului cu muzeele si galeriile de arta, Centrul orasului, galeriile comerciale, cele doua catedrale ale orasului, faleza orasului si Muzeul Maritim, galeriile de arte moderne si Expozitia Beatles. Timp liber la dispozitie in Liverpool. Seara ne indreptam catre Warrington, un incantator oras antic si transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check in. Cazare la Hotel Pentahotel 4* sau similar Warrington.

Ziua 11 | Warrington - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Liverpool pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B134 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:25, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 20 August:
Excursie: Anglia-Tara Galilor-Irlanda
Perioada: 20.08.2017-30.08.2017
Transport: Avion Compania Blue Air
Data plecare: 20 August 2017
Locatie: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Ora prezentare aeroport: 06:25
Zbor plecare: 0B131
Ora decolare: 08:35
Act de identitate: Pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme
Formalitati check-in: Dupa ce ati ajuns in terminalul de “ Plecari Internationale” de pe aeroportul Otopeni, trebuie identificat ghiseul de check-in pentru zborul Blue Air cu destinatia Londra-Luton, pe tabela de afisaj pentru plecari. Ghiseele Blue Air sunt localizate in partea noua a Aeroportului Otopeni. Va indreptati catre ghiseul respectiv, unde, pe baza actului de identitate, veti efectua formalitatile de check-in. Cu cartea de imbarcare primita de la acest ghiseu, dupa ce treceti prin filtrele de securitate, mergeti spre poarta de imbarcare specificata pe tichet. ATENTIE ! Biroul de check-in se inchide cu 60 de minute inainte de decolare. Sosire la ora 09:50, ora locala. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.
Telefon urgenta: 0721.102.311
Ora locala oras sosire in Londra este ora Romaniei -2 ore
Ghid: D-na Manuela Istrate - va astepta turistii pe aeroportul din Luton.
Telefon ghid: 0040.738.648.664 (numar disponibil in ziua plecarii)
Locatie intalnire cu ghidul: La iesirea din sala de bagaje a aeroportului din Luton

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Rm Valcea Benzinaria Socar 20.08 03:30 B-307-YNT Liviu 0766.938.634
Ploiesti Gara sud 20.08 05:30 B-130-YNT Toni 0721.523.678
Constanta Gara CFR Constanta 20.08 03:00 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

20.08-22.08 Hotel Ibis Excel Londra
22.08-23.08 Clayton Hotel Cardiff Cardiff
23.08-24.08 Hotel Celtic Rose Rosscarbery-Cork
24.08-25.08 Hotel Castletroy Park Limerick
25.08-26.08 Clayton Hotel Galway Galway
26.08-29.08 Maldron Newlands Cross Hotel Dublin
29.08-30.08 Hotel Mercure Liverpool Atlantic Tower Liverpool

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Excursie la Castelul Windsor:

Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, insotitor de grup.

Excursie la Belfast:

Tarif: 50 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • TOFAN IRINA

  Buna ziua !

  Doresc sa multumesc doamnei Marina pentru ca am avut norocul sa o avem ca si ghid in acest circuit. A fost un circuit reusit, cu locuri minunate. Cazarile ok, mai putin la retur in Londra, hotel Ibis, prea departe de aeroport. Șoferul Cosmin, a dat dovada de profesionalism. Multumim Interra !

 • Cleopatra Badea

  Buna ziua !

  As dori sa va multumesc pentru excursia minunată din care tocmai ne-am intors (plecarea 27 Iulie 2016). Programul a fost respectat intocmai, ghidul si soferul au fost la inaltime, iar grupul a fost omogen. Imi pare rau de mica problema cu locurile din aeroport, dar nu a fost vina dvs., ci indiferenta Taromului care, in plus ne-a si dezinformat (ca dvs. ati alocat locurile). Inca o data va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns la toate solicitarile (placute sau mai putin placute). Sper sa mai am ocazia de a mai calatori in excursiile organizate de agenția dvs.

  Cu stima, Cleopatra Badea

 • Carmen Ungureanu

  Buna ziua,

  Ne-am intors din frumosul circuit Anglia-Tara Galilor—Irlanda. O excursie superba,o organizare excelenta, timp frumos si o echipa de adevarati profesionisti: Marina Basut si Florin.

  Felicitari Interra !

  Carmen si Mihaela Ungureanu-Rm Valcea

 • Popov Viola

  Multumesc frumos Interra

  A fost un circuit foarte frumos si un grup deosebit condus de un ghid de exceptie Dl Radu Viorel.

  Cu siguranta voi mai veni cu Dv si in anii urmatori.

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania